Luvon Nl

Saanut 1/5 tähteä

sandalen besteld . na aankomst bleken deze sandalen waardeloos te zijn, de kwaliteit is 0,0. heb aan gegeven dat ik deze wil retouren. ben nu al 2 weken bezig . ik heb een retour nummer nodig va... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na betaling 50Euro voor parfums nooit iets ontvangen. Contact gehad met Google en het blijkt dat zolang je betaald voor adverteren iedereen kunt oplichten. Dit Luvon bedrijf scamt ook onder an... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

i made report by police station in netherland and youtube to stop show this (Ad) i made contact with my bank to tray to get my money back Prosecute the fraudster and seek compensation in return.sho... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

schandalig

sandalen besteld . na aankomst bleken deze sandalen waardeloos te zijn,
de kwaliteit is 0,0.
heb aan gegeven dat ik deze wil retouren.
ben nu al 2 weken bezig .
ik heb een retour nummer nodig van ze,
die krijg ik dus niet, ieder keer geven ze aan dat ik een korting krijg als ik de sandalen, Ongeloofljk.
de sandalen moeten retour naar china , ik moet nu 20E betalen voor deze retour

2. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Luvon-NL …. Oplichter! !!!

Ik ben door deze website voor de gek gehouden! Ik heb €100 betaald (#1937) maar het artikel is nooit aangekomen. Deze oplichter blijft zijn naam veranderen...Oplichter!!! Het zijn een stelletje idioten die rondhangen tijdens feestdagen. Ik hoop dat alle team person van Luvon-NL het slechtste karma krijgt, amen!

#Waarom filtert YouTube geen negatieve websites die schadelijk zijn voor veel mensen?

21. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Wel betaald geen parfum !!!

Nou na alle oplichting verhalen zak ik er dan ook wel ingetrapt zijn voor een bedrag van 99,80 jammer dat er mensen zijn die zo maar een advertentie op Google kunnen plaatsen en mensen rond de feestdagen dan neppe. Misschien keus voor het programma OPGELICHT.

30. marraskuuta 2024

Ik heb aangifte gedaan

Ik heb aangifte gedaan. Het ergste in dit verhaal vind ik dat het me tot op heden niet is gelukt om een melding te doen bij shopify .

31. tammikuuta 2025

Ik ben ook opgelicht

Ik ben ook opgelicht, de advertenties zijn geregistreerd onder deze naam PEDRO AMORIM MARGE, Hier zijn de transactiegegevens Naam: Experiencia Vencedora- Lda via Stripe Technology Europe Ltd
Omschrijving: 500VHV0
7140247610094808 SP LUVON DE
Experiencia Vencedora- Lda
IBAN: DE81202208000097467610
Valutadatum: 21-11-2024, De politie moet dit lege bedrijf controleren. Ik wil mijn geld terug.

21. marraskuuta 2024

Possible Scam.

Possible Scam.
I purchased my 3 bottle deal 3 days ago. I received a payment confirmation mail and an order number.
I tried going onto their website to see when my products will arrive, and now see that the website is non-exsiting.
I have a strong feeling that I've been scammed.

16. joulukuuta 2024

ik ben opgelicht

ik voel me zo dom om dit in te trappen,, ik ben 170 euro opgelicht door deze bedrijf , wij moeten met alle aangifte doen.. want dit is echt niet normaal,, de politie kunnen de bank rekening traceren als goed is,,

18. joulukuuta 2024

Pas a.u.b

Pas a.u.b. op mensen dit zijn oplichters! Heb zelf een advertentie op YouTube gezien en vertrouwde het, had gedacht dat YouTube dit niet zomaar toelaat. Pas a.u.b. op!!

16. joulukuuta 2024

Luvon is onbetrouwbaar

Dat Luvon een onbetrouwbaar webshop is, wist ik al.
Maar die YouTube is ook medeplichtig, want die advertentie stond ook op hun site!!
Kijk uit mensen nu heten ze velureparfum.com

13. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bedankt iedereen voor de reviews ik was…

Bedankt iedereen voor de reviews ik was er bijna met mijn vrouw ingetrapt, gelukig wou ik eerst kijken na de reviews en blijkbaar is het nu wel duidelijk voor ons, vond het al raar die aanbieding pfff hoop dat die mensen snel opgepakt worden en gouw! Voordat er meer mensen intrappen..dus.. eerst reviews bekijken mensen voordat je pinpas gebruikt.

17. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin