Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Wszystko o czym ludzie przede mną piszą to niestety gorzka prawda. Zdesperowana osoba skorzysta, a potem co ma zrobić, lina? Banda oszustów i wyłudzaczy - jeśli coś im „wisisz” to zaczną na Ciebie nac... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści wpłata minimalna 260pln na spłatę idzie 60pln reszta na utrzymanie zlodzieji omijać to z daleka pierwszy i ostatni raz w to wdepnąłem ludzie czytajcie komentarze naprawdę nie brać u nich bo to... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści. Limit 10000 spłacony i w miesiącu wykorzystany Limit 23zl spłacony za dwa dni l, oni kwota minimalna 785zl w tym 600zl za obsługę karty. Złodzieje nie dajcie się namówić. Wszystko na początku... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Spłacam właśnie limit kredytowy , spłacając pierwszy raz nie dostałam żadnego SMSa odnośnie minimalnej kwoty i w limicie miałam dokładnie tyle ile przelałam , od dwóch miesięcy dostaje SMS o minimalne... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Działamy na polskim rynku od 2011 roku. Dzięki wysokiej jakości oferowanych usług cieszymy się niesłabnącym zaufaniem nawet najbardziej wymagających klientów. Od ponad 10 lat specjalizujemy się w udzielaniu krótkoterminowych pożyczek online, bez zbędnych formalności. Zaufało nam już prawie pół miliona Polaków, którzy otrzymali ponad 1 350 000 pożyczek. Cały czas pracujemy nad innowacyjnością oferowanych usług, aby jak najlepiej odpowiadać na zmieniające się potrzeby klientów. W 2022 roku wprowadziliśmy na rynek nowy produkt w postaci wirtualnej karty kredytowej, która zrewolucjonizuje rynek pożyczkowy w Polsce.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

dezaktywacja konta

W trakcie rozpatrywania wniosku przez pomyłkę dezaktywowalam konto. Po wielu probach kontaktu dostałam informację ze nie mogę juz nigdy wiecej skorzystac z ich uslug. ( po 2 splaconych pozyczkach (2500,2500) przed czasem )

6. syyskuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Polecam :) pieniądze miałam od razu na…

Polecam :) pieniądze miałam od razu na koncie obsługa miła. Spłata pożyczki bez problemu Najlepsza 'chwilówka' duży+ za to że można sobie wybrać okres jaki chcemy na spłatę i kwotę napewno jeszcze nie raz pożyczę tu pieniądze. Jeśli chodzi o pożyczki to właśnie netcredit ma najlepszą ofertę jak dla mnie Vivus itp się z nim nie równa polecam wszystkim którym są potrzebne pieniądze nagle nawet w piątek nie ma z tym żadnego problemu :)

20. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl

Pani Beato, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Ze swojej strony będziemy dokładać wszelkich starań, żeby tę jakość utrzymać.
Pozdrawiamy serdczenie, Zespół Net Credit

Profesjonalnie

9. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl

Dziękujemy :) Postaramy się podtrzymać jakość obsługi na najwyższym poziomie.

Saanut 1/5 tähteä

przyznawanie ok ,ale refinansowanie to…

przyznawanie ok ,ale refinansowanie to pętla kredytowa a poślizg w spłacie to totalna lichwa nie wiem skąd tyle osób pisze pozytywną opinię ,ja znam wielu którzy skorzystali i żaden nie poleciłby nikomu .

6. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl

Panie Tadeuszu, refinansowanie daje większości naszym Klientom możliwość przesunięcia terminu spłaty, w niespodziewanych sytuacjach, gdy nie jest możliwa spłata zobowiązania w terminie. Z naszej perspektywy jest to ułatwienie dla Klienta, który już przy swojej pierwszej pożyczce nie będzie narażony na nieprzyjemności związane z dochodzeniem roszczeń. Każdy nasz produkt ma za zadanie pomóc Klientowi w trudej sytuacji finansowej, jednak nie możemy zapominać, że istnieje coś takiego jak "Zasady odpowiedzialnego zaciągania pożyczek", które wprowadzone w życie pozwolą uniknąć sytuacji, o których pisze Pan w swojej recenzji. Należy pamiętać, że przy korzystaniu z jakichkolwiek produktów finansowych (również bankowych) najważniejsze jest uwzględnienie własnych możliwości ich spłaty.

Nie mam uwag :)

3. heinäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl

Bardzo nas to cieszy. Postaramy się utrzymać jakość obsługi na najwyższym poziomie.
Z pozdrowieniami, Zespół Net Credit

Szybko wypłacone pieniądze

Szybko wypłacone pieniądze, miła obsługa przez telefon.

27. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl

Dziękujemyi i oczywiście przekażemy komplement naszym pracownikom z Biura Osługi Klienta.

Polecam ;) godni zaufania

26. kesäkuuta 2020

Vastaus yritykseltä NetCredit.pl

Dziękujemy! Cieszy nas bardzo, że dobrze ocenia Pan współpracę z nami.
Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Net Credit

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin