Snelle levering en mooi product tegen lage prijs. Ik heb de koffiebeker to go gekocht. Het product is licht, lekt niet en ik heb onderweg lekker warme koffie tijdens mijn wandelingen.
Wij hadden een frameo fotolijstje gekocht. Helaas ging hij na een jaar net buiten de garantie kapot. Hierop de firma toch gemaild daar hij redelijkerwijs langer dan n jaar moet functioneren. Zelden z... Näytä lisää
Goed schoonmaakproduct ontvangen, prima verzending. Enorm handige plumeau op een telescoopsteel, ook los te gebruiken, met mooie sale-prijs. Wel zaten er losse stukjes microvezel in de verpakking, du... Näytä lisää
Twee bestellingen geplaatst. Dit bedrijf bestaat niet. Nooit meer een reactie ontvangen. Niets. We zijn twee weken verder.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
My Green Deal is jouw online specialist voor duurzame producten in de categorieën huishouden, persoonlijke verzorging en wonen. Wij maken milieuvriendelijke keuzes gemakkelijk, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij ons staan klanttevredenheid en transparantie voorop. We werken samen met betrouwbare leveranciers en bieden producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Dankzij onze deskundige adviezen en duidelijke productinformatie maak je altijd een bewuste keuze. Daarnaast bieden we retourdeals: licht beschadigde of geretourneerde producten in perfecte staat, tegen gereduceerde prijzen. Zo geven we producten een tweede kans en verminderen we afval. Bestel eenvoudig via onze webshop en profiteer van snelle levering, uitstekende service en een helder retourbeleid. Kies voor duurzaam met My Green Deal!
van het hoffstraat 67, 2665JL, Bleiswijk, Hollanti
- info@mygreendeal.nl
- mygreendeal.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 70 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snelle en goede service en…
Snelle en goede service en verzending.zat iets niet bij mijn bestelling dus gelijk geregeld.wat een service
2e hands kapotte spullen!
2e handse kapotte spullen sturen ze op! We hebben een elektrische water pistool gekocht voor ons zoontje en deze kwam vies en met nog een klein beetje water erin aan! We dachten dat het pistool misschien gestest zou zijn, maar bij het uitproberen kwamen we er al snel achter dat heel het waterpistool niet werkt! Wij bestellen nooit meer wat bij deze Firma!

Vastaus yritykseltä My Green Deal
Via bol een bestelling gedaan
Via bol een bestelling gedaan, maar helaas bleek het product niet helemaal in orde te zijn.
Contact op genomen met de partner en ze hebben direct gehandeld en super netjes geregistreerd.
Dus zeer tevreden over deze partner van bol
Bestellen en de levering ging perfect…
Bestellen en de levering ging perfect en ben tevreden over de kwaliteit van het ontvangen item, kortom alles liep gesmeerd en voor n mooi prijskaartje.
Fantastisch waterflosser
Omdat ik te weinig ruimte tussen mijn tanden heb
En eerst met reageren borstels tussen mijn tanden schoonmaakte
Ik er snel achter kwam mijn tandvlees pijn deed en veel bloeden
De waterflosser gekocht geprobeerd
Kan hem iedereen aan raden
Want mijn mond voelt veel schoner aan maar ook mijn tandvlees is niet meer kapot en bloed ook niet meer
Echt lig fijn in de hand ook
Snelle levering, volgende dag in huis.
Fotolijstje naar wens gegeven als cadeau.
Prachtig digitale foto lijst
Prachtig digitale foto lijst. Mooi scherm, voldoende opslagruimte en heldere handleiding
Kenmerkt de kwaliteit die greendeal levert
Het probleem dat ik met de eierkoker…
Het probleem dat ik met de eierkoker heb is keurig behandeld. Terugbetaling zonder terugzending van het apparaat !!
Buitengewoon coulant!
Zeer tevreden!
Nadat ik een incomplete bestelling ontving, is dit super goed opgelost door my green deal.

Vastaus yritykseltä My Green Deal
Fijne beker
De beker is groot genoeg om yoghurt of kwark in mee te nemen.
Het blijft hooguit 2 uurtjes koel.
Dus wel aan te raden om koel te bewaren.
Het lepeltje wat er hij zit is niet fijn om van te eten.
Green Deal houdt rekening met de klimaatproblematiek!Wij vinden het van levensbelang dat…
Wij vinden het van levensbelang dat bedrijven rekening houden met de klimaatproblematiek. Zelf doen we ook ons best wat dat betreft en volgens ons moeten alle bedrijven en individuen daarmee bezig zijn. Tenslotte beslissen wij over de toekomst van onze nakomelingen.
mijn pakket is door een vergissing bij…
mijn pakket is door een vergissing bij 2 postbezorg bedrijven aangemeld
Na gemailt te hebben zelfde dag bericht gehad en morgen word het thuis bezorgd
toppie !!!
Geweldige service
Een week geleden bestelde ik extra dweiltjes voor mijn telescoop rager. Toen ik maar geen rekening kreeg heb ik daar per e-mail om gevraagd. Het antwoord was: er is geen rekening dit is service. Ik moet erbij vermelden dat de dweiltjes niet bij te bestellen waren via de website. Dat gaat nog wel gebeuren begreep ik. Wat ontzettend lief! Ik raad My Green deal van harte aan.