Er wordt goed gecommuniceerd over de levering van de bestelling. Bestelde kleur was niet verkrijgbaar en ik kreeg daar een berichtje over. Inmiddels de 2 stoelen in huis, ze zien er goed en stabiel ui... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nadat ik de rug verlenging had gevonden zat de stoel uitstekend voor het beoogde doel
Yritys on vastannut
Nedergear is er voor de echte outdoorliefhebber. Wij geloven dat tijd doorbrengen in de natuur je dichter bij jezelf brengt. Daarom bieden we comfortabele en hoogwaardige outdooroplossingen die jouw avonturen nog aangenamer maken. En voor wie dat buitengevoel ook thuis wil ervaren, brengen we de natuur naar binnen met producten die je een gevoel van rust en vrijheid geven, waar je ook bent.
Hollanti
Ook de negatieve recensie tonen want het zit niet lekker is gammel en te duur voor wat he krijgt een kat in de zak.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Kwalitatief geen verkeerde stoelen, echter zijn de exact zelfde model te vinden op sites zoals AliExpress voor een fractie van de prijs.
Hier vaak te vinden voor €36~40,- i.p.v. €100~140,-.
Daarentegen heb je hier wel een Nederlands adres waar je terecht kan mochten er klachten zijn.

Wat een service!
Een heel fijn stoeltje voor onderweg, compact stabiel en handig mee te nemen voor onderweg.
Geleverd met een mooie draagtas, alleen de draagband ben ik kwijt geraakt.
Mailtje gestuurd naar Nergear of ik die nog kon nabestellen, krijg ik gratis een nieuwe toegestuurd.
Helmaal Top!

Vastaus yritykseltä Nedergear
Waarom heb ik idd dit stoeltje niet eerder gekocht? Licht, gemakkelijk uitklapbaar en zit prima. Nu hoef ik niet te wachten tot schaarse bankjes vrijkomen of op een natte boomstam uit te rusten...
Snelle levering ook :-)

Vastaus yritykseltä Nedergear
Besteld en snel ontvangen. De stoel klapt makkelijk uit en zit inderdaad comfortabel. Hij is klein en handzaam mee te nemen. Nu wachten op het mooie weer om er uitgebreid gebruik van te maken.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Vrijdag besteld en maandag al binnen, top. Het product is lekker licht en ideaal om mee te nemen. Gebruik de stoel om te fotograferen, omdat ik al een rugzak draag met mijn fotospullen heb ik een karabijnhaak bevestigd aan de meegeleverde tas en bevestig die aan mijn rugzak, ideaal.
In het begin gaat het openen en sluiten nog wat stroef maar merk nu al dat daar een positieve verbetering in zit.
Kortom, voor mij een topproduct en hoop er nog jaren plezier van te kunnen beleven

Vastaus yritykseltä Nedergear
Snelle levering, product voldoet aan mijn verwachtingen.
Makkelijk monteerbaar en lekker compact om op te bergen.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Direct geleverd. Prima product. Compact en toch een grote paraplu.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Prima stoeltje en makkelijk om mee te nemen op wandeltochten en op de boot.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Goede levering en nazorg bij een nalevering. Goed product.

Vastaus yritykseltä Nedergear
De bestelling werd snel geleverd n zag er goed uit. Helaas heb ik de stoel nog niet uitgeprobeerd in de praktijk.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Deze stoel is een topper.
Hij is gewoon stevig en goed. Overal waar een vlak stukje grond is staat deze in een oogwenk. Hij zit geweldig. Dat ben ik bij andere meeneem stoelen niet eerder tegen gekomen. Hij gaat altijd mee in de rugzak of fietstas. Geen zoeken meer naar een plek waar je kan gaan zitten tijdens het wandelen of fietsen.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Trage levering, 2 week later dan dat de website aangeeft.
Bedrijf neemt wel keurig contact op met je op en doet z'n best de zaken goed te regelen.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Wil retourneren geven geen reactie op de mail, geen telefoonnummer dus niet bereikbaar. Stoel erg laag zit hoogte zeker niet 43 cm
Als je er in zit kom je zeer moeilijk of niet uit.

Vastaus yritykseltä Nedergear
We hebben de stoeltjes kort voor onze vakantie ontvangen. Verschillende keren gebruikt oa op het strand. Als bijstoeltjes fantastisch en makkelijk op te bergen. In eerste instantie hikten wij aan tegen de prijs. Achteraf zijn we heel blij dat we de keuze gemaakt hebben. Het is een eerste indruk, ik ben benieuwd naar de lange termijn ervaring.

Vastaus yritykseltä Nedergear
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.