Saanut 5/5 tähteä

Van ontgrendelen naar weer parkeren is heel makkelijk. Het was voor mij de eerste keer in een elektrische auto en het ontkoppelen van de laadkabel had ik nog nooit gedaan maar de tweede keer ging met... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Prachtig initiatief. Heb destijds veel gebruik gemaakt van Amber. Dat vervolgens automatisch is overgegaan naar MyWheels. Nadat ik out of the blue een factuur van ze ontving (na 3 jaar inactiviteit) h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nergens zo’n ontzettend goede en zoals te verwachten service ervaring van My Wheels in jaren! Drie maal contact gezocht en ook daadwerkelijk drie maal met tevredenheid geholpen door My Wheels. Su... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Veel vond ik onduidelijk voor een eerste gebruiker van een elektrisch voertuig. Verder: ik moest met de auto naar een uitvaart en reed 93 km: dat kostte €73 ! Aanvankelijke huurprijs was €40,34. Maar,... Näytä lisää

1. Autovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.

3,4

1 tähti

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Super fijn om zo een auto te kunnen…

Super fijn om zo een auto te kunnen gebruiken. Zouden meer plekken moeten zijn@ vind wel dat mensen er op gewezen moeten worden om schoon achter te laten

Hi Cath,

Bedankt voor je fijne review en je feedback. Leuk om te horen dat je het gebruik van onze auto’s als prettig ervaart!

Je hebt helemaal gelijk dat auto’s schoon achtergelaten moeten worden. Wanneer je merkt dat een auto vies is, mag je hier altijd contact over opnemen met onze klantenservice. Dan kunnen wij de betreffende gebruiker hierop aanspreken en de auto indien nodig inplannen voor een schoonmaakbeurt.

Dank je wel voor het meedenken en hopelijk tot snel weer bij MyWheels!

Went through 3 cars - none of them worked

I reserved a car with MyWheels, but the first one had a side mirror falling off and was not drivable. The next car did not start, probably due to the cold weather. The third one did not open at all; customer service said there was a system error and that it would need to be opened manually.

Customer service then reserved a fourth car for me, which was supposed to be only 500–600 meters away, but when I checked the route, it was actually a 20-minute walk. Each time I had to contact urgent customer support, I waited about 10 minutes to get through.

All of this happened in the rain, on slippery, snowy roads, and in the cold. I ended up walking around for over an hour trying to get a car, but without success.

Hi Julia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat je meerdere keren achter elkaar problemen hebt gehad met verschillende auto’s. Dat je in slecht weer, kou en gladde omstandigheden zo lang hebt moeten zoeken naar een werkende auto is natuurlijk enorm frustrerend. Onze excuses hiervoor.

De situaties die je beschrijft horen absoluut niet voor te komen. Ook begrijpen we dat het extra teleurstellend is wanneer de vervangende auto uiteindelijk veel verder blijkt te zijn dan verwacht en je meerdere keren contact moest opnemen met onze klantenservice.

Wij kijken dit graag persoonlijk voor je na om te zien wat er precies is misgegaan en hoe we dit voor je kunnen oplossen. Je mag hiervoor contact opnemen via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot]. Dan pakken we je dossier erbij en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor deze ervaring en bedankt dat je dit onder onze aandacht brengt.

Saanut 5/5 tähteä

Je huurt de auto op een dag dat het…

Je huurt de auto op een dag dat het flink regent en waait. Is er geen sleutel, je moet de auto ontgrendelen en vergrendelen met je telefoon.
Wie heeft dit bedacht?
Brandstofpas mist, moet je weer declareren enz. Wat een extra gedoe!
Voorheen lag er gewoon een sleutel in het dashboard kastje. Nu niet meer, dat is nieuw.
Echt een zeer slechte ervaring geeft dit vandaag!!

Bedankt voor de reactie!

Hi Bahto,

Dank je wel voor je review en dat je jouw ervaring met ons deelt. We begrijpen heel goed dat wanneer je ergens aan gewend bent, veranderingen niet altijd prettig zijn – zeker niet bij slecht weer.

De reden dat we zijn overgestapt op openen en sluiten via de app is om te voorkomen dat sleutels per ongeluk worden meegenomen of gestolen. Als dit gebeurt kan een auto soms meerdere dagen niet verhuurd worden, wat vervelend is voor andere klanten. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid beter waarborgen en onze klanten meer zekerheid bieden tijdens hun huur.

Goed dat je ook aangeeft dat de tankpas ontbrak. In zo’n geval kun je altijd even contact met ons opnemen, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuwe pas geplaatst wordt. Wanneer je kosten moet voorschieten ontvang je het bedrag in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen terug.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We nemen dit mee om onze service verder te verbeteren.

Als we meer voor je kunnen betekenen, neem dan zeker even contact met ons op via support@mywheels.nl.

Saanut 1/5 tähteä

Als je wat vergeet in de auto mag je…

Als je wat vergeet in de auto mag je het niet terug pakken. Heb hiervoor politie moeten inschakelen. Wat een gedoe.

7. tammikuuta 2026

Hi,

Dank voor je bericht en wat vervelend dat je niet bij je vergeten spullen kon komen. Wat je echter aangeeft klopt helaas niet helemaal. Na afloop van je rit heb je namelijk tot 45 minuten de mogelijkheid om via de app gebruik te maken van de ‘spullen vergeten’ knop. Hiermee kun je de auto nog eenmaal openen om je eigendommen op te halen.

Mocht deze tijd verstreken zijn dan kun je altijd zelf een nieuwe rit van minimaal één uur starten om de auto opnieuw te openen en je spullen te pakken.

Omdat je aangeeft dat de politie is ingeschakeld nemen wij deze situatie serieus en kijken we dit graag verder voor je na. Wil je hiervoor contact met ons opnemen via support@mywheels.nl met een korte toelichting?

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb 10 dagen geleden zowel…

Ik heb 10 dagen geleden zowel telefonisch als via de mail een melding gemaakt bij de klantenservice, onder meer dat ik drugs in een van de auto's heb aangetroffen en dat ik 70 euro voor heb voorgeschoten omdat hun tankpas het niet deed, dit zou ik binnen 2 werkdagen op mn rekening teruggestort krijgen. Na 10 dagen nog steeds geen reactie van de klantenservice via de mail. Dit voelt als oplichterij.

29. joulukuuta 2025

Hi Floor,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat je na meerdere contactmomenten nog geen reactie hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden en onze excuses hiervoor.

Het aantreffen van drugs in een auto nemen wij zeer serieus. Ook begrijpen wij dat het erg frustrerend is wanneer je kosten moet voorschieten en de terugbetaling langer op zich laat wachten dan afgesproken. Dat je hier al 10 dagen op wacht is niet acceptabel.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Wil je contact met ons opnemen via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot]?

Saanut 5/5 tähteä

Prima car sharing service op zich

Prima car sharing service op zich. Goed aanbod van verschillende auto's. Fijn dat er een autobeheerder is voor kleine klachten.

6. tammikuuta 2026

Hi,

Wat fijn dat je zo tevreden bent en je dit op deze manier laat weten. Wij hopen je gauw weer terug te zien in een van onze MyWheels auto's.

Saanut 5/5 tähteä

MyWheels heeft een goede aanbod van…

MyWheels heeft een goede aanbod van auto’s zowel benzine, hybride en elektrische. De klantenservice kan soms wat langer duren maar je wordt altijd geholpen met je probleem.

5. tammikuuta 2026

Hi Adrian,

We blijven hard werken om jouw ervaring zo positief te houden. Dank je wel!

jullie zijn gewoon top

jullie zijn gewoon top! enige wat ik heb te zeggen is please regel een google maps in de auto zodat ik ni telkens naar me mattie moet luisteren die de slechtste navigatie is !

1. tammikuuta 2026

Hi Chris,

Wow, we couldn’t agree more :-). Dank voor je positieve feedback. Zegt het voort!

Laadpaalklevers

Samen maken we de buurten en straten een beetje beter zeggen ze. Helaas zijn de mensen die mywheels gebruiken (Renault Zoë N-480-NR) zo asociaal om hun auto 5 (31-12 t/m 4-1) dagen aan de enige laadpaal in de buurt te hangen tot de volgende huurder hem komt ophalen, waardoor de laadpaal voor de buurt niet meer is te gebruiken. Hopelijk is de scanauto voor betaald parkeren dagelijks langsgereden, dat gunnen we deze gebruiker wel.

4. tammikuuta 2026

Hi Wim,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het bezet houden van een laadpaal frustrerend is. In samenwerking met de gemeente hanteren we een grens van 12 uur voor laadpaalgebruik. Zodra een auto daarna nogmaals 12 uur aan de laadpaal staat ontvangen we een melding en sturen we een bericht naar de beheerder (sleutelfiguur) of iemand van ons wagenparkbeheer. Met ons "Ontladen" initiatief worden daarnaast laadpaal-klevers automatisch gedetecteerd en aangepakt doordat huurders korting kunnen sparen met het ontladen.

Tevreden klant

De auto is op loopafstand te bereiken, schoon en rijklaar.

1. tammikuuta 2026

Hi Sam,

Je maakt onze dag! Bedankt voor het delen van je positiviteit. 🚗✨

Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf reageert niet op mails maar…

Bedrijf reageert niet op mails maar blijft onterechte incasso's versturen. Als klant voel ik mij totaal niet gehoord door dit bedrijf. Het lijkt ze enkel te gaan om het geld in plaats van de service

20. marraskuuta 2025

Hi Khalil,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. We vinden het erg vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij met onze klanten om willen gaan en we bieden onze oprechte excuses aan voor het gevoel dat wij hiermee bij je hebben gecreëerd.

We bekijken dit graag samen met je, zodat we kunnen achterhalen wat er is misgegaan en dit netjes kunnen oplossen. Wil je contact met ons opnemen via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot]? Dan kunnen we je melding direct bij het juiste team onderbrengen en inhoudelijk oppakken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dit samen snel en zorgvuldig met je te kunnen oplossen.

Account geblokkeerd

Om onbekende redenen is mijn account steeds geblokkeerd. Ik heb geen boete, schade o.i.d. gereden, toch kreeg ik plotseling een melding en kon ik niet meer reserveren, uitleg ontbrak. Contact met de klantenservice is slecht en ontoereikend.

3. tammikuuta 2026

Hi Bram,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We vinden het erg vervelend om te lezen dat je account meerdere keren is geblokkeerd zonder duidelijke uitleg. Dat begrijpen we als frustrerend, zeker wanneer je geen boetes, schade of andere openstaande zaken hebt.

Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We kijken dit graag samen met je na, zodat we kunnen achterhalen waarom de blokkade is ontstaan en je duidelijkheid kunnen geven.

Wil je contact met ons opnemen via support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot] en een korte toelichting en je accountgegevens? Dan kunnen we je situatie gericht bekijken en zo snel mogelijk helpen.

Onze excuses voor het ongemak en de gebrekkige communicatie die je hebt ervaren. We hopen dit samen netjes voor je op te lossen.

Frequently MW User

Renting a car for that price and comfort is almost not to find with other rental companies. So mywheels is a good solution for renting a car.

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MyWheels

Thank you for your kind review! We are happy to hear that you value the combination of price and comfort. Great to know that MyWheels is a good solution for your car rentals. We hope to welcome you again soon 🚗😊

Saanut 1/5 tähteä

Onterechte incasso en geen enkele reactie van support

Half november 2025 kreeg ik een bericht dat een factuur niet op tijd zou zijn betaald en dat deze was overgedragen aan een incassobureau. Dit was onjuist; de factuur was volledig betaald. Ik heb dit direct per e-mail gemeld, inclusief betalingsbewijzen. Geen reactie.

Eind november werd vervolgens €135 onterecht van mijn rekening afgeschreven, terwijl ik geen openstaande facturen had. Ook hierover heb ik meerdere keren contact opgenomen, met duidelijke documentatie en een financieel overzicht uit mijn MyWheels-account dat de fout bevestigt. Wederom geen enkele reactie.

Meerdere e-mails en chatbotberichten zijn volledig genegeerd. Fouten kunnen gebeuren, maar geld afschrijven zonder grond en klanten daarna structureel negeren is onacceptabel!

31. joulukuuta 2025

Hi Pavel,

Saanut 1/5 tähteä

Probleem met de app lijkt opgelost!

De app werkt weer niet.
Ik krijg de melding dat de locatieservice niet werkt 'due to unsfafe device settings'.
Ik heb de beveiliging van mijn smartphone aangezrt, alle apps zijn safe.
Ik kan helemaal niets met deze app.
Ja, al tig keer opnieuw geinstalleerd.

28. joulukuuta 2025

Hi Adriaan,

Bedankt voor je review, ook al is ‘ie niet heel positief :-(. We zouden het graag persoonlijk voor je oplossen, maar kunnen je niet bereiken via Trustpilot. Zou je een mail kunnen sturen naar support@mywheels.nl met als onderwerp [Klacht - Trustpilot] zodat we het persoonlijk met je kunnen oplossen? Dank!

vakantieplannen met mywheels

We wilden voor een vijfdaagse vakantie een auto van MyWheels huren. Al bij het wegrijden hoorden we echter vreemde geluiden bij de voorwielen. We hebben direct MyWheels gebeld en werden snel te woord gestaan. het bleek onverstandig om hiermee door te rijden.
Vervolgens konden we een andere (minder luxe) auto in de buurt regelen. Bij aankomst bleek van deze auto de rechterbuitenspiegel volledig kapotgereden, waardoor we ook dit tweede voertuig niet konden gebruiken. Opnieuw hebben we gebeld voor een oplossing. Er stond nog een derde auto in de buurt, maar bij het starten kregen we direct de melding dat de achterlichten defect waren.
Inmiddels zijn we drie auto's en drie uur verder, zonder een kilometer te zijn opgeschoten. Door al dit gedoe zijn we genoodzaakt om pas een dag later te vertrekken. Het is ontzettend zonde van het begin van onze vakantie. Hoewel de klantenservice snel meedenkt, is de kwaliteit van de auto's ongelooflijk slecht. Wij zullen nooit meer bij MyWheels huren; op deze service kun je simpelweg niet bouwen.

28. joulukuuta 2025

Hi Mart,

Bijna gearresteerd door MyWheels

Ik kreeg recherche aan mijn deur, moest mee naar het bureau en ben bijna gearresteerd. Dit alles omdat Mywheels verkeerde informatie aan politie heeft gegeven over de huur van een auto. (Waar een misdaad mee gepleegd is)

Hele nare ervaring, nooit rectificatie, nooit excuses, nooit niks.

Érg slechte klantenservice dat doorsijpelt tot de top.

Erg schandalig, en dat alles voor een dagje toverland met mijn kids.

27. joulukuuta 2024

Hi mevrouw Kersten,

We schrikken hier enorm van om dit te lezen. Dit is een zeer ingrijpende ervaring en absoluut niet hoe het zou mogen verlopen. We vinden het ontzettend vervelend dat je dit hebt moeten meemaken, zeker gezien de impact die dit heeft gehad op jou en je gezin.

We willen graag zorgvuldig bekijken hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe we dit samen met jou kunnen oplossen. Daarom vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we dit inhoudelijk en persoonlijk kunnen oppakken.

Je kunt mailen naar support@mywheels.nl met als onderwerp [klacht - trustpilot]. Dan zorgen wij dat dit bij de juiste afdeling terechtkomt en serieus wordt onderzocht.

Nogmaals, het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. We hopen dat je ons de kans geeft om hier alsnog zorgvuldig en correct op terug te komen.

Auto staat al 5 dagen op de laadpaal

Auto staat al 5 dagen op de laadpaal. Het is geen parkeerplek N-352-RG

27. joulukuuta 2025

Hi Edwin!

Dank je wel voor het doorgeven. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We ontvangen dit soort meldingen in de toekomst graag via e-mail, zodat we ze zo snel en gericht mogelijk kunnen oppakken. Je kunt ons bereiken via support@mywheels.nl. Vermeld daarbij het kenteken en de locatie, dan kunnen we direct actie ondernemen.

Alvast bedankt voor het melden en je hulp hierbij.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer handige en betrouwbare autodeelservice

Zeer goede service, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. MyWheels is voor mij erg handig wanneer ik vervoer nodig heb. De auto’s zijn in goede staat en het proces is eenvoudig. Ik hoop dat ze blijven groeien en meer auto’s toevoegen, zodat er nog meer keuze is. Zeker een aanrader!

27. joulukuuta 2025

Hi Arturo,

Bedankt voor deze mooie review 😊
Wat fijn om te horen dat je MyWheels als betrouwbaar en gemakkelijk ervaart en dat onze auto’s en service goed bevallen.

We werken continu aan het uitbreiden van ons wagenpark en het verbeteren van de beschikbaarheid, zodat er steeds meer keuze komt. Jouw feedback motiveert ons enorm om hiermee door te blijven gaan.

Dank je wel voor het vertrouwen en de aanrader. Hopelijk tot snel bij een volgende rit!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin