Jestem bardzo zadowolony z firmy która pomaga mi wyjść z długów Rzetelnie podchodzą do sprawy zawszę są pomocni kiedy masz jakiś problem,starają sie jak najlepiej wyjść z sytuacji w której aktualnie... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
decyzja w kilka minut, przelew zaledwie w 10 min. Polecam. świetne rozwiązanie dla tych, kto potrzebuje na chwile gotówkę.
PRZEDE wszystkim to ta firma daje ludziom nadzieję i oczywiście niczego nie przekreśla już na początku definitywnie odmawiają kredytu i oczywiście to jest koniec nadziei i planów życiowych sytuacjach... Näytä lisää
Nie zrozumiałe jest dla mnie propozycją tak niskiej pożyczki biorąc pod uwagę że w ostatnim roku spłaciłem pożyczki na kwotę 170 tys zł I nigdy nie zalegałem tylko zmiana pracy kilka miesięcy bez prac... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Moja Pożyczka
Yrityksen kirjoittama
Pożyczki od 3 do 120 miesięcy, nawet do 150 000 zł. Wysoka przyznawalność, brak ukrytych opłat. Wyślij wniosek i sprawdź już dziś, ile możesz pożyczyć.
Czym jest Moja Pożyczka
Naszym celem jest pomoc kredytobiorcom w znalezieniu atrakcyjnych ofert kredytów online u rzetelnych firm. Zapewniamy dostęp do oferty pożyczkodawców i prezentujemy najkorzystniejsze pożyczki online i kredyty przez telefon zgodnie z Twoimi preferencjami, a to wszystko bez konieczności wychodzenia z domu. Doradcy finansowi pomogą Ci w porównaniu dostępnych na rynku ofert, a także wskażą najtańsze formy finansowania, dzięki którym gotówka w szybkim tempie trafi na Twoje konto.
Doświadczenie na rynku
Moja Pożyczka prężnie działa na rynku od roku 2017, oferując klientom dostęp do atrakcyjnych i sprawdzonych ofert pożyczek online i kredytów przez telefon. Nasz system wyszukiwania pożyczek cieszy się dużą popularnością, a to wszystko dzięki jasnym, szybkim i w pełni bezpiecznym procedurom.
Yhteystiedot
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
decyzja w kilka minut
Beznadzieja na maxa posrednik jak…
Beznadzieja na maxa posrednik jak wszyscy inni ktory mawet potrafi odeslac po oferte san do siebie hahahhahah niezle zapanujcie nad systemen

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka
Rzetelni ludzie którzy zawsze pomogą
Jestem bardzo zadowolony z firmy która pomaga mi wyjść z długów Rzetelnie podchodzą do sprawy zawszę są pomocni kiedy masz jakiś problem,starają sie jak najlepiej wyjść z sytuacji w której aktualnie się znajdujesz
Możecie im zaufać napewno wam pomogą jeśli będziecie współpracować i tego chcieć
Szybka odpowiedź na moją prośbę
Szybka odpowiedź na moją prośbę, dobra propozycja, z której skorzystałam i pomogłam sobie w realizacji planu.
Szybko wyplacaja
Super kasa
Ogromne odsetki.super sprawa.bardzo krótki czas spłaty,jeszcze krótszy powinien być😄
Proste i szybkie załatwienie.
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa , pracownik odpowiadał na wszystkie pytania . jednym słowem KOMPETENTNY .
Mam nadzieję że mi pomożecie bo jestem…
Mam nadzieję że mi pomożecie bo jestem bezsilna i chciałabym skorzystać ale nie mam konta bankowego dziękuję założyłam konto w Banku PKO ale odmówili mi z poważaniem Anna Robakowska 23

Vastaus yritykseltä Moja Pożyczka
Bardzo dobry kontakt fajne gry online…
Bardzo dobry kontakt fajne gry online gry komputerowe
Dziękują za pozytywne rozpatrzenie…
Dziękują za pozytywne rozpatrzenie mojej wniosku
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.