NaviCenter Den Haag Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag een carplay systeem laten inbouwen in een Cayenne 957. Heel mooi en netjes ingebouwd, behoudt van achteruitrijcamera, microfoon. Alles werkt perfect. Na een duidelijke uitleg over het systeem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aan mijn Mercedes C350 uit 2007 ben ik erg gehecht. Een prachtige auto die ik graag wil blijven rijden. Dankzij NaviCenter Den Haag is dat ook technisch verantwoord: met behoud van de originele uitstr... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Vijf sterren (een 10) is alleen voor onze lieve heer 😌. Dus wat mij betreft vier sterren (een dikke 8). Ik vind de mannen Nico en collega, ik ben zijn naam jammer genoeg vergeten, zéér kundig. Ik h... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service ik heb een mib 2 radio gekocht voor mijn golf 6 ik heb er al de spullen bij gekregen voor het aansluiten en zelfs nog spullen voor de oude er uit te halen zeer tevreden

1. Auton varaosat ja tarvikkeet

Kaikki arvostelut

105 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bijzonder goede ervaring

Ik had een bijzonder goede ervaring met Navicenter. Via de webshop kocht ik het multimediasysteem. Daarna sprak ik via whatsapp met Niko af voor de installatie. Niko was klantvriendelijk en hield zich aan zijn woord. Navicenter is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die een auto een upgrade wil geven met een multimediasysteem.

7. tammikuuta 2026

Snelle en goede service

Zelf een scherm gekocht voor in mijn auto en geinstalleerd maar kreeg het niet werkend. Vervolgens contact gezocht mer NaviCenter en kon dezelfde dag nog terecht. Systeem is snel en netjes aangesloten en werking rustig uitgelegd, goede service!

17. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte kwaliteit, geen garantie, slechte communicatie – geen aanrader

Ik heb bij NaviCenter een navigatie-/multimediasysteem laten installeren en vanaf dag één alleen maar problemen gehad. Het systeem geeft regelmatig error meldingen, loopt vast, start niet meer op en door hun installatie werken zelfs mijn originele autoknoppen niet meer.

In plaats van dit probleem serieus te nemen, weigert NaviCenter om de wettelijke garantie correct uit te voeren. Ze proberen mij volledige montagekosten te laten betalen voor uitbouw, testen en opnieuw installeren – terwijl dit volgens de Nederlandse wet kosteloos moet gebeuren bij een defect product.

De communicatie is ronduit slecht: onduidelijke antwoorden, geen namen, tegenstrijdige informatie en geen enkele verantwoordelijkheid. Ik krijg geen oplossing, alleen rekken en ontwijken.

Kort samengevat:
– Slechte kwaliteit van het systeem
– Installatie tast originele functies van de auto aan
– Systeem geeft fouten en werkt niet betrouwbaar
– Communicatie is amateuristisch
– Garantie wordt geweigerd en kosten worden onterecht doorgeschoven naar de klant
– Niets wordt opgelost

Ik ben inmiddels een klacht gestart bij ConsuWijzer / ACM voor het weigeren van garantie en misleidende handelspraktijken.

Mijn advies: Blijf ver weg van NaviCenter. Er zijn genoeg bedrijven die wel professioneel omgaan met klanten en garantie.

14. lokakuuta 2025

Daphne

Ik had zelf een scherm gekocht voor in mijn Fiat 500, maar de benodigde demontageklemmen/-sleutels ontbraken. Ik heb stad en land afgezocht en wel zo’n 50 verschillende bedrijven gebeld, maar alleen hier kon ik terecht. Supervriendelijke verkoper en erg behulpzaam. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Naderhand kreeg ik zelfs nog een berichtje dat ik altijd bij hem terecht kon als ik vragen had. Echt topservice! Nogmaals hartelijk dank!

29. marraskuuta 2025

Respect

Respect, goede advies, snel gedaan om een apparaat te zetten. Nogmaal bedankt ik ben super blij

29. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Weet wat hij doet,vriendelijke jongeman

İk heb bij Nico een nieuwe radio gekocht voor mijn vw golf 7 en ook door hem laten inbouwen,alles werkt zoals het hoort,zowel inbouw als afwerken doet hij heel goed en netjes,geeft heel veel adviezen en antwoorden op uw vragen,vriendelijke man en de beste in zijn werk,ik zal hem zeker adviseren aan anderen en zelf altijd terug gaan👍dankjewel Nico

13. marraskuuta 2025

Top VW achteruitrijcamera

Nico van Navicenter in Den Haag heeft me goed geadviseerd. Ik heb daarom voor m'n Polo voor een VW achteruitrijcamera gekozen. Het geeft een superhelder beeld, ook 's avonds. Het is niet heel goedkoop, maar het is het geld meer dan waard en helpt me enorm m.n. bij het parkeren.

9. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kundig, netjes en super service

In mijn onwetendheid van car-audio ben ik heel erg goed geadviseerd en geholpen door de zeer vriendelijke Nico. Het ging om inbouwen car speakers. Kundig en netjes werk...petje af!!! Ik zou zeker dit bedrijf aanraden en als ik weer iets heb op het gebied van car-audio, dan kom ik zeker terug.

5. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Navigatiescherm in een oudere auto

Nico heeft voor mij een mooi navigatie scherm ingebouwd in mijn al wat oudere RAV.
Nico heeft super begeleid met het uitzoeken van het juiste scherm, bestellen ging makkelijk, en meteen na levering konden we op kort termijn een inbouw afspraak maken.
Nico is vakkundig, behulpzaam en denkt mee. De service en nazorg hier zijn ongekend goed!

17. lokakuuta 2025

Klantvriendelijkheid en vakkundig

CarPlay systeem een halfjaar geleden in laten bouwen door NaviCenter naar volle tevredenheid. Uitleg, kop koffie, klantvriendelijk. Echter wilde toch extra microfoon. Die is vandaag vakkundig ingebouwd. Bijna onzichtbaar. Keurig en ik kan nu weer telefoneren. Diverse microfoons uitgeprobeerd. Ook diverse test telefoontjes. Nico neemt alle tijd. En een kop koffie natuurlijk. Super zaak, super vakwerk.

27. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Oplichting

Geen enkele communicatie meer
Vraagt portkosten om een artikel te verzenden. Is overgemaakt en dan niks meer en dat na meerdere vragen van mezelf!
Ruikt naar pure oplichting!!!!

16. elokuuta 2025

Inmiddels een week geleden

Inmiddels een week geleden, een CarPlay systeem in onze mini uit 2011 laten inbouwen. Wij zijn super tevreden en blij met deze aanwinst. Ik ben keurig geholpen en kreeg een prima uitleg bij het ophalen van mijn auto.

30. syyskuuta 2025

Snelle en transparante service

Zelf geprobeerd om de carplay in mijn eigen auto te installeren. Dat was helaas niet gelukt en mijn scherm deed het helemaal niet meer.

Contact opgenomen met NaviCenter en mijn auto kon dezelfde avond nog langs. Via de telefoon ben ik op de hoogte gehouden en goed geinformeerd wat de stand van zaken was.

De volgende dag kon ik mijn auto (met werkend scherm en Carplay) ophalen.

4. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin