Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Näytä lisää

Leveransen gick bra. Däremot tycker jag att batteritiden inte verkar stämma. Efter ca 1 vecka är den nere på 30% redan? Det ska hålla upp till 3 månader på en laddning enligt uppgift. Jag får se när... Näytä lisää

Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besv... Näytä lisää

Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig. Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån... Näytä lisää

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Ställer sig offline hela tiden

29. marraskuuta 2024

Hej Ann-Sofi,

Tak for din anmeldelse :)

Jeg beklager at du oplever at dit produkt går offline, og det vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe med!

Jeg vil anbefale at du kontakter vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder de klar til at hjælpe dig med at få dit produkt online. :)

Husk samtidigt at vi altid tilbyder op til 100 dages fuld returret. Det gælder også selvom produktet har været pakket ud og testet. 😊
Ønsker du at gøre brug af din returret, så skal du på samme måde, gøre vores kundeservice opmærksom på dette. Her vil de hjælpe med information om hvordan du sender pakken retur, samt tilbyde en gratis returlabel.

Den går inte att rotera

Den går inte att rotera, sitter i fast läge.
Står att om man vill se ett annat område så får man skruva av glaset och vrida på kameran manuellt

17. marraskuuta 2024

Hej Grishovve,

Tak for din anmeldelse.

Det er korrekt at hvis du ikke har et motoriseret kamera, så vil du skulle manuelt justere på kamera huset for at justere kameraets synsvinkel :)

Hvis du er i tvivl om dit kamera er motoriseret, vil jeg anbefale at du skriver ind til vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vores kundeservice team klar til at hjælpe dig! :)

NEXSMART

Dålig bildkvalité och kameran slutar…

Dålig bildkvalité och kameran slutar fungera efter några dagar.
Denna vecka fungerade den fram till tisdag. Har nu startat om den IGEN och väntar på resultat.
Absolut inte värd 700 kr!!!

25. lokakuuta 2024

Hej Marcus,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager hvis du oplever besvær med dit overvågningskamera. I forhold til videokvaliteten så er denne 1080p HD.
I forhold til at kameraet mister forbindelse, vil jeg anbefale at du kontakter vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med en løsning :)

Vi ser frem til at høre fra dig!

NEXSMART

Nöjd med kameran men leveranstiden…

Nöjd med kameran men leveranstiden lämnade utrymme att önska.

5. elokuuta 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse :)

Det glæder os at læse at du er tilfreds med dit Nexsmart kamera, men vi beklager hvis der har været forsinkelse på leveringen af din ordre!

Husk at du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe :)

Venlig hilsen

Hur gör jag?

omöjligt att hitta information om hur produkten faktiskt tänkt att fungera. man ska använda ´Smart Life-appen men produkten finns inte med där. efter beställning fick jag ett mail med ett antal videos som visar hur man installerar NexSmart-produkter, men inte den som jag har köpt

16. heinäkuuta 2024

Hej Janne,

Jeg beklager at høre at du oplever problemer med opsætningen af dit kamera. :(

Jeg vil stærkt anbefale at du kontakter vores kundeserviceafdeling angående dette problem.
Vi vil sidde klar til at hjælpe dig med nærmere instrukser angående opsætning af kameraet samt sikre os at du ikke står tilbage med et produkt du ikke får det fulde udnytte af!
vores kundeserviceafdeling kan kontaktes på service@nexsmart.se.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Otydliga/oskarpa bilder

Hej
Upplever att kamerorna laggar samt ger otydliga bilder trots personen är ca 2-3 m från kameran.
Hade högre förväntningar...
//Frederik

13. heinäkuuta 2024

Hej Frederik,

Jeg beklager at høre at du oplever problemer med dit kamera.

Jeg vil stærkt anbefale at du kontakter vores kundeserviceafdeling angående de problemer som du oplever.
Vores kundeserviceafdeling kan kontaktes på service@nexsmart.se.
Vi sidder klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af dit kamera og selvfølgelig finde en løsning hvis det viser sig at der er en fejl på dit kamera.