De Goede Aarde vzw Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden van de pendelsessie met foto, analyse was de nagel op de kop, de uitgependelde korreltjes werken ondersteunend om het doel te bereiken. Een aanrader! Ook de hydragel en HTK zalf werken... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben tussen de bestelling en de levering (van de post) 14 dagen moeten wachten Misschien waren er problemen bij de post?

1. Mielenterveyshuolto
  2. Aromaterapiakoulu
  3. Kurssi
  4. Meditointikeskus

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een centrum waar geestelijk en lichamelijk welzijn centraal staat

Erinomainen

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

We hebben tussen de bestelling en de…

Misschien waren er problemen bij de post?

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä De Goede Aarde vzw

Bedankt voor je review, wij doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk alles te verwerken, echter aan het koerier gedeelte kunnen wij spijtig genoeg niet veel doen. in ieder geval excuses voor het ongemak. moest er verder nog iets zijn dan mag je dit zeker laten weten ;)

Goede service, betrouwbare levering

De levering van De Goede Aarde gaat altijd vlot en is betrouwbaar. Een keer is er iets misgegaan met de levering, het pakketje was niet goed behandeld door de koerier. Maar meneer Fockert heeft dit rap perfect opgelost. Men levert goede service.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä De Goede Aarde vzw

Bedankt voor je review, wij proberen altijd ons uiterste best te doen om ons klanten een zo goed mogelijke service te geven, Alvast super bedankt voor de terugkoppeling ;)

Saanut 4/5 tähteä

Heel tevreden met de producten van de…

Heel tevreden met de producten van de goede aarde . Het bewijs van levering zou handig zijn in het nederlands ipv in het frans. Daardoor werd het bijna teruggestuurd ! Volgende keer bevestiging van aankomst in het nederlands aub .

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä De Goede Aarde vzw

Bedankt voor je review, begrijpelijk dat dit vervelend is, ik zal dit nogmaals aankaarten bij de koerier ;)

Saanut 1/5 tähteä

Levering wordt niet geleverd op gevraagd adres

Levering wordt niet geleverd op het gevraagde adres

27. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Goede Aarde vzw

Dag Marleen, Alvast super bedankt voor je review, idd door de drukte is uw mail met het gevraagde leveradres te laat gezien in de spam, onze oprechte excuses hiervoor. Wij proberen hier de nodige lessen uit te trekken en hopenlijk valt dit in de toekomst niet meer voor ;)

Saanut 5/5 tähteä

pakje goed ontvangen en goede communicatie

pakje goed ontvangen! Bij extra vragen krijg je dadelijk een vriendelijk antwoord door de verkoper, dit vind ik zeer waardevol.

15. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Goede Aarde vzw

Super bedankt voor de review 🙏🙏🙏

All good

All good! I highly recommend!

11. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä De Goede Aarde vzw

super bedankt voor uw review :)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin