Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Wszystko o czym ludzie przede mną piszą to niestety gorzka prawda. Zdesperowana osoba skorzysta, a potem co ma zrobić, lina? Banda oszustów i wyłudzaczy - jeśli coś im „wisisz” to zaczną na Ciebie nac... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści wpłata minimalna 260pln na spłatę idzie 60pln reszta na utrzymanie zlodzieji omijać to z daleka pierwszy i ostatni raz w to wdepnąłem ludzie czytajcie komentarze naprawdę nie brać u nich bo to... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści. Limit 10000 spłacony i w miesiącu wykorzystany Limit 23zl spłacony za dwa dni l, oni kwota minimalna 785zl w tym 600zl za obsługę karty. Złodzieje nie dajcie się namówić. Wszystko na początku... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Spłacam właśnie limit kredytowy , spłacając pierwszy raz nie dostałam żadnego SMSa odnośnie minimalnej kwoty i w limicie miałam dokładnie tyle ile przelałam , od dwóch miesięcy dostaje SMS o minimalne... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Działamy na polskim rynku od 2011 roku. Dzięki wysokiej jakości oferowanych usług cieszymy się niesłabnącym zaufaniem nawet najbardziej wymagających klientów. Od ponad 10 lat specjalizujemy się w udzielaniu krótkoterminowych pożyczek online, bez zbędnych formalności. Zaufało nam już prawie pół miliona Polaków, którzy otrzymali ponad 1 350 000 pożyczek. Cały czas pracujemy nad innowacyjnością oferowanych usług, aby jak najlepiej odpowiadać na zmieniające się potrzeby klientów. W 2022 roku wprowadziliśmy na rynek nowy produkt w postaci wirtualnej karty kredytowej, która zrewolucjonizuje rynek pożyczkowy w Polsce.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 4/5 tähteä

Lepsi niż Provident

Jestem zadowolony z opcji z jakiej skorzystałem z netcredit. Wiadomo, że oprocentowanie jest lichwiarskie - co w Polsce jest nielegalne i wprzypadku rozprawy w sądzie sprawa jest rozstrzygana na naszą korzyść bez drakońskich kar za niepłacenie. Ja korzystam od czasu do czasu i szkoda tylko że w trakcie pożyczki tylko raz mogę skorzystać z dodatkowej pożyczki. Konkurencja dopozycza dłużej. Jeśli chodzi o spłatę to jest opcja przedłużenia ale odsetki są już z kosmosu. Mogą zrobić karierę, jeśli wprowadzą produkt na 12cy z rata miesięczna. Pod warunkiem opcji wcześniejszej spłaty i spłacie tylko kapitału oraz zwrocie prowizji pomniejszonej o niewykorzystanych okres. Myślę, że są w stanie przebić Provident, który nabija ludzi mocno w butelkę. Pożyczyłem 7 a po 2 latach oddałem 12. Złodzieje.

25. huhtikuuta 2021

Szybko I bez zbędnych formalności

Szybko I sprawnie, można załatwić pożyczkę. Nie ma zbędnych formalności. Jeżeli pożyczkobiorca wywiązuje się z terminów, nie robią żadnych przeszkód w przyznaniu pożyczki.Nawet gdy spłaca się wcześniej i nie dostają całości zaplanowanej na początku wpłaty. Firma pomocna w trudnych sytuacjach!

22. huhtikuuta 2021

POLECAM w 100%

POLECAM w 100%. Firma godna zaufania,pieniądze w ciągu 3 min są na koncie. Jeśli spłacasz wcześniej koszt pożyczki sporo się zmniejsza...po prostu spłacasz mniej.! POLECAM 👍🙂

9. huhtikuuta 2021

Firma solidna

Firma solidna, rzeczowa i życzliwa. W przypadku problemów z terminową spłatą można refinansować pożyczkę i przesunąć termin spłaty. W przypadku wcześniejszej spłaty firma automatycznie odejmuje odsetki. Wszystko to świadczy o elastycznym podejściu do klienta. Szczerze polecam bo kilkakrotnie korzystałam z usług Netcredit.

27. maaliskuuta 2021

Zdecydowanie polecam Net.Credit

Polecam Net.Credit. Bez zbędnych formalności. Kasa na koncie tego samego dnia. Ponadto byłam miłe zaskoczona - spłacając pieniądze przed terminem dostałam zwrot ekwiwalentu odsetek. Tego akurat brakuje mi u innych firm.

23. maaliskuuta 2021

Korzystam z pożyczek.…

Korzystam z pożyczek i jestem zadowolona. Koszty nie są wygórowane, przy spłacie przed terminem są obniżane. Konto łatwe w obsłudze . Polecam

26. tammikuuta 2021

Ta strona nie działa

Od ponad 2 tygodni na stronie internetowej nie można złożyć wniosku o pożyczkę. Gdy to się robi - to strona zacina się.

17. tammikuuta 2021

Dla mnie firma super

Dla mnie firma super. Z zegarkiem w ręku, pożyczka brana przez stronę, w 4 min. pieniądze na kącie. A najlepiej podoba mi się sposób spłacania pożyczki poprzez stronę internetową, ponieważ codziennie widnieje aktualna suma do spłaty, można spłacić wcześniej nie płacąc niepotrzebnych odsetek i czekać nie wiadomo ile na ich zwrot. Wszystkiego najlepszego w 2021 roku.

28. joulukuuta 2020

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin