Snelle levering en mooi product tegen lage prijs. Ik heb de koffiebeker to go gekocht. Het product is licht, lekt niet en ik heb onderweg lekker warme koffie tijdens mijn wandelingen.
Wij hadden een frameo fotolijstje gekocht. Helaas ging hij na een jaar net buiten de garantie kapot. Hierop de firma toch gemaild daar hij redelijkerwijs langer dan n jaar moet functioneren. Zelden z... Näytä lisää
Goed schoonmaakproduct ontvangen, prima verzending. Enorm handige plumeau op een telescoopsteel, ook los te gebruiken, met mooie sale-prijs. Wel zaten er losse stukjes microvezel in de verpakking, du... Näytä lisää
Twee bestellingen geplaatst. Dit bedrijf bestaat niet. Nooit meer een reactie ontvangen. Niets. We zijn twee weken verder.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
My Green Deal is jouw online specialist voor duurzame producten in de categorieën huishouden, persoonlijke verzorging en wonen. Wij maken milieuvriendelijke keuzes gemakkelijk, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij ons staan klanttevredenheid en transparantie voorop. We werken samen met betrouwbare leveranciers en bieden producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Dankzij onze deskundige adviezen en duidelijke productinformatie maak je altijd een bewuste keuze. Daarnaast bieden we retourdeals: licht beschadigde of geretourneerde producten in perfecte staat, tegen gereduceerde prijzen. Zo geven we producten een tweede kans en verminderen we afval. Bestel eenvoudig via onze webshop en profiteer van snelle levering, uitstekende service en een helder retourbeleid. Kies voor duurzaam met My Green Deal!
van het hoffstraat 67, 2665JL, Bleiswijk, Hollanti
- info@mygreendeal.nl
- mygreendeal.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super goed product mogen ontvangen
Super goed product mogen ontvangen. Flossaparaat werkt uitstekend en heeft me meteen van van kiespijn afgeholpen. Kon spoeling meteen op de precieze plaats plaatsen.
Snel contact met verkoper.
Perfecte afhandeling na defect apparaat!
Mijn waterflosser ging binnen de garantie kapot en ik kreeg na bewijs zonder pardon mijn geld terug. Erg tevreden over deze uitstekende klantenservice!
Fijne service.
Na aanschaf bleek het artikel vrij snel defect.
Ondanks dat er geen garantie op het artikel zat, is er zonder problemen een nieuw artikel toegezonden
Fijn en correct geregeld!
Uitstekende service en oplossingsgericht
Levering door DHL niet goed gegaan, ze hebben een zeer goede en snelle oplossing aangereikt.
Plaats hier geen bestellingen
Plaats hier geen bestellingen, ze sturen je een track en trace code van dhl maar versturen niets.
Klantenservice bereikbaar via whatsapp maar reageert dagen later.
Hun belofte voor 17 uur besteld de volgende dag in huis kunnen ze niet waar maken.
Uiteindelijk annuleren ze de order maken ze het betaalde bedrag over en dat was het dan.

Vastaus yritykseltä My Green Deal