Veel keus in patronen, dat wel. Ze adverteren met "voor 23.00 uur besteld, binnen 3 dagen geleverd". Nadat je de bestelling hebt geplaatst staat er opeens 7 dagen. De communicatie over de bestelling... Näytä lisää
Bestelling niet op tijd geleverd omdat ze zogenaamd een onvolledig adres hadden. Nagekeken op de bevestiging, klopt niet. Daardoor veel te laat ontvangen. Om de track and trace optie te gebruiken mo... Näytä lisää
Vroeger meermaals besteld zonder problemen en een snelle levering. Nu besteld begin september. Nog steeds niks ontvangen. Na telefonisch onderhoud kreeg ik te horen dat je voor België moet reke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op 20 Oktober een bestelling gedaan. Helaas bleef de aflevering uit. Meerdere mailtjes gestuurd waar laat op werd gereageerd. Vandaag mijn bestelling geannuleerd en gevraagd om geld retour. Dat is va... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Patronen voor zelfmaakmode snel, veilig en gemakkelijk online bestellen bij Naaipatronen.nl, keuze uit ruim 6500 patronen van meer dan 50 patronen merken
Beijerstraat 4, 8911 HG, Leeuwarden, Hollanti
- naaipatronen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Verzending duurde veel langer dan…
Verzending duurde veel langer dan aangegeven, nu heb ik het niet meer nodig en kan ik nergens retour gegevens vinden, op mails reageren ze niet. 20,- weg
Ik heb al meerdere keren patronen…
Ik heb al meerdere keren patronen besteld op deze website en ik ben er steeds tevreden mee.
Groot aanbod, voor elk wat wils
Goeie ervaring, grote keuze aan patronen. Voor elk wat wils. De digitale patronen zijn fantastisch.
Tevreden
Ik bestel regelmatig mijn patronen hier, geen pdf maar papieren patronen. Soms duurt het verzenden wel wat langer dan verwacht, maar tot nu toe altijd ontvangen.
PDF in plaats van beamer patroon
Ik had een PDF patroon besteld, terwijl ik eigenlijk een beamerpatroon bedoelde. Even een mailtje gestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd
Grote fan van deze website
Grote fan van deze website, met een schat aan PDF patronen. Makkelijk te downloaden en te printen. De patronen blijven staan in je account, dus je kan ze ook meerdere keren downloaden. Praktisch en heel gebruiksvriendelijk.
Alles dik in orde
Ik heb drie patronen besteld en ontving ze keurig en op tijd in de post. Dank!

Verkeerd Patroon Ontvangen
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst via de website voor het naaipatroon **Vogue - 1544**. Tot mijn verrassing ontving ik echter het patroon **McCall's 8215RR**, wat niet overeenkomt met mijn bestelling. Het gaat over bijna 30 Euro.
Na dit probleem te hebben ontdekt, heb ik geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice via e-mail en telefoon. Helaas worden mijn e-mails teruggestuurd en wordt de telefoon niet opgenomen. Jammer hier ga ik verder niets meer bestellen.

Geld terug
Na een aantal mailtjes kreeg ik te horen dat het patroon niet meer op voorraad was en dat het 3 weken zou duren. Ja, handig, het duurde al 4 weken.
Uiteindelijk heb ik dan wel het geld terug gekregen.
Vervolgens hetzelfde patroon bij 'Textielstad' besteld en dat was er de volgende dag. Aldaar nog een patroon besteld wat niet op voorraad was en dat zou 12 dagen duren. Klopte, vandaag kwam het binnen.

Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Gemaild en toen zeiden ze bellen. Gebeld en dan kennen ze de bestelling niet. Weer gemaild en geen reactie. Daarna nog een keer mailen en weer geen reactie. Oftewel geld weg en geen bestelling.

What a worthless site
What a worthless site
Shipped worthless Garbage - Customer service unreachable.

Vastaus yritykseltä Naaipatronen.nl
Ik had een tijd geleden patronen…
Ik had een tijd geleden patronen besteld duurde vrij lang, toen ik ze kreeg waren het er 2 i.p.v. 5.
Contact opgenomen en kreeg Linda aan de lijn ze heeft het super goed geregeld ik zou de andere 3 zo snel mogelijk krijgen.
Inmiddels heb ik het nogmaals bedankt Linda voor de snelle service.
Jeanette

Slechte klantenservice
Jaar geleden patroon besteld. Bleek niet meer leverbaar, kan gebeuren. Na drie mails en telefoontjes echter nog steeds mijn geld niet terug. Hele slechte klantenservice
Bestelnr. NPA1495

Slechte klantenservice
Een grote bestelling gedaan (€50.00), niet aangekomen.
Klantenservice zegt " wij hebben onze plicht gedaan , het is verstuurd"
Bij DHL kan ik als ontvanger geen klacht indienen.

Vastaus yritykseltä Naaipatronen.nl
Een pdf patroon besteld, nooit geleverd
Een pdf patroon besteld, helaas niet geleverd. De mail die erop hoort te volgen, volgt niet. Inmiddels 5 mails en drie telefoontjes verder en nog steeds geen oplossing. Restitutie geld bedrag niet te bespreken. Word aan het lijntje gehouden. Ik bestel hier niet meer.

Vastaus yritykseltä Naaipatronen.nl
Digitale patronen niet te downloaden
Ik heb 3 digitale patronenen gekocht. 2 van de 3 patronen kon ik niet downloaden, want ze zijn 0 bytes. Na een mail en meer dan een week wachten, nog steeds geen reactie. Ik heb nu nog een mail gestuurd en ik geef ze nog een week. Daarna wil ik mijn geld terug.

Vastaus yritykseltä Naaipatronen.nl
Een patroon besteld en betaald
Een patroon besteld en betaald. Na een week toch maar eens contact opgenomen waar het bleef. Dan krijg je de mededeling dat het is verstuurd. Misschien moet je bij de buren gaan vragen of het daar is bezorgd. Wat een belachelijk antwoord!!! Uit eindelijk geld, min bezorgkosten teruggekregen. Gewoon waardeloos! Wat een slechte klantgerichtheid, wat klantonvriendelijk. Nooit, maar dan ook nooit meer een patroon via naaipatronen.nl. Ik zal niemand aanraden om via deze site patronen te kopen, ik zal het AFRADEN!
….. om te lachen; een review plaatsen in april 2024 en een reactie krijgen op 7 januari 2025. Moet je dit serieus nemen??

Er ging van alles mis
Er ging van alles mis, wat een achterlijk en suf bedrijf! Dat zoiets nog kan en mag bestaan, zoiets moet gewoon weggepoetst worden. Eén ster is nog teveel. Ik mag hopen dat niemand er meer bestelt.