Nationaalcontractbeheer

Saanut 1/5 tähteä

Belde mij op 02-03-2025, of ik {.......} ben, woonachtig aan de {............} in Utrecht, want ik ben klant bij ze. Nog nooit van die toko gehoord, en het telefoonnummer die ze belde (mijn num... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vreselijke organisatie! Ze accepteren geen nee als je niet met ze in zee wil gaan, want ze blijven maar bellen terwijl ik niets met ze te maken wil hebben. Dit gaat al maanden zo, krijg minstens 1 tel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

drie keer telefonisch lastiggevallen (omdat ik de eerste 2 keer aangaf dat het niet uitkwam) door een vaag type van Nationaal Contractbeheer via 010-8083303. Doet alsof hij namens je huidige leveranc... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ben al verschillende keren gebeld door telemarketing van eneco met het nr +3215151448. ik vraag vriendelijk om daar mee op te houden, de bellen krijgt onmiddelijk een grote mond en legt de fout b... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Opdringerige oplichters, niet intrappen.

Opdringerige oplichter die zich Lucas noemt, doen zich voor als een soort tussenpartij/partner van je huidige energieleverancier en bellen je met de informatie 'dat ze je een goedkoper tarief aan kunnen bieden'. Maar feitelijk hebben ze geen idee wat je nu voor tarief of contract hebt, want daar hebben ze helemaal geen inzicht in. Daar gaan ze dan ook naar vissen om je zogenaamd een goed aanbod te doen. Maar vraag je te veel of merken ze dat je er niet in gaat trappen, smijt hij snel de hoorn erop.

Ben volgensmij al eens eerder door deze partij gebeld, als ze je een contract toe gaan sturen doen ze dit vanuit Gulf Gas & Power, ook leuk om de reviews van die oplichterij eens te lezen ;-)

Ongevraagd, opdringerig en grote onzin. Niet intrappen.

15. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Volledig eens met de negatieve…

Volledig eens met de negatieve revieuws; opdringerige beller die net doet alsof je simpel bent, als je doorvraagt. En verbreekt gewoon de verbinding als je teveel vraagt. Kortom, dit stinkt van alle kanten!

14. elokuuta 2024

spam belletje

uit het niets onzin bellen over mijn energiecontract. vraagt naar gegevens en weet ook het postadres. Opdringerige vent.

010 808 29 05

010 808 29 03

8. elokuuta 2024

Ongevraagd belletje, zeer opdringerig

Ongevraagd belletje, zomaar ineens.
Opdringerig en als ik snel google op deze naam en zeg "ik zie op trustpilot allemaal 1sterren beoordelingen, dus ik heb geen interesse", dan wordt er gezegd dat datgene wat ik zeg "toch helemaal nergens op slaat" en "waarom zegt u dat nou".
Heb maar opgehangen want opdringerig ventje wilde het zelf niet doen.

7. elokuuta 2024

Opdringerige oplichters

Opdringerige oplichters. Wanneer ik zeg dat ik geen interesse heb proberen ze het zelfs nog een keer met een telefoonnummer uit een ander gebied. Ook is hun 'aanbieding' helemaal geen aanbieding; je bent veel duurder uit dan je anders was.

18. heinäkuuta 2024

Heel opdringerig

Ik zou hier nooit mee in zee gaan. Heel opdringerig werd er geprobeerd om mijn een energiecontract te verkopen. Met een een groot onzinverhaal eromheen. Ik moest vooral niet kritisch zijn omdat het zo'n goede aanbieding zou zijn.

15. heinäkuuta 2024

Dit is moderne oplichting

Dit is moderne oplichting. Redelijk geraffineerde en enorm misleidende communicatie. Suggereren dat ze reeds een partner van jou en je leverancier zijn. Non-profit zelfs!! Geen medewerkers of eigenaren te vinden op linkedin lijkt het, logisch, want het is om je te schamen.

26. kesäkuuta 2024

Niet intrappen

Niet intrappen, ze stellen je vragen en willen uiteindelijk dat je voor de “bevestiging” je e-mail geeft.. Heb ze gevraagd of zij eerst een brief op willen stellen.. Ik kreeg als antwoord dat zij geen postduiven hebben en dat ging op een vrij botte manier! Vervolgens weer de vraag of zij mijn e-mail mochten om het te bevestigen.. Nadat ik nee zei werd de telefoon er op gekwakt! En dit niet 1 keer maar vaker gehad! Duidelijk genoeg om de alarmbellen te doen rinkelen ‼️

11. kesäkuuta 2024

Oplichters

Oplichters, wanneer je aangeeft dat je niet door hun telkens wilt terug gebeld worden blijven ze toch proberen, heel irritant

29. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ze hebben geen idee wie ze bellen

Ze bellen vaker om over mijn energiecontract te praten, maar wij hebben alles inclusief. Dat heb ik al meerdere keren gezegd, maar ze kunnen dat niet eens netjes registreren. Het lijkt erop dat het oplichters zijn.

15. toukokuuta 2024

Spam bedrijf

Spam bedrijf! Niet mee in zee gaan. Plaatsen nep reviews over zichzelf. Liegen dat je al gebruik maakt van hun service en bieden veelste dure energy aan.

2. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin