Banner for DeAutoUnie

DeAutoUnie Arvostelua 498

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Clio 4 uit december 2017. Huidige multimedia systeem laten vervangen voor de apple carplay. Frontje is precies zoals het oude maar nu met een mooi groot scherm! Oude systeem kon niet meer ge-update... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering! Bij het openen van pakket geconstateerd dat er een scheur in het frame zat. Na een snelle reactie via WhatsApp het kapotte systeem retour mogen sturen waarna er een nieuwe opgestuur... Näytä lisää

1. Autotarvikkeet

Tietoja yrityksestä DeAutoUnie

Yrityksen kirjoittama

DeAutoUnie logo
100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan achter onze producten! Daarom bieden we een succesresultaatgarantie: niet tevreden? Geen zorgen, je hebt 14 dagen om je aankoop te retourneren en krijgt je geld terug.
Razendsnelle levering & gratis verzending
Voor 19:00 besteld is morgen in huis. Zendingen buiten Nederland worden binnen 1–3 werkdagen geleverd. Bij een bestelling boven de €99 wordt het gratis thuisbezorgd.
Klantenservice
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp, e-mail, Instagram en Facebook.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:30–18:00.

WhatsApp: +31 6 85061025

1 tähti

On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

De carplay is keurig ingebouwd door de autounie…

De carplay is keurig ingebouwd door de monteur, hij is rustig vond het niet erg dat ik meekeek. Hij werkte zeer netjes en toen alles gemonteerd was heeft hij het getest en mij alles rustig uitgelegd. Conclusie als je je carplay laat inbouwen dan moet je hier zijn. Thanks. John

13. huhtikuuta 2026

Goede service!

Het installeren van het Carplay systeem van de Autounie ging vrij makkelijk aan de hand van het Youtube filmpje. Toen het systeem na een paar dagen opeens niet meer goed werkte werd er snel gereageerd op mijn mail en kreeg ik nuttige tips. Toen dat ook niet hielp werd het probleem snel en gratis verholpen in hun werkplaats in Utrecht. Super!

13. huhtikuuta 2026

TOP!

Fijn bedrijf. kwalitatief scherm en goede reactie op whatsapp bij vragen, zelfs op zondag

12. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Product niet goed

Product was snel geleverd. Bij een garage laten plaatsen. De CarPlay heeft het voor 1 maand goed geduurd. Daarna kwamen er complicaties. Scherm viel zwart, CarPlay deed het niet meer. Bij een garage langs gegaan en die heeft het reset. 1 week deed die het goed. Nu voor de derde keer is de CarPlay niet beschikbaar. Meerdere keren contact gehad via de mail. Ze hadden mij geholpen door instructies te geven maar alsnog deed die het niet. Een nieuw model of garantie wordt niet gegeven…

5. helmikuuta 2026

Super hoe dit ging

Mijn bestelling ging in back order dus duurde het war langer voor ik mijn bestelling binnen had.
Dit is geen probleem.
Toen ik er daar over contact op nam ben ik zeer goed geinformeerd over de gang van zaken.
De beloofde leverdatum klopte precies en het geleverde product is zeker goed.
Al met al super gedaan.👍👍

1. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Geen geluk, maar goed opgelost

Een radio besteld die heel makkelijk te installeren was voor een c1 2012. De aansluiting klopte niet. Tip: check dit gelijk zelf even voordat je iets koopt. Toevallig kwam dit voor bij mijn model gaven ze aan. Ik heb een alternatieve handleiding ontvangen. Ook deze werkte niet. Een specialist heeft hem proberen aan te sluiten. Niet gelukt. Gelukkig heb ik hem terug kunnen sturen.

3. huhtikuuta 2026
DeAutoUnie-logo

Vastaus yritykseltä DeAutoUnie

Beste Hooglander,

In de handleiding die wij hebben toegestuurd staat exact hoe je het systeem voor jouw type auto stap voor stap moet aansluiten. Als een specialist hem niet heeft kunnen aansluiten ondanks de stap-voor-stap handleiding, dan zou ik twijfelen of het probleem bij ons ligt of bij de "specialist".

Wij hebben aangeboden om het systeem voor je te installeren in Utrecht voor slechts 54,95 euro. Dit is geen verplichting, maar wij denken ook maar met je mee om het systeem in je auto werkend te krijgen.
Daarnaast heb je gewoon het recht om het product te retourneren als dit voldoet aan de voorwaarden binnen de wettelijke 14 dagen na ontvangst.

Mochten wij je nog ergens bij kunnen helpen, stuur ons dan gerust een bericht; we helpen je graag verder.

Saanut 3/5 tähteä

Snelle levering, nette afwerking, unit niet optimaal

De unit wordt netjes en snel geleverd, alles zit erbij voor aansluiting. De unit laat zich mooi installeren in het dashboard.

De handleiding is echter zeer beperkt over het instellen. De radio is eenvoudig qua zender programmeren, echter tijdens het rijden kan je maar een paar minuten luisteren naar een zender en dan verloopt deze, waarom geen idee en niet op te zoeken.

Apple car play crashed continue met mijn Iphone 15, de unit start zich dan opnieuw op.

Bluetooth werkt super, dus ik gebruik de unit nu alleen nog maar om via bluetooth naar spotify te luisteren, dat gaat heel goed en klinkt goed.

Ik heb de unit bij een auto elektrisch bedrijf laten installeren die normaal moeilijke diagnoses uitvoeren.
Als ik het opnieuw zou kopen, zou ik het via de Auto unie doen zodat ik ergens op terug kan vallen.

Ik ben ervan overtuigd dat de unit echt niet slecht is, alleen bij mijn VW Sharan uit 2003 werkt het niet zoals verwacht.

12. maaliskuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin