Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zamówiłam etui które miało być prezentem. oczywiście nie przyszło na czas. Terminy dostawy podane na stronie można sobie włożyć między bajki. Istnieje możliwość tylko "popisania" z chatem (IA), który... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i c... Näytä lisää
Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.
Yhteystiedot
Kniewska 3/7, 70-846, Szczecin, Yhdistynyt kuningaskunta
- mytrendyphone.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Zamówienie zrealizowane szybko i towar…
Zamówienie zrealizowane szybko i towar (smartwatch) w porządku. Niestety brakuje instrukcji obsługi smartwatcha w języku polskim, co w moim przypadku jest znacznym utrudnieniem a zgodnie z polskim prawem taką instrukcję powinien posiadać każdy sprzedawany w Polsce towar.
Case do telefonu był uszkodzony
Case do telefonu był uszkodzony, zwróciłem na swój koszt, ale nie dostałem już żadnej odpowiedzi ani zwrotu pieniędzy!!!!!!!
Fast response
Fast response, on-time delivery, easy to order and follow delivery
Fast execution
Fast execution, exactly according to specs, notifications at every change of the status.
Shipping very fast
jeszcze nie mam zamówionego towaru
Szybkość wysyłki i jakość towaru
szybka dostawa bardzo dobry prdukt
Wszystko Ok
Wszystko Ok. Szybko, sprawnie tak jak powinno być.
Wysyłka bardzo szybko
Wysyłka bardzo szybko. Produkt również się zgadza. Natomiast nie dostałam zwrotu środków za rezygnacje z zakupu. Wysłałam kilka maili, ale nikt nie odpisuje.
etui na telefon iPhone xr
Zamówiłem etui na telefon.
Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony.
Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią.
Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w opisie. Kontakt ze sklepie, super. Na zadane pytania otrzymałem odpowiedzi bardzo szybko. Realizacja zamówienia, biorąc pod uwagę, ze był to okres świąteczny, uważam za super szybki.
Szczerze polecam ten sklep.
dno i wodorosty...tyle na temat.
scammers...
HURRA doskonała komunikacja i oferta
HURRA doskonała komunikacja i oferta, częste niespodzianki i przeceny, jakość super i zgodnie z opisem
Jestem bardzo zawiedziona zakupem z ta…
Jestem bardzo zawiedziona zakupem z ta firma - dokonalam zakupy w grudniu, do tej pory ani nie dostalam produktu ani zwrotu pieniedzy. Wyjasniam ta sprawe od stycznia wysylajac ciagle potwierdzenie przelewu i przechodzac przez proces anulacji zamowienia ale bez zwrotu srodkow pienieznych.
Doświadczenie z MyTrendyPhone.pl
Poniżej opisuję moje doświadczenia z MyTrendyPhone.pl. Może to komuś pomoże ocenić czy warto korzystać z usług tej firmy.
10.12 - zamówiłem oryginalne etui do Huawei P40. Cena na ten moment była znacznie niższa niż u konkurencji.
29.12 - nie otrzymałem jeszcze mojego zamówienia, więc napisałem maila do sklepu
30.12 - otrzymałem odpowiedź, z przeprosinami i informacją że towar dotarł do sklepu dzisiaj i zostanie wysłany wkrótce
07.01 - nadal nie otrzymałem zamówienia, ponownie napisałem maila - otrzymałem odpowiedź że zamówienie nie zostało jeszcze wysłane oraz że jak będzie wysłane dostanę powiadomienie na e-mail - brak jakiejkolwiek informacji o planowanym terminie wysyłki. Tego dnia na stronie internetowej sklepu produkt ma status"W MAGAZYNIE - GOTOWY DO WYSŁANIA" oraz widnieje informacja że wysyłka produktu w najbliższy poniedziałek (najbliższy dzień roboczy).
08.01 - ponownie napisałem wiadomość. Otrzymałem odpowiedź, że zamówienie zostanie wysłane wkrótce (kolejny raz bez podania żadnej konkretnej daty)
11.01 - Zadzwoniłem na infolinię żeby zrezygnować z zamówienia (wysłałem również wiadomość e-mail). Dostałem odpowiedź że pieniądze "zostaną zwrócone tak szybko jak to możliwe".
19.01 - Nie otrzymałem zwrotu środków - napisałem kolejną wiadomość. Dostałem odpowiedź że otrzymam zwrot (po raz kolejny bez podania terminu)
20.01 - otrzymałem informację mailem, że towar został wysłany (mail wysłany przez automat, nie przez konsultantkę)
26.01 - odebrałem zamówienie (produkt zgodny z opisem tutaj nie mam uwag).
W skrócie:
- Czas realizacji zamówienia - 47 dni
- Informacja o aktualnym statusie zamówienia - brak, konsultantka odpowiada wymijająco nie podając żadnych szczegółów
- Otrzymałem informację że dostanę zwrot pieniędzy, jednak nie zostały one zwrócone za to otrzymałem moje zamówienie
- Towar i cena zgodne z opisem
They sent the item really fast
They sent the item really fast. It was unopened and well packed. The item was a battery for iPhone 7 Plus. I have ordered only once and it turned out good, so 1/1 positive so far :)
Dotyczy ORDER 12047258 RMA 07122020133136
Dotyczy ORDER: 12047258 RMA NR 07122020133136
Bezczelność tej firmy nie zna granic... Po wystawieniu poprzedniej - negatywnej - opinii otrzymałem e-mail, że pieniądze, "zwrócili" 04.01.20 (wcześniej już kilkukrotnie potwierdzali zwrot...). Oczywiście żadnego zwrotu nie otrzymałem! PAYPOL Sprawdzam codziennie-
OMIJAĆ Z DALEKA!!!
Zgłaszam sprawę do swojego banku, w którym finalizowałem nieszczęsną transakcję
Paweł T.
Trustpilot-kokemus