Mymoody.com is a very great site which does their job very well....Their Escalation Team Supervisor named Marshall supported me with every question I had and he was so helpful...Good service and exper... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
buen dia, por situaciones que uno desconoce llegue a este espacio como empresa veo que si son responsables y con una buena atención para lo que realizan.
Les agradezco mucho la atención brindada, resolvieron mis inquietudes de una forma muy ágil y rápida. Muy agradecida con el personal.
I would give you 5 stars for responding to my concerns immediately. Especially to Eugene that emailed me about my concern and to the live agent, Harry. Thank you for that.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Daisy se contacto conmigo para ayudar con mi reembolsó
Simplemente no quise algo que no le estoy dando uso y algo que me descuentan x algo que no veo entonces decidi cancelar la suscripción XK muchos descuentos me hacían a mi cuenta bancaria
Fue una compra de una promoción y me…
"Excelente servicio al cliente de Diamond".
Alero me ayudo a resolver el problema
Alero me ayudo a resolver el problema y todas mis dudas, excelente trabajo
Excellent service client
"Diamond resolved the issue"
J'ai reçu un e-mail de Mymoodysports…
J'ai reçu un e-mail de Mymoodysports comme quoi j'étais abonné chez eux ils m'ont felicité etc....
prélévements de 36e !! Probléme je suis handicapé
donc c'est pas moi qui vait faire du sport ? mais comment il ont pu prélever sur mon compte ??
MYSTERE....
contente de Carmen qui a su m'écouter…
contente de Carmen qui a su m'écouter et me répondre Merci
i hope that i will get my money back
Emily is sufficient
Emily is sufficient, friendly and very helpful. I give her 10/10
Rapide et efficace pour résoudre les…
Rapide et efficace pour résoudre les problèmes
Problem addressed
sarà un'esperienza positiva se…
sarà un'esperienza positiva se l'abbonamento sarà effettivamente annullato e il rimborso effettuato
Excellent customer service
Bonjour j'espère recevoir vite mon…
Bonjour j'espère recevoir vite mon renboursement imani j'étais ravi de faire votre connaissance
Wieder so eine Masche um den Menschen…
Wieder so eine Masche um den Menschen dasgeld aus der Tasche zu ziehen.
Jeden Monat eine neue FAKER-Seite. Beworben wird das Ganze mit einem Gewinnspiel.
Finger weg!
Καλή υποστήριξη κλιμάκωσης από την Paula
Ahlby m'a aidé à résoudre mon problème
Ahlby m'a aidé à résoudre mon problème