NaviCenter Den Haag Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag een carplay systeem laten inbouwen in een Cayenne 957. Heel mooi en netjes ingebouwd, behoudt van achteruitrijcamera, microfoon. Alles werkt perfect. Na een duidelijke uitleg over het systeem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aan mijn Mercedes C350 uit 2007 ben ik erg gehecht. Een prachtige auto die ik graag wil blijven rijden. Dankzij NaviCenter Den Haag is dat ook technisch verantwoord: met behoud van de originele uitstr... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Vijf sterren (een 10) is alleen voor onze lieve heer 😌. Dus wat mij betreft vier sterren (een dikke 8). Ik vind de mannen Nico en collega, ik ben zijn naam jammer genoeg vergeten, zéér kundig. Ik h... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede service ik heb een mib 2 radio gekocht voor mijn golf 6 ik heb er al de spullen bij gekregen voor het aansluiten en zelfs nog spullen voor de oude er uit te halen zeer tevreden

1. Auton varaosat ja tarvikkeet

105 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wat een topbedrijf!

Wat een topbedrijf!

Eerder heb ik hier een CarPlay-systeem voor mijn Mazda gekocht, dat we zelf hebben geïnstalleerd. Omdat we daar zo tevreden over waren, heeft mijn man afgelopen vrijdag een CarPlay-systeem en een achteruitrijcamera laten inbouwen in zijn Mercedes CLS.

Vanaf het eerste contact tot de installatie verliep alles perfect. Ze zijn ontzettend vriendelijk, werken netjes en leveren echt vakwerk. Alles is professioneel ingebouwd en werkt perfect.

Wij zijn supertevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Zoek je een betrouwbaar adres voor een CarPlay-systeem, een achteruitrijcamera of een professionele inbouw? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres!

24. heinäkuuta 2026

Radio bleef op zwart

Na bijna 5 jaar deed mijn radio het niet meer. Al snel achterhaalde Nico de oorzaak; een defecte Canbus. Een nieuwe werd geïnstalleerd en in notime was ik weer op weg met mijn functioneerde radio. Top Nico

16. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Purchased a Navigatie System inJanuary…

Purchased a Navigatie System inJanuary 2026 experienced problem with backup camera in July.
Contacted Navicenter immediate contact was made with an appointment several days later.
Problem was resolved within 1/2 hour and system completely rechecked at no costs.

Highly recommend this company excellent workmanship and follow up communication rare to find in to days business world
Certainly a ten star deserved

1. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik kwam alleen maar even langs om te…

Ik kwam alleen maar even langs om te informeren of mijn auto geschikt was om apple carplay in te bouwen.
Dat kon zeker en kon hem gelijk laten staan omdat dit binnen 2á3 uur gefixt kon worden! Zo gezegd zo gedaan, en Niko heeft top service verleend en vakkundig alles ingebouwd! Nogmaals bedankt alles werkt perfect 👍

30. kesäkuuta 2026

Audi carplay

Hier mijn audi a4 langs gebracht voor een orginele carplay software. Pico bello service en vriendelijke personeel zeker een aanrader.

25. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Top geholpen met mijn Mercedes scherm

Het scherm van mijn Mercedes c-klasse die bij iemand anders was gezet, was losgegaan. Via mijn vrouw die voor haar eigen auto bij Nico was geweest kwam ik daar ook terecht en hij heeft me hardstikke snel en top kunnen helpen om mijn scherm weer goed vast te zetten. Hele vriendelijke man en ook een top service

CarPlay savior

Niko helped me out by installing an after market solution to bring CarPlay to my BMW. Seems like a silly thing, but it changed our whole approach to our car. Thanks Niko!

20. toukokuuta 2026

Top service

Ik was eigenlijk de auto van mijn vrouw gaan ophalen. Ondanks zijn drukte toch de vraag over mijn bestelauto beantwoord en ik mocht volgende dag al terecht. Top service gehad.
Dank je wel man.

Dankjewel Niko

Dankjewel Niko, je hebt een fantastisch apparaat geïnstalleerd, ik ben er erg blij mee. Ik ben er vandaag mee aan de slag gegaan, het is geweldig, hartelijk dank Toyota Verso.

Super tevreden

Super tevreden, 1x alleen geappt voor informatie en ik werd zo goed en duidelijk geïnformeerd dat ik gelijk een afspraak had gemaakt. Zoals beloofd door hun werd ik ook zo goed geholpen. Tevreden en blij weer weggegaan. Dank u wel Navicenter voor de goede service.

6. kesäkuuta 2026

Uitstekende ervaring gehad

Uitstekende ervaring gehad! Reageert snel en heeft me top geholpen toen ik een probleem had met mijn CarPlay scherm. Ik raad dit bedrijf zeer aan!

3. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben in het weekeind met de…

Ik ben in het weekeind met de volkswagen up van mij vrouw langs gegaan omdat de radio niet uit ging als ik de sleutel uit het contact haalde maar naar ff wat speurwerk heeft hij het voor mij opgelost ff een niewe draad getrokken en hij doet het weer perfect heel aardig en zeerzeker niet duur echt een top besrijf

31. toukokuuta 2026

Top zaak.

Top zaak.
Er wordt echt tijd genomen om je van deskundig advies te voorzien.Hij levert echt goed werk.Ik ben zeer tevreden met het resultaat .
Echt een aanrader.

31. toukokuuta 2026

Snel en goed geholpen!

Gisteren via instagram had ik NaviCenter gevonden omdat ik graag Carplay en een achteruitrij camera wilde voor mijn Skoda Rapid. Ik kon dezelfde dag al terecht en het is keurig geïnstalleerd en afgesteld door Nico! Hardstikke tevreden mee, super bedankt!

30. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin