vi havde kontaktet Northern Grden via nettet, fik besøg og dagen efter et specifikt tilbud på opgaven I dag havde vi besøg af 2 super flinke folk som arbejdede flittigt fra morgen til aften De lev... Näytä lisää
Northern Garden er din professionelle partner inden for haveservice på Sjælland. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder græsslåning, hækklipning, træbeskæring, gødning af græsplæne, snerydning og saltning. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, står vi klar til at vedligeholde din have året rundt.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
De laver et super fint stykke arbejde
De laver et super fint stykke arbejde, er effektive og venlige og til en fornuftig pris. Kan kun anbefales.
Vi er meget tilfredse med deres…
Vi er meget tilfredse med deres arbejde. De udførte opgaven inden for aftalt tid, og rydningen efter beskæringen blev også gjort meget omhyggeligt. Vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge deres services igen i fremtiden.
Vi havde bestil Northern Garden til beskæring af bøgehæk
Vi fik beskåret 55 m bøgehæk. Resultatet blev virkelig flot og det blev klaret på 1 dag af en venlig medarbejder, som også fik ryddet pænt op. Jeg kan kun anbefale Northern Garden, som også havde givet et fornuftigt tilbud på dette arbejde.
Effektiv og professionel træfældning
Vi havde bestilt Nothern Garden til at fælde et meget højt træ samt nogle mindre træer. De var virkelige professionelle, effektive og ryddede meget pænt op efter sig. Vores græsplæne var meget pænere end inden de kom :-). Prisen var også rimelig. Vi kan kun anbefale Nothern Garden, hvis I har en opgave der er vokset jer over hovedet :-)
Venlig behandling
Super tilfreds med arbejdet.
Jeg har givet en fin anmeldelse om flot udført arbejde på Trustpilot et par dage efter, I var her, og jeg fik besked om, at den var registreret, så den må ligge dér.
Hilsen Lise
Flot arbejde og service til god pris
Meget venlig og hurtig opfølgning efter vores henvendelse via hjemmesiden. Professionel vurdering og rådgivning om opgave med fældning og beskæring af træer og buske i baghaven. Rettidig, hurtig og fuld ud tilfredsstillende udførelse på den aftalte dato. Rimelige priser og effektivt arbejde med god dialog hele vejen!
Alle jeg var i kontakt med hos Northern…
Alle jeg var i kontakt med hos Northern Garden var venlige og professionelle. Da jeg først bestilte arbejdet, blev jeg rådet til at vente, da årstiden ikke var optimal. Det færdige arbejde, som nu er lavet, er virkelig flot.
They offer quite professional service
HELT FANTASTISK
Vi havde et væltet træ efter stormen og bad Northern Garden om et tilbud, som var rigtig fint. Arbejdet blev udført helt fantastisk på alle måder både med fældning og oprydning. Firmaer kan varmt anbefales.
Fantastic
Fantastic, impressive & professional - Our garden has never looked better !!!
Northern Garden - havearbejde
De leverede et flot stykke havearbejde som vi glæder os over at kigge på
Northern kan bestemt anbefales
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med håndteringen af opgaven.
Det blev udført til min store tilfredshed. Så meget at jeg har hyret dem til en anden opgave.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service minded and quick response time
The gardening services are great
The gardening services are great, the maintenance also, the staff is happy and very friendly 🌞
Gennemtænkt end-to-end service
Hurtig, effektiv og grundig i forhold til at udføre havearbejdet.
Efter min seneste oplevelse, forventer jeg de fremadrettet har vores have som opgave på årlig basis.
Man får en god oplevelse med at modtage et tilbud man så kan acceptere digitalt. Deres gennemgang bliver gjort ud fra anvendelse af måling med mobil og tilstedeværelse på grunden før tilbudet fremsendes.
Tak for god kvalitet.
Hæk skulle klippes og busk formes
Hæk skulle klippes og busk formes som en kule. Opgaven blev udført til alles store tilfredshed. 2 pax kom og gjorde et perfekt arbejde. Ryddede pænt op. Kun rosende ord herfra
Kan helt klart anbefale dette firma hvis du skal hjælp til opgaver i haven. Vi kommer tilbage.