Brugte størrelsesguide men fik alligevel bestilt noget der ikke passede. Ingen gratis returnering og ej heller returlabel med i pakken. Oplevelsen med levering og kvalitet ok, men vil nok ikke handle... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Alle sko og kjoler er så flotte. De har en virkelig god pris. Jeg kan holde ud, at gå en dag i sneakers og sandaler, selvom jeg er rygskadet. Kan så meget anbefales. Sneakers kan vaskes. Så de er s... Näytä lisää
Det er nogle dejlige lette sko, passer i størrelsen, købte 2 par til min mand og 2 par til mig, vi har lige været på ferie, hvor de flittigt er blevet brugt. Kan varmt anbefales.
Da jeg returnerede nogle sko som blev væk i posten, var Nibucopenhagen super søde til at hjælpe mig og jeg fik uden problemer pengene retur. Jeg er mega glad for tidligere køb og jeg kommer helt sikke... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
NIBU Copenhagen er et dansk brand etableret i København i 2014. NIBU Copenhagen designer nordisk inspireret tøj og sko, hvor komfort er vores vigtigste prioritet. Vi er 100% familieejet og bestræber os på at tilbyde vores kunder et højt og personligt serviceniveau.
Yhteystiedot
2650, Hvidovre, Tanska
- info@nibucopenhagen.com
- nibucopenhagen.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
The design of the shoes are very nice…
The design of the shoes are very nice but unfortunately the quality is not great,
Igen får man fantastiske sko og støvler…
Igen får man fantastiske sko og støvler som holder.
Der er kunnet minus det er man skal betale for at returnere og det gør jeg tit kigger på et par støvler men ved ik om jeg vil købe da det er lidt besværligt at returnerer
De bedste sko
De bedste sko. Hurtig levering. Aldrig problemer hvis noget ikke passer.
Mine varmeste anbefalinger
Retur forsendelse meget besværligt når…
Retur forsendelse meget besværligt når man selv skal printe for at sende retur havde sat pris på at det var gjort lidt lettere derfor står jeg med et produkt jeg ikke kan bruge eller har fået sendt tilbage i tide
Kvalitet og hurtig ekspedition
Kvalitet og hurtig ekspedition.
Anbefaler nibucopenhagen.
Super flotte og behagelige støvler 👍🏼
Rigtig fine støvler
Rigtig fine støvler, dog lidt for store. Nem og hurtig bytteservice.
Loyal og trofast kunde igennem flere…
Loyal og trofast kunde igennem flere år. Jeg elskede stilen og mine fødder de bredde modeller.
Men men men, det sidste år har jeg måtte modtage nye støvler 3 gange på 2 modeller. Den ene slipper i tåen til sålen og den anden taber sålen/hælen. jeg blev ved fordi jeg tænkte det bare ikke kunne passe, men anden gang vælter jeg i den hæl som dingler af skoen og ryger hen af vejen ligeså lang jeg er, ødelagt tøj og taske. Så kæmpe NEJ TAK herfra, da de simpelthen er for utilfredstillende at gentagende fejl på "kvalitets" sko sker og deres forsikring dækker intet, så her står jeg som nu tidligere trofast kunde og skal punge ud pga. deres elendige støvler.
God service, flot design men dårlig kvalitet
Den ene stjerne er til god service( den ku godt ha være fem hvis det var det eneste jeg sku bedømme)
Den anden stjerne er til designet på de spidse støvler jeg købte (ku også ha fået fem hvis det var det eneste jeg sku bedømme)
Kvaliteten af støvlen trækker ned, den PU støvlerne er lavet af gør at strømperne bliver meget fugtige efter få timer og fødderne kan slet ikke ånde.
Hurtig levering af mega gode støvler
Super fine sko….
Super fine sko…. 🥰 🤩 og super hurtig levering… 😁 det er ikke sidste gang jeg handler der…. 😊😊
Fin levering - men kvalitet halter
Fin levering og købsoplevelse. Men støvlen gaber allerede i tåen/sålen er løsnet sig - og jeg har gået med dem i under en uge. :(
Savnede gratis returnering.
Det bliver 4 istedet for 5 stjerner, fordi jeg synes der var surt at bruge i alt 90kr på fragt. Jeg var forelsket i et par støvler og skulle ikke have andet. Men da jeg ikke ville bestille flere størrelser og dermed have for mange penge ude at svømme (der findes ingen prøv først - betal senere -løsning), satte jeg mig grundigt ind i jeres størrelsesskema, stod sågar på et målebånd, så jeg var helt sikker på den størrelse, jeg bestilte. Alligevel var støvlerne lidt for små og måtte retur. Så skulle jeg oprette en returnering og betale for en fragtlabel. Havde der været løsninger, hvor jeg kunne prøve flere størrelser, og/eller returlabel i pakken/eller anden papirløs mulighed, hvis virksomheden foretrækker den grønne model, havde jeg nok beholdt et par støvler i den rigtige størrelse. Nu gav jeg bare lidt op. Men støvlerne var rigtig flotte!
Alt var supergodt
Alt var supergodt, kvalitet o.s.v. dog et problem med leveringen da GLS ikke kunne finde pakken
Lidt blandede oplevelser.
Lidt blandede oplevelser.. Alt levering er 10 ud af 10
Men Nibu glemmer at informere om at de på et eller andet tidspunkt har ændret pasformen på deres støvler.. Det par jeg købte sidste år, er slet ikke ens med dem jeg lige har fået ind ad døren ..
Hurtig levering og da støvlerne ikke…
Hurtig levering og da støvlerne ikke havde rigtig pasform til min fod, fik jeg hurtigt pengene retur
Super flotte sko og hurtig levering.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.