Vi er meget tilfredse med deres arbejde. De udførte opgaven inden for aftalt tid, og rydningen efter beskæringen blev også gjort meget omhyggeligt. Vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge deres ser... Näytä lisää
Vi fik beskåret 55 m bøgehæk. Resultatet blev virkelig flot og det blev klaret på 1 dag af en venlig medarbejder, som også fik ryddet pænt op. Jeg kan kun anbefale Northern Garden, som også havde give... Näytä lisää
Vi havde bestilt Nothern Garden til at fælde et meget højt træ samt nogle mindre træer. De var virkelige professionelle, effektive og ryddede meget pænt op efter sig. Vores græsplæne var meget pænere... Näytä lisää
vi havde kontaktet Northern Grden via nettet, fik besøg og dagen efter et specifikt tilbud på opgaven I dag havde vi besøg af 2 super flinke folk som arbejdede flittigt fra morgen til aften De lev... Näytä lisää
Northern Garden er din professionelle partner inden for haveservice på Sjælland. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder græsslåning, hækklipning, træbeskæring, gødning af græsplæne, snerydning og saltning. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, står vi klar til at vedligeholde din have året rundt.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
De lavet en flot arbejde med hækken,det…
De lavet en flot arbejde med hækken,det er ikke sidste gang de kommer her.
I gør et rigtigt godt stykke arbejde
I gør et rigtigt godt stykke arbejde og efterlader os med glade og med en fin have og nyklippet hæk
Fint arbejde
Lidt lang tid om at få svaret (hjemmeside problemer?), men klarede opgaven helt fint.

Vastaus yritykseltä Northern Garden
Klipning og trimning af hække, buske og træer
Venlig og imødekommende gartner, der gør sit arbejde med stor omhyggelighed og akkuratesse.
Hækkene blev klippet fint
Hækkene blev klippet fint, og der blev ryddet fint op.
Den ene hæk, thuja, er svær tilgængelig, men den blev fin alligevel.

Sløset!
Bestiller en tid og manden brænder mig af 2 minutter før han skal komme pga en "fyldt kalender"
De sender mig så en mail om at de kan komme dagen efter kl 14. Jeg svarer at jeg er hjemme efter kl 15. Intet svar tilbage
De kontakter mig igen. Beklager at de ikke er kommet og grunden er nu dårligt vejr. Vil komme mellem kl 12-14 bliver ringet op kl 14 og får afvide at han er 15 minutter forsinket. Nej tak!

Vastaus yritykseltä Northern Garden
Vi er meget tilfredse og alt er som…
Vi er meget tilfredse og alt er som aftalt.
Flot resultat + al haveaffald fjernet. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Vi er så glade og vil helt sikkert vende tilbage på et senere tidspunkt.
Varme anbefalinger herfra.
Leverede et rigtig flot stykke arbejde
Leverede et rigtig flot stykke arbejde. Fik gravet min stedsegrønbusk, som var gået ud op, og plantede nye.
Blev udført hurtigt og efter aftale.
Kommer helt sikkert til bruge dem til min fremtidige havearbejde.
Kan varmt anbefales.
Græsslåning
Græsslåning - Har fået slået græs 2 gange af Northern Garden. Meget veludført arbejde - både græsplænen samt kanter - helt perfekt. Vil stadig benytte firmaet - også til andet havearbejde.
Else
Punktlige & omhyggelige
Udfyldte formularen en fredag formiddag, og fredag eftermiddag kom der en forbi og kiggede på det der skulle laves og gav et tilbud, jeg takkede ja til og vi aftale en dato 10 dage senere. De kom tre mænd og var færdige på to timer. Fik klippet hæk, hasselhæk, to thujaer, og et valnøddetræ. Vil helt klart bruge Northern Garden igen en anden gang :)
Fremragende service
Fremragende service – Professionelle, dygtige og arbejde af høj kvalitet
Vi fik trimmet og udtyndet vores 36 meter hæk, beskåret vores to æbletræer samt mosbehandlet vores græsplæne, så haven er klar til foråret. Hele forløbet fra tilbud til udførelse har været nemt, kort og professionelt. Teamet var yderst dygtige og leverede præcis det, vi havde aftalt, inden for den lovede tid. Kvaliteten af arbejdet var fremragende, og det var tydeligt, at de havde stor viden. De gav os gode råd om, hvordan vi bedst vedligeholder haven fremover, hvilket var meget hjælpsomt.
Vi vil ikke tøve med at bruge dem igen. Faktisk valgte vi et abonnementsservice til at vedligeholde vores hæk året rundt – det siger det hele.
Ditte
Leverede et rigtig flot stykke arbejde
Leverede et rigtig flot stykke arbejde. Fik klippet hække og rette buske til.
Blev udført hurtigt og efter aftale.
Jeg har lavet ny aftale om mere arbejde i foråret. Kan varmt anbefales.
Super work cleaning cut down branches.
Super work cleaning cut down branches.
Virkelig fantastisk arbejde
Virkelig fantastisk arbejde. De fik klippet min uregerlige hæk, som var blevet alt for høj, bred og vild, så den har fået en utrolig flot facon - den har aldrig været så fin før! Jeg fik også beskåret to æbletræer til perfektion. Og så ryddede de op efter sig og skar endda nogle af de afskårne grene op til brug i brændeovnen. Lige fra første kontakt har Northern Garden været pålidelige, venlige og effektive. Jeg kan varmt anbefale dem og vil selv med glæde benytte dem fremover
Effektiv
Effektiv, seriøst og pligtopfyldende håndværk til aftalt tid og pris.
God dialog under hele forløbet, så
Man ikke føler sig i tvivl om hverken det ene eller andet. Kan klart anbefales 👍🏻👍🏻👍🏻