Jeg er yderst tilfreds med købeprocessen og den meget venlige og hjælpsomme service som jeg har modtaget fra damborg.dk. Jeg har modtaget den 1. halvdel af min ordre og er meget tilfreds med produ... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse af kunde service. Fik en vare der var gået i stykker og der var god service med at få den byttet, fik hurtigt en anden var tilsendt uden problemer. Kan varmt anbefale at handle... Näytä lisää

Varen levede ikke op til det forventede der skulle 2 stk. AAA batterier i men rummet var så stort så de næsten passede til AA. Leveringen var fin og hurtig som lovet dog forsinkede Postnord leveringen... Näytä lisää

Hurtig og virkelig god service :) Min pakkeshop sendte min pakke retur ved en fejl, men Damborg var meget hjælpsomme, selvom fejlen ikke lå hos dem. Både service og levering har været helt i top.

1. Rautakauppa
  2. Kampaamotarvikemyymälä
  3. Ruokailuvälineet
  4. Sähkölaitteet
  5. Lahjatavaraliike

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jeg har købt en stegepande

Jeg har købt en stegepande . Der sad et klistermærke , der var næsten umuligt at få af . Ellers okay

6. huhtikuuta 2026

Kære Lone

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er kede af at høre, at klistermærket var svært at få af – det skal selvfølgelig ikke være en kamp. Vi giver beskeden videre til vores leverandør, så de kan se på, om mærkaterne har lidt for kraftig lim.

Dejligt at høre, at du ellers er tilfreds. 🌸

Let overskuelig hjemmeside

Let overskuelig hjemmeside. Stort udvalg og hurtig levering.

8. huhtikuuta 2026

Kære Søren

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hjemmesiden som let og overskuelig – og at både udvalg og levering levede op til dine forventninger 😊✨

Ellen 🦄 – Damborg.dk

Købte 6 hynder,kom til tiden😃og var…

Købte 6 hynder,kom til tiden😃og var pakket forsvarligt ind

14. huhtikuuta 2026

Kære Gino

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at dine hynder kom til tiden og var pakket forsvarligt ind 😊📦✨

Rigtig god service

Rigtig god oplevelse af kunde service.
Kan varmt anbefale at handle ved Damborg.

11. huhtikuuta 2026

Kære Annette

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Det er selvfølgelig ærgerligt, at varen var gået i stykker, men vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en god og problemfri løsning med hurtig ombytning 😊✨
Tak for din varme anbefaling – det betyder virkelig meget for os.

Hurtig levering

Varen var som forventet

9. huhtikuuta 2026

Kære Hanne

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og at varen var som forventet 😊✨

Hurtig behandling

Hurtig behandling

2. huhtikuuta 2026

Kære Kirsten

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig behandling 😊✨

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

14. huhtikuuta 2026

Kære Oliver

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen var hurtig 😊✨

Godt udvalg

Godt udvalg, hurtig leverinh

4. huhtikuuta 2026

Kære Bettina

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både udvalget og den hurtige levering 😊✨

Ellen 🦄 – Damborg.dk

Kan varmt anbefale damborg.dk....

Jeg har modtaget den 1. halvdel af min ordre og er meget tilfreds med produkterne. Venter nu på de varer som var i restordre.
Kan varmt anbefale damborg.

PS/Modtog de resterende produkter ganske få dage efter, så alt super fint 👌🏼

30. maaliskuuta 2026

Kære LZ

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både købsprocessen og den venlige og hjælpsomme service 😊✨
Dejligt også at høre, at du er glad for de produkter, du allerede har modtaget.

Vi håber, at resten af din ordre snart når frem til dig, så du får den fulde oplevelse.
Tak for din varme anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Ellen 🦄 – Damborg.dk

Hurtig og effektiv lige som aftalt

31. maaliskuuta 2026

Kære Mads

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at det hele var hurtig og effektiv – lige som aftalt 😊✨

Reklamation

Havde en reklamation og skrev en mail. Allerede dagen efter kom der svar og pengene var tilbage på min konto. Det kalder jeg god kundeservice. ⭐⭐⭐⭐⭐

9. huhtikuuta 2026

Jeg bestilte en sautepande som er mega…

Jeg bestilte en sautepande som er mega dårlig, desværre den står og vipper på komfuret. Men i var rigtig søde og hurtige til at behandle min " klage " så det var dejligt, tak for det.

30. maaliskuuta 2026

Kære Marinne

Tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at sautepanden ikke levede op til de forventninger, man har til sådan en – det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Samtidig er vi dog også lidt ærgerlige over den ene stjerne, når din reklamation netop blev behandlet hurtigt, effektivt og med en god dialog 😊

Vi er glade for, at du oplevede vores håndtering af sagen som både hurtig og imødekommende – det betyder meget for os.

Hav en dejligt 2. påskedag 🐣