Brugte størrelsesguide men fik alligevel bestilt noget der ikke passede. Ingen gratis returnering og ej heller returlabel med i pakken. Oplevelsen med levering og kvalitet ok, men vil nok ikke handle... Näytä lisää
Alle sko og kjoler er så flotte. De har en virkelig god pris. Jeg kan holde ud, at gå en dag i sneakers og sandaler, selvom jeg er rygskadet. Kan så meget anbefales. Sneakers kan vaskes. Så de er s... Näytä lisää
Det er nogle dejlige lette sko, passer i størrelsen, købte 2 par til min mand og 2 par til mig, vi har lige været på ferie, hvor de flittigt er blevet brugt. Kan varmt anbefales.
Da jeg returnerede nogle sko som blev væk i posten, var Nibucopenhagen super søde til at hjælpe mig og jeg fik uden problemer pengene retur. Jeg er mega glad for tidligere køb og jeg kommer helt sikke... Näytä lisää
NIBU Copenhagen er et dansk brand etableret i København i 2014. NIBU Copenhagen designer nordisk inspireret tøj og sko, hvor komfort er vores vigtigste prioritet. Vi er 100% familieejet og bestræber os på at tilbyde vores kunder et højt og personligt serviceniveau.
2650, Hvidovre, Tanska
- info@nibucopenhagen.com
- nibucopenhagen.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det kom hurtigt og tøjet ig djoen var…
Det kom hurtigt og tøjet ig djoen var perfekte
Top karakter herfra
Hurtig levering og rigtig fine støvler. Passer meget fint med min normale str.
Du kan handle helt sikkert fra denne side
Super kundeservice
Super kundeservice. Hurtig levering og generelt lækre produkter.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos…
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Nibu
super god kundeservice, hurtigt levering
Bestilte 2 par støvler
Bestilte 2 par støvler, kunne hurtigt afhentes ved pakkeshop. Støvlerne var så lækre, at jeg kom til at bestille 2 par mere ;)
Sålskade
Nu har jeg prøvet bamsestøvler fra Nibu 2 gange og begge er sålen gået af og støvlen har gabt.
Super fin behandling
Super fin behandling. Købte nogle rigtig fine støvler som desværre var for smalle. Fik pengene retur uden problemer.
Jeg syntes det er ærgerligt
Jeg syntes det er ærgerligt, at jeg skal bruge 45 kr. På at sende dem tilbage, når jeg har fulgt deres størrelsesanbefaling, som SLET ikke passede.
4/5 stjerner
Sindssyg God service, da jeg havde problemer med størrelserne. Er ret glad for mine støvler, de er gode at gå i. Det eneste minus er den store forvirring der er med forskellige modeller og størrelser, så der var lidt frem og tilbage med returnering, før jeg ramte den rigtig model og størrelse.
Vil nok handle der igen <3
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner herfra! 👏 Og kunne man give flere, så fik I det.
Vanvittig god kundeservice, søde medarbejdere og et firma man helt klart godt kan anbefale at handle igennem.. ☺️
Det er ikke første, eneste og sidste gang at jeg handler igennem jer..
Super god service hos kundeservice
Super god service hos kundeservice, hurtigt svar 😊
Jeg har handlet hos jer flere gange
Jeg har handlet hos jer flere gange, forleden skrev jeg at jeg havde nogen nye støvler som var gået op i limen
Og ingen problemer, I sendte nogen nye
Senest fik jeg min nye levering I dag, støvler som jeg i forvejen havde, men de var gået så meget i at de var helt fuldstændig tyndslidte i hælen
Jeg har ikke en finger og sætte på jeres service! Så tak! Jeg er en meget meget glad kunde som HELT SIKKERT kommer igen!