NaviCenter Den Haag Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag een carplay systeem laten inbouwen in een Cayenne 957. Heel mooi en netjes ingebouwd, behoudt van achteruitrijcamera, microfoon. Alles werkt perfect. Na een duidelijke uitleg over het systeem... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service ik heb een mib 2 radio gekocht voor mijn golf 6 ik heb er al de spullen bij gekregen voor het aansluiten en zelfs nog spullen voor de oude er uit te halen zeer tevreden

1. Auton varaosat ja tarvikkeet

Kirjoita arvostelu

Mib 2 radio

5. syyskuuta 2026

Gebeld

Gebeld, kon gelijk 's-avonds terecht voor het installeren van app connect in mijn VW Beetle cabrio, super geholpen !

2. syyskuuta 2026

Porsche Cayenne 957

Vandaag een carplay systeem laten inbouwen in een Cayenne 957. Heel mooi en netjes ingebouwd, behoudt van achteruitrijcamera, microfoon. Alles werkt perfect. Na een duidelijke uitleg over het systeem kon ik op weg!

26. elokuuta 2026

Android in Toyota Verso

Vandaag een nieuw systeem laten inbouwen in mijn Toyota Verso. Werkt perfect en zeer netjes ingebouwd. Daarna een uitgebreide uitleg en dit alles voor een zeer schappelijke prijs.

22. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Nico is een betrouwbare monteur

Nico is een betrouwbare monteur, op wie je gerust kan bouwen. Ook het meedenken van oplossingen en ideeën is perfect. En ook de prijzen zijn schappelijk. Al met al dus een goeie inbouwer op gebied van electra en dergelijke.

Speakers laten vervangen

Speakers laten vervangen. Nico denkt met je mee en geeft eerlijk zijn mening. Wilde van mijn krakende speakers af en kon snel terecht. Hij neemt ook de tijd. Nieuwe speakers werken prima.

13. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf heeft mij echt heel goed…geholpen met de bose boxen

Dit bedrijf heeft mij echt heel goed geholpen ik heb een gmc Acadia uit 2009 en de auto zelf heeft bose boxen uit fabriek maar er kwamen geen geluiden uit de boxen met 2 uurtjes werken hebben ze het geregeld en ook de achteruit camera hebben ook gefixt ze zijn heel vriendelijk echt hele goede mensen top resultaat uitgevoerd ik ben nogmaals zeer te vreden met het bedrijf 👌

Saanut 5/5 tähteä

Vorige week ben ik langs geweest

Vorige week ben ik langs geweest om CarPlay te laten vervangen. Alles is perfect geïnstalleerd en ingesteld. Mijn auto had daarnaast meerdere problemen die bij een paar andere garages niet opgelost konden worden, maar hij heeft deze ook meteen opgepakt en goed verholpen.
Ik ben ontzettend tevreden over de service en het resultaat. 👍

Installatie carplay

Vandaag had ik een carplay installatie voor een Fiat Bravo. Ondanks alle problemen van mijn auto heeft Nico er heel veel tijd en moeite in gestoken om het toch voor elkaar te krijgen dat de installatie gelukt is. Ik ben onwijs blij met het resultaat. Er is proffessioneel gehandeld, een top service en het is zeker een aanrader om bij Nico langs te komen!

11. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen professioneel bedrijf zowel qua…

Geen professioneel bedrijf zowel qua wat ze leveren en communicatie. Alles bij elkaar heeft mij €450 gekost voor niets want moest ik mijn oude installatie weer terug laten zetten. Goed nadenken wat je doet en vraag direct naar een garantiebewijs.

11. helmikuuta 2026

Beste Mahmoud,

Wij vinden het jammer om deze review te lezen, omdat deze naar onze mening geen volledig en correct beeld geeft van wat er is gebeurd.

Allereerst willen wij één feit corrigeren: u schrijft dat u €450 heeft betaald. Het daadwerkelijk door u betaalde bedrag was €369,95. Wij vinden het belangrijk dat ook bedragen in een openbare review correct worden weergegeven.

Wij hebben u aangeboden om het probleem onder garantie te onderzoeken en te proberen te verhelpen. U wilde hier echter geen gebruik van maken en gaf aan dat u, hoe dan ook, uw oude originele systeem terug gemonteerd wilde hebben. Uiteraard hebben wij uw keuze gerespecteerd.

Wij hebben vervolgens uw oude systeem netjes volledig teruggeplaatst en samen met u de verschillende functies gecontroleerd, zodat u de auto weer met het oorspronkelijke systeem en werkende functies heeft meegenomen.

Daarnaast hebben wij u als alternatief aangeboden om CarPlay softwarematig te activeren op uw originele systeem. Hiervoor hebben wij u een zeer schappelijke prijs aangeboden. Uw huidige USB-poort bleek echter niet geschikt voor CarPlay en zou daarvoor vervangen moeten worden. Dit betreft een extra onderdeel dat wij uiteraard niet kosteloos kunnen leveren.

U heeft uiteindelijk zelf besloten geen gebruik te maken van deze mogelijkheid. Dat respecteren wij, maar daarom vinden wij het jammer dat nu de indruk wordt gewekt dat u €450 “voor niets” heeft betaald, terwijl het betaalde bedrag €369,95 was én u de mogelijkheid heeft gekregen om het probleem onder garantie te laten onderzoeken. Op uw eigen verzoek hebben wij vervolgens uw oorspronkelijke systeem weer netjes teruggeplaatst.

Ondanks uw 1-sterreview bent u bij ons nog steeds van harte welkom. Mocht u CarPlay alsnog op uw originele systeem willen laten activeren, dan helpen wij u daar graag mee.

Saanut 4/5 tähteä

Vijf sterren (een 10) is alleen voor…

Vijf sterren (een 10) is alleen voor onze lieve heer 😌. Dus wat mij betreft vier sterren (een dikke 8). Ik vind de mannen Nico en collega, ik ben zijn naam jammer genoeg vergeten, zéér kundig. Ik heb sinds vandaag Apple CarPlay in de auto en de achterlichten gaan nu ook branden met de dagrijverlichting, vind ik noodzakelijk voor de veiligheid! Ze zijn geduldig en geven goede info.
Dit bedrijf is een echte aanrader!

10. elokuuta 2026

Beste Willem,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de CarPlay, de aanpassing van de verlichting en onze service!

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe functies en natuurlijk veel veilige kilometers.

Graag tot een volgende keer!

Upgrade Mercedes C350 uit 2007

Aan mijn Mercedes C350 uit 2007 ben ik erg gehecht. Een prachtige auto die ik graag wil blijven rijden. Dankzij NaviCenter Den Haag is dat ook technisch verantwoord: met behoud van de originele uitstraling en bediening is de auto helemaal bij de tijd gebracht. Vakmanschap, deskundigheid en liefde voor het vak. Geweldig resultaat!

7. elokuuta 2026

Beste Bouke,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat! Mooi dat we uw Mercedes C350 uit 2007 hebben kunnen moderniseren, terwijl de originele uitstraling en bediening behouden zijn gebleven.

Wij wensen u nog heel veel rijplezier met deze prachtige Mercedes en de nieuwe functies!

Spoed

Gisteren om 10 voor 18:00 gebeld. Kon direct langskomen. De auto helemaal doorgemeten daaruit blijkt het een Can-high Can-low probleem te zijn waardoor de radio geen contact kon maken. Door kabels om te leggen heeft hij er toch er voor kunnen zorgen dat ik alsnog met muziek kan rijden. Heeft zelfs zijn eigen scherm geleend totdat mijn eigen scherm besteld en binnen is. Als er 10 sterren waren had ik die gegeven. 👍🏻

5. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Snelle en professionele service!

Hele fijne en snelle service! Apple CarPlay laten activeren. Kon heel snel terecht en vervolgens professioneel en netjes geholpen.
Top! Kom er zeker weer terug als ik weer iets op car en audio entertainment aan de auto wil laten doen!

5. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin