Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden een frameo fotolijstje gekocht. Helaas ging hij na een jaar net buiten de garantie kapot. Hierop de firma toch gemaild daar hij redelijkerwijs langer dan n jaar moet functioneren. Zelden z... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Verzending (ook retour) verliep vlekkeloos. Producten (koffiebussen en zeven) prima. De zeven toch retour gestuurd (waren toch veeeel groter dan ik had ingeschat).

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij dat de onderdelen Voor mijn mokka master nog Te leveren waren machine Is al op leeftijd maar werkt Nog goed met de nieuwe onderdelen Is die weer in ere hersteld

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

My Green Deal is jouw online specialist voor duurzame producten in de categorieën huishouden, persoonlijke verzorging en wonen. Wij maken milieuvriendelijke keuzes gemakkelijk, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij ons staan klanttevredenheid en transparantie voorop. We werken samen met betrouwbare leveranciers en bieden producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Dankzij onze deskundige adviezen en duidelijke productinformatie maak je altijd een bewuste keuze. Daarnaast bieden we retourdeals: licht beschadigde of geretourneerde producten in perfecte staat, tegen gereduceerde prijzen. Zo geven we producten een tweede kans en verminderen we afval. Bestel eenvoudig via onze webshop en profiteer van snelle levering, uitstekende service en een helder retourbeleid. Kies voor duurzaam met My Green Deal!

4,3

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden een frameo fotolijstje…defecte lijst

Hierop de firma toch gemaild daar hij redelijkerwijs langer dan n jaar moet functioneren. Zelden zo'n snelle respons en goede service gehad! Een absolute aanrader dit bedrijf

1. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Na voltooien betaling en bestelling…incomplete bestelling ontvangen geen reactie meer..

Na voltooien betaling en bestelling fout adres laten wijzigen. Getracht via mail en telefonisch alsook de chatbot. ‘s ochtends bevestiging ontvangen dat het adres gewijzigd was. Toen de bestelling kwam ontbraken 2 Nespresso rvs cupbouders. Na melding chatbot, mail en opnieuw 2 x vm ingesproken nooit meer iets vernomen of ontvangen. Jammer

Update
15 minuten na review of om andere redenen, gelukkig een bericht ontvangen met de xcuses en dat het in orde gemaakt wordt met nazending.
Wellicht was het erg druk. ☺️

Update 7-5-26
PostNL medewerkers hebben geen handscanner in de bezorgbus, daardoor melden standaard de binnendienst medewerkers bij post.nl de levering als “ afgeleverd” zodra zij de administratieve afhandeling op voorhand uitvoeren ipv de bezorger!
De medewerkster bij post.nl van het callcenter bevestigde dit. Nadat ik aangaf exact hetzelfde nu voor de bieder maal meemaak. 2 x bij levering ing bankpasjes en Revolut bankpasje. En nu bij mygreendeal in 2 leveringen 2 x zo afgemeld door post.nl
Waardoor mygreendeal een bericht van post.nl ontvangt dat het afgeleverd is, en mygreendeal zijn klant meld dat iets afgeleverd is.

Tja wat kost een handscanner in een bezorgbus voor post.nl medewerkers?

Als je deze achterlijke bekrompen wijze van bezuiniging en verkapt LANGERE LEVERTIJD in praktijk t.o.v. in theorie, een loodgieter zonder waterpomptang door zijn werkgever op pad gestuurd zou worden….

2. toukokuuta 2026
My Green Deal-logo

Vastaus yritykseltä My Green Deal

Wat jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We willen wel graag aangeven dat wij op de eerstvolgende werkdag na uw e-mail hebben gereageerd.
Onze excuses voor het misverstand in de communicatie, we begrijpen goed dat dit voor u vervelend is geweest.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Fijne bakjes

Fijne bakjes, prima sluiting en in verschillende maten. Ideaal om mee te nemen naar het werk. Het weegt ook niks.

27. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Heel slecht service had een…zeer slecht kijg gebruiktartiekel

Heel slecht service had een eierkoker besteld 2dagen na bestelling geleverd doos geopend zat er een gebruikt ding in met kalk en vies er in ik mailen reaktie stuur maar terug prima maar je krijgt maar 9 euro terug van je betaalde 15 euro??? Uuh nee ik heb geen fout gemaakt julie stiren vies gebruikt apparaat op sturen ze eennqr code waar ik dus niet van weet is dat dhl postnl modreal of wat dan ook en geeft het ook aan dat ik mijn volle betaling terug wil want het is niet mijn fout dat ik gebruikte zooi krijg en of ze normale streepjes code willen sturenn omdat ik anders 10 km heen en ook terug moet rijden domdat hier geen bemand dhl of mondeal zit alleen eenkast en die leest alleen streepjes code nu dit heb ik nu een paar maal aan gegeven gemaild geaapt gebeld en op geen enkle weoze reageren ze ben boos want dit slaat nergens op en is geen service ik koop er nooit weer
Zit nu nog op reaktie te wachten 7 maart reaktie gehad even afwachten of hey daadwerkelijk gebeurt ma na deze revieu kon wel een reaktie van hun af gegeven worden

4. maaliskuuta 2026
My Green Deal-logo

Vastaus yritykseltä My Green Deal

Beste Monique, Wat vervelend om te horen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad. Onze oprechte excuses hiervoor, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. De terugbetaling van het volledige bedrag (14,90) is ondertussen in gang gezet en dit hebben wij u enkele dagen geleden ook laten weten via de mail. Laat het ons gerust weten als we u verder nog ergens mee kunnen helpen. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak.

Prima service

Ik heb via Bol.com een monddouche bij My Green Deal gekocht. Dit apparaat begaf het te snel. Heb het bedrijf benaderd voor garantie. Werd snel en adequaat op gereageerd. Zeer tevreden!

18. helmikuuta 2026

Prima producten, sympathiek bedrijf

Goed schoonmaakproduct ontvangen, prima verzending. Enorm handige plumeau op een telescoopsteel, ook los te gebruiken, met mooie sale-prijs. Wel zaten er losse stukjes microvezel in de verpakking, dus ik hoop dat de plumeau bij langer gebruik goed blijft! Tevens rvs koffiefilter voor geen geld, in het begin slappe koffie, maar na een paar keer heerlijk (loopt nu minder snel door). Ideaal, scheelt papieren filters, hoewel je wel weer water nodig hebt voor het schoonspoelen. Maar leuk bedrijf/website.

5. helmikuuta 2026

Fijne kan

Fijne kan, heeft wat lang geduurd voor ik hem had maar ja de vorige ging net voor kerst stuk dus was te verwachten. Hoop dat deze langer mee gaat. Mijn kat had 'm omgekegeld;)

29. joulukuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin