Super fijne sport/zondagmiddagvoetbalkijkkleding! Vooral de hoodies zijn echt grandioos! Verder is de prijs goed, kreeg ik het snel binnen en kwam het dus niet uit een of ander kinderhandje erge... Näytä lisää
Maten kloppen niet
Gymwear
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä SSG
Eindelijk is een merk dat wel echt snapt wat wij als gym bro’s bedoelen met oversized sportkleding!

Vastaus yritykseltä SSG
Verder is de prijs goed, kreeg ik het snel binnen en kwam het dus niet uit een of ander kinderhandje ergens in Azië. Op zich wel chill.
Normaal laat ik niet zo snel reviews achter en bestel ik überhaupt niet zo snel op relatief onbekende sites, maar deze designs spraken me aan en zijn nergens anders te bestellen, kortom: ik kon niet anders en heb er absoluut geen spijt van! Hopelijk komt er weer snel een nieuwe collectie.

Vastaus yritykseltä SSG
Topkwaliteit shirts! Zitten perfect, voelen super aan en blijven mooi na het wassen. Echt een aanrader dus.

Vastaus yritykseltä SSG
Goede ervaring! Stuurde ze een bericht en kreeg hem opgestuurd! Kwaliteit is echt heel goed en shirt is erg mooi!

Vastaus yritykseltä SSG
Super tevreden! kleding van hoge kwaliteit en snelle levering.

Vastaus yritykseltä SSG
Heb voor mijn vriend nieuwe gymwear gekocht als cadeautje, hij is er echt heel blij mee en keer wat anders dan gymshark. Goeie kwaliteit en krijgt er veel complimenten over. Producten kwamen de volgende dag al in huis dus echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä SSG
Snelle levering, goede service en kwalitatief goede producten.

Vastaus yritykseltä SSG
Mooie kleding! Zit super en ideaal in de warme zomer.

Vastaus yritykseltä SSG
ze waren erg snel en precies op tijd en hele goede kwaliteit! Top

Vastaus yritykseltä SSG
Ik ben zelf ambassadeur van dit merk en vind het gewoonweg een erg goed merk. PushnPull is meer dan een sportkledingmerk – het is een beweging. Ontstaan uit de drive om mensen te motiveren hun grenzen te verleggen, staat PushnPull voor balans: duwen wanneer het zwaar is, trekken wanneer het nodig is. De kleding combineert stijl met functionaliteit en is gemaakt voor iedereen die hard werkt aan zichzelf, van beginner tot atleet. Met hoogwaardige materialen en een moderne look geeft PushnPull je het zelfvertrouwen om elke uitdaging aan te gaan. Of je nu traint in de gym of buiten, PushnPull helpt je sterker te worden – fysiek én mentaal.

Vastaus yritykseltä SSG
Shirtje besteld. Was snel binnen en zit goed!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.