Myprotein Arvostelua

1 196
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Mam bardzo pozytywne doświadczenie. Paczka doszła bardzo szybko, a jakość produktów jest na bardzo wysokim poziomie, szczególnie ubrania sportowe. Już dwukrotnie zamawiałam leginsy czy topy i na ten m... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Łatwość zakupów, ale był problem z utworzeniem konta i zalogowaniem się. Dopiero po użyciu innegi adresu email udało się zalogować. Bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę. Nie spotkałam się jeszcze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Produkty są uporządkowane, czytelne i bardzo dobrze opisane co ułatwia konsumentowi wybór. Pierwszy raz złożyłam zamówienie więc nie będę wypowiadać się w kwestii dostawy - z pewnością zrobię to przy... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super białko. Korzystam z myprotein już od lat. Brałem i inne rzeczy, ale nie wszystko i nie za bardzo spodobało, ale białko jest mega. Stosowanie cena / jakość jest za*biste. i zawsze jakieś raba... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Yhteystiedot

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Yhdistynyt kuningaskunta

• myprotein.pl

(1 196)

68 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Great product

Great products, excellent experience. Highly recommended 🤗 would love to have more options without soy in it.

28. toukokuuta 2024

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Saanut 2/5 tähteä

Problem już na początku ze złożeniem…

Problem już na początku ze złożeniem zamówienia. Nie można było przejść do kasy i opłacić zamówienia jako gość, bo system pokazywał błąd…

23. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Myprotein

Dzień dobry, Pani Julito!

Przykro mi słyszeć o problemach z zamówieniem. Wysłałam do Pani wiadomość prywatną przez konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontaktowanie się z naszym zespołem Obsługi Klienta.

Pozdrawiam,

Monika

Zespół Myprotein

Everything was fine

21. toukokuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Świetna jakość i błyskawiczna wysyłka

Świetna jakość i błyskawiczna wysyłka. Z pewnością jeszcze tu wrócę po kolejne zakupy ;)

17. toukokuuta 2024

Z przyjemnością otrzymujemy tę informację od naszych lojalnych Klientów.
Twoja opinia zawsze pomaga nam w utrzymaniu i ulepszaniu naszych usług, a zespół będzie bardzo zadowolony z Twoich miłych komentarzy.
Jeśli masz jakieś pytania lub pytania, nie wahaj się z nami skontaktować, a chętnie pomożemy.

hopeless service

they do not use usage or Invoices

20. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hello,

I am sorry to hear of this issue.

I do want to assist and get this issue resolved and I am confident I can.

Please can you sign into your account to view the message I have just sent you.

I will be able to get this sorted.

Sam

Świetny sklep

Świetny sklep. Dobra jakość produktów, dużo promocji, ciuchy jak druga skóra. Uwielbiam 💙

16. toukokuuta 2024

Saanut 4/5 tähteä

Brakuje płatności blik

4. toukokuuta 2024

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cenimy i doceniamy Twoje uwagi.

Zawsze staramy się ulepszać Twoje doświadczenia związane z zakupami i nie bylibyśmy w stanie tego zrobić bez Twoich cennych opinii.

Jeśli masz dalsze pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować, chętnie pomożemy.

very goog servese

30. huhtikuuta 2024

Saanut 3/5 tähteä

Brak możliwości dostawy przez firmę…

Brak możliwości dostawy przez firmę kurierską

25. huhtikuuta 2024

Saanut 2/5 tähteä

Your page is not working properly

Your page is not working properly. I wasn't able to buy products as gues, so I had to create an account. Whole page looks badly on mobile phone. I had problems with finding information about sizes. It's a bit hard to find clear information about return policy - who pays for the return if your product will not fit me.

8. huhtikuuta 2024

Hello Natalie,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Ben

białko

Nie umiem sprawdzić jakości produktów pod względem bezpieczeństwa, przyswajalności itd., ale są pyszne. Kupuję wegańskie i już u Was zostanę, przynajmniej dla
omegi i klarownego białka.

8. huhtikuuta 2024

опоздание посылки

задержка посылки почти на сутки…

31. maaliskuuta 2024

Здравствуйте, Даниил,
Мне жаль слышать о разочаровании, вызванном этим вопросом.
Mы решили эту проблему для вас и отправил вам сообщение на ваш онлайн-аккаунт.
Пожалуйста, можете ли вы войти в свою онлайн-учетную запись, чтобы просмотреть сообщение в центре сообщений?
Пожалуйста, если вам понадобится дополнительная помощь, не стесняйтесь обращаться к нам, и мы вам поможем.
С уважением Natalia

great service and products

31. maaliskuuta 2024

Hello

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care, and have a lovely day.

Kayleigh

Saanut 1/5 tähteä

Nie zaliczylo darmowej dostawy pomimo…

Nie zaliczylo darmowej dostawy pomimo wartosci zamowienia powyzej 110 zl oraz nie zaliczylo kodu pierwsze45 pomimo ze zalozylem dopiero u was konto

28. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Myprotein

Dzień dobry, Panie Grzegorzu!

Przykro mi słyszeć o problemach, które wystąpiły z zamówieniem.

Prosimy sprawdzić wiadomość od nas na koncie Myprotein.

Jeśli będzie potrzebna dalsza pomoc, prosimy o skontaktowanie się z Obsługą Klienta.

Pozdrawiam Serdecznie,

Monika

Zespół Myprotein

Szybkie zamówienie

Szybkie zamówienie, duzE rabaty darmowa dostawa.

25. maaliskuuta 2024

everything perfect

everything perfect

22. maaliskuuta 2024

super

super sklep

22. maaliskuuta 2024

Cześć,

Dziękujemy za pozostawienie opinii!

Zawsze miło jest otrzymywać takie opinie od naszych lojalnych Klientów.

Twoja opinia zawsze pomaga nam w utrzymaniu i ulepszaniu naszych usług, a zespół będzie bardzo zadowolony, gdy usłyszy Twoje miłe komentarze.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować, a my chętnie Ci pomożemy.

Uważajcie na siebie i miłego dnia.

Saanut 5/5 tähteä

Wszystkie produkty które zamawiam…

Wszystkie produkty które zamawiam zgodne z opisem, cena i przede wszystkim jakość towaru pierwszej jakości i długa datą ważności

16. maaliskuuta 2024

Saanut 3/5 tähteä

I coudn't finish payment as a guest

I coudn't finish payment as a guest, I needed to create an account

12. maaliskuuta 2024

Hello Iga,

Leah

Saanut 3/5 tähteä

No availability of flavours and sizes…

No availability of flavours and sizes of vegan protein.

4. maaliskuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin