Van ontgrendelen naar weer parkeren is heel makkelijk. Het was voor mij de eerste keer in een elektrische auto en het ontkoppelen van de laadkabel had ik nog nooit gedaan maar de tweede keer ging met... Näytä lisää
Prachtig initiatief. Heb destijds veel gebruik gemaakt van Amber. Dat vervolgens automatisch is overgegaan naar MyWheels. Nadat ik out of the blue een factuur van ze ontving (na 3 jaar inactiviteit) h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nergens zo’n ontzettend goede en zoals te verwachten service ervaring van My Wheels in jaren! Drie maal contact gezocht en ook daadwerkelijk drie maal met tevredenheid geholpen door My Wheels. Su... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Veel vond ik onduidelijk voor een eerste gebruiker van een elektrisch voertuig. Verder: ik moest met de auto naar een uitvaart en reed 93 km: dat kostte €73 ! Aanvankelijke huurprijs was €40,34. Maar,... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.
Hollanti
- mywheels.nl
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Je kunt niet eens een klacht indienen: slechte service!
Je kunt niet eens een klacht indienen, de Algemene voorwaarden voorzien daar niet eens in.
Ik heb een auto gehuurd, drie niet gemelde schades gemeld (koste mij een kwartier, en dus door mij betaald), en na de rit kwamen we erachter dat mijn dochter haar sleutelbos had laten liggen.
Vier dagen later is de auto eindelijk beschikbaar, maar ik moet een reservering maken van ruim 14 euro om in de auto te kunnen kijken!! Sleutels gevonden, maar wat een slechte service!! MyWheels schuift werkelijk alle risico en kosten af op de gebruiker. Het moet gewoon mogelijk zijn om als regelmatige klant om dit zonder kosten af te handelen.
Terwijl de auto's slecht onderhouden zijn: veel schade, altijd servicelampjes aan (bandenspanning!), vaak veel achtergelaten troep in de auto. En mijn drie aangemelde schades waren na die vier dagen niet eens terug te zien bij de nieuwe reservering..

Vastaus yritykseltä MyWheels
Snel geregeld zelfde dag auto mee en…
Snel geregeld zelfde dag auto mee en geen borg is top

Vastaus yritykseltä MyWheels
Eerste keer MyWheels geprobeerd na…
Eerste keer MyWheels geprobeerd na lange aarzeling. De hoedenplank lag op de bodem van de auto. Achterbank na voren geplakt.
Al meteen melding op Dashboard. Bandenspanning te laag. Geen ruitenwisservloeistof zodat je een flinke boete riskeert. Auto lag vol bladeren en een lege fles.
Klantenservice contact… ze zouden het waarderen als ik de problemen zou oplossen.
Dus.. slechte eerste ervaring
En dan ook nog een factuur durven te sturen, terwijl ik risico op flinke boete liep en met lage bandenspanning een gevaar ben.
Paul

Niet meer wat het was
Niet meer wat het was. Erg duur geworden, app werkt zelden, reserveringen worden zonder reden geannuleerd, gestort saldo is ineens kwijt. Jammer, was ooit goed, nu nog slechter en onbetrouwbaarder dan de NS.....

Vastaus yritykseltä MyWheels
Vroeger was het leuk, nu drama
Vroeger was het leuk, wat een afgang is het nu. De auto's bij ons in de buurt lijken net botsautos met deuken in elk paneel, ranzig van binnen en buiten en laadpoorten die los in de bumper hangen. Als er iets gebeurt, is de klantenservice niet bereikbaar. Alleen een noodnummer voor ongelukken, chatbot helpt je niet verder en mensen zijn niet bereikbaar. De auto die wij huurden was niet opgeladen en laadde niet op via gewone palen waardoor wij eerst naar een snellader moesten om überhaupt weg te kunnen. Verder klopt de informatie bij abonnementen niet. Maandelijks opzegbaar betekent bij mywheels minimaal 2 maanden afnemen. Let dus goed op.

Makkelijke manier van vervoer
Makkelijke manier van vervoer. Zeker binnen de stad en opladen op andere mywheels oplaadplek op plek van bestemming is heel handig. Aanrader!

Vastaus yritykseltä MyWheels
Ik rij zakelijk in een deel auto van…
Ik rij zakelijk in een deel auto van een andere aanbieder en dacht ik ga privé is bij my wheels huren. Ik ben zeer onder de indruk hoe netjes de auto s zijn en de auto is ook veel nieuwer. Verassende goede auto's!

Vastaus yritykseltä MyWheels
De goedkoopste vorm van autobezit
De goedkoopste vorm van autobezit (als je niet iedere dag een auto nodig hebt). Ieder moment heb ik de beschikking over 1 van de 4 auto's om de hoek. Voor een korte rit of een vakantie naar Frankrijk. Voor een all in prijs. Geen vaste verzekeringskosten of wegenbelasting.

Geweldige service
Geweldige service, zeer makkelijk en aanrader... alleen bij het ophalen was er teveel schades aan de auto dat ik best wel zo iets van had, maak alles gelijk schadeloos voordat je die auto gaat verhuren.
Voor de rest prima.

Vastaus yritykseltä MyWheels
Misleidende promotie en waardeloos klantcontact
Bedrijf stuurt een bericht met de uitnodiging een gratis proefrit te maken. Ook op de website staat: "Ook jij kunt nu een GRATIS proefrit maken en ervaren hoe makkelijk en voordelig het is om een auto te delen. Bijna 3.000 auto’s staan in het hele land voor je klaar. Kies jouw auto, voer kortingscode: 'MW-PROEF' in en rijd gratis 1 uur en max. 30 km." Ik heb de auto binnen een uur weer teruggezet en 25 km gereden en krijg vervolgens een rekening van € 35. Nergens is vermeld dat het eigenlijk niet gratis is. Ook in kleine lettertjes.
Bezwaar gemaakt via chat, maar daar gaat men niet op het probleem in. Verder is bedrijf onbereikbaar. In eerste betalingsherinnering wordt aangeraden een mail te sturen. Gedaan, maar nimmer een reactie ontvangen. En nu stuurt men een incassobureau op mij af. Wat een amateuristische, klantonvriendelijke manier van werken. Aangezien men wel op Trustpilot lijkt te reageren, hier maar een publiekelijke klacht geplaatst.

Duidelijke communicatie.
Ik werd goed geholpen door de medewerker.
Heel duidelijk was ze met communiceren.
Heel fijn vond ik dat. Mywheels zijn ook jouw wheels👍🏾

Vastaus yritykseltä MyWheels
This was my first experience with…
This was my first experience with MyWheels, and it was a very nice trip. The electric cars are a little tricky to start and drive at first, but it was my first time driving an electric car. Overall, the experience was very comfortable and completely noise-free.
Perfect, echt perfect
De service is perfect, echt perfect! Snel, makkelijk en handig!!!!

Ging soepel en ik ga het
Ging soepel en ik ga het
balweer doen

Helemaal beschadigd en smerig
De auto ging open het concept is perfect. Maar je verwacht ook een nette auto. Vol deuken krassen spatbord gescheurd te veel om op te noemen. Matten smerig, niet volledig opgeladen. Dat mensen zo met spullen van een ander omgaan. Maar maak de auto maak hem schoon en zorg dat deze opgeladen is. Erg jammer ….. het is niet voor niks!

In strijd met AVG
Ze gaan helaas niet goed om met je data. Ik heb mij tot 10x toe afgemeld van de nieuwsbrief en contact opgenomen om al mijn gegevens te verwijderen, wat ze dan bevestigen, maar toch ontvang ik nog alle marketing emails.

Korte stadsrit
Super soepel een auto huren.
Courante auto die goed verzorgd was.
Zeer tevreden!

Zeer misleidend prijs
Zeer misleidend. Het vanaf prijs ook al neem je een abonnement wordt er 2 a 3 keer hogere uurprijs gerekend. Mywheels is niet te bereiken, telefonisch ook niet via chat. Bij invullen van contactformulier, komen ze niet na op binnen x werkdagen terug op uw contractverzoek. Zit standaard 25km in bij boekingen.

Vastaus yritykseltä MyWheels
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.