Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zamówiłam etui które miało być prezentem. oczywiście nie przyszło na czas. Terminy dostawy podane na stronie można sobie włożyć między bajki. Istnieje możliwość tylko "popisania" z chatem (IA), który... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i c... Näytä lisää
Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.
Yhteystiedot
Kniewska 3/7, 70-846, Szczecin, Yhdistynyt kuningaskunta
- mytrendyphone.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Transakcja przebiegła pomyślnie
Transakcja przebiegła pomyślnie, jestem zadowolona z dokonanego zakupu, towar zgodny z opisem. Polecam!
accuracy
accuracy, both product and delivery schedule-wise
Oki z jednym minusem
Ogólnie byłoby super: etui powerbank działa (mam nadzieję, że jak najdłużej), czas przesyłki ok. Jedyny minus za opakowanie, pudełko porozdzierane. Niby mało istotne ale jak płacę i daję komuś w prezencie to chciałabym, żeby wszystko było pełnowartościowe.
Not accurate search result
Tempted by promotion, searching for Pixel 7 Pro case, I have got the case for Pixel 7, so not the one I need.
The parcel by Polish post took more than week to be delivered.
Double disappointment .
Błyskawiczna wysyłka
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
I got the package really fast
I got the package really fast. And I'm so happy with the quality of the case for my phone 14 pro max.
dostarczenie przesyłki
Czas dostarczenia przesyłki był zbyt długi - 8 dni
dzięki jest OK
Fast delivery and very good service
Fast delivery and very good service. I recommend this store!
High quality products
High quality products, and good service.
Nie mają towaru
Kupiłem kamerkę internetową, która była dostępna na stronie sklepu z 24-godzinnym terminem wysyłki. Po 24h nic się nie działo, więc napisałem do nich na czacie. Trudno się rozmawiało, gdyż rozmówcy tłumaczyli na polski - sklep jest prowadzony przez międzynarodową firmę. Odpowiedzi były bardzo ogólnikowe i nikt nie był w stanie powiedzieć mi, kiedy trafi do mnie kamerka. Następnego dnia napisano do mnie na maila, że kamerka „powinna być” u nich na stanie w przyszłym tygodniu. Poprosiłem o anulowanie zamówienia, na zapytanie kiedy zostaną zwrócone pieniądze dostałem odpowiedź - najszybciej jak się da. W komunikacji zero precyzji… Nie mają na stanie tego produktu i nie aktualizują strony produktu - nadal jest dostępny na stanie magazynu i nadal jest reklamowany szybką przesyłką. Czekam kiedy otrzymam swoje pieniądze z powrotem. Kamerka Obsbot Tiny 2 - prawie 1400 zł.
Edit:
W nawiązaniu do komentarza. Tak, skontaktowano się ze mną z przeprosinami i z wyjaśnieniem, że nastąpił błąd w aktualizacji strony. Wystąpiła też prośba o wykasowanie komentarza. Przeprosiny przyjmuję, ale mój komentarz zostaje, jako odzwierciedlenie doświadczenia zakupów w firmie. Na pocieszenie dodam, że pieniądze zostały zwrócone szybko - po prostu anulowano moją płatność. Kamerkę mam u siebie, przyszła z Niemiec w przeciągu dwóch dni.

Vastaus yritykseltä MyTrendyPhone.PL
Polecam wszystkim
Bardzo dobry towar za przystępną cenę, szybka dostawa
Jestem bardzo zadowolony
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia i szybkiej dostawy
Fast delivery
Fast delivery, fast cashback from unwanted item. Quality of product 7/10.
!!! NOT RECOMENDED !!!
Nie polecam tej firmy, jak i zakupów w niej produkt, który zakupiłem, dotarł do mnie uszkodzony. Zwrot towaru jest na koszt klienta totalnie nieporozumienie i zero profesjonalizmu.
Nie polecam. Odrazu był problem z kontaktem . Po zgłoszeniu i odesłaniu reklamacji cisza. Po ponownych mailach odpowiedź że nowy przedmiot zostanie wysłany po dotarciu na magazyn . Mijają dwa miesiące od zgłoszenia , zero odzewu ,zero zwrotu pieniędzy lub towaru . Dno
Zakup bezproblemowy
Zakup bezproblemowy, produkt (sylikonowe oprawy na telefon) bez zarzutu, tanio, przesyłka pocztowa błyskawiczna
Udane zakupy po raz kolejny
Kolejny raz robiłem zakupy w Waszej firmie i jestem bardzo zadowolony. Polecę znajomym aby rownież skorzystali z Waszych usług. Pełen profesjonalizm i duży wybór, ponadto szybka wysyłka.
Złodzieje dodają aukcje z pełnym opisem…
Złodzieje dodają aukcje z pełnym opisem a później przysyłają niekompletne zamówienie mówiąc że opis to wycena 😂😂. Nie polecam
Trustpilot-kokemus