Bardzo rozczarowujące doświadczenie. Kupiłam w mResell iPhone’a 16 Pro Max za 4000 zł. Telefon już wcześniej miał problem z ekranem – nagle robił się czarny, mimo że urządzenie nadal działało. W... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Cały proces sprzedaży sprzętu przebiegł sprawnie, jasno i bezproblemowo. Kontakt z firmą był bardzo dobry, a informacje dotyczące kolejnych etapów transakcji były... Näytä lisää
Sprzedaż urządzenia przebiegła sprawnie, zgodnie z zapisem umowy. Wycena prosta i uczciwa. Za sprzęt otrzymałem kwotę na jaką go wyceniłem. O każdym etapie jest się informowanym e-mailem oraz można go... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sprzedawałem imaca - wycena wg mnie uczciwa. Umowa jasna i klarowna . Później niestety miałem trochę pecha i odrobine niecierpliwości z mojej strony - bo trafiłem na kilka dni świąt ( zaduszki itp ) w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Produkty Apple za mniej - mResell oferuje szybki, bezpieczny i ekologiczny sposób sprzedaży i kupna używanych produktów Apple przez konsumentów i firmy. Dwóch na trzech Europejczyków chciałoby dłużej korzystać ze swoich obecnych urządzeń cyfrowych, jeśli ich wydajność nie uległaby znacznemu pogorszeniu. Odpady elektroniczne stanowią poważne globalne wyzwanie dla środowiska i są jednym z najszybciej rosnących strumieni odpadów w UE i na świecie. Zwiększona świadomość napędza nowe zachowania wśród konsumentów i firm - Repair, Reuse, Resell & Recycle, czyli naprawa, ponowne użytkowanie, odsprzedaż i utylizacja. Ponieważ sprzedaż nowych produktów Apple generuje ogromne ilości używanych produktów i rozwijający się rynek produktów używanych, oferujemy sprzedającym i kupującym nową, szybką, bezpieczną i ekologiczną opcję bez kłopotliwych transakcji C2C. Dla Ciebie, jako klienta, kupując urządzenie od nas lub sprzedając coś do nas, zawsze będziesz korzystać z - Bezpłatnej, ekologicznej wysyłki zarówno przy sprzedaży jak i zakupie - 12 miesięcy gwarancji - Bezpłatny 14-dniowy zwrot mResell działa obecnie na 10 rynkach w Europie i Australii.
Rörstrandsgatan 39 B, 113 41, Stockholm, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
All is well, prompt delivery, MacBook arrived as expected in good condition

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Sprzęt w super stanie, zapakowany w oryginalne pudełko z akcesoriami. Jedyne co bym zmienił to dołączaną do telefonu ładowarkę - albo niech będzie kompatybilna z akcesoryjnym przewodem (USB-C) albo niech nie będzie jej w ogóle.

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Kontakt z przedstawicielem sklepu bezproblemowy, otrzymałem dokładne zdjęcia i opis telefonu. Szybka wysyłka, telefon dobrze zabezpieczony w paczce. Sklep godny polecenia.

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, jak zawsze serdecznie polecam!

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Sprzęt wysłany, zaoferowana cena to 10% wartości zaproponowanej wcześniej na stronie internetowej. Teraz jeszcze chcą na mnie przerzucić koszty wysyłki i zbadania sprzętu czyli 170 złotych. Odradzam korzystanie z ich usług.

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Mega profesjonalna firma wracam tu nie pierwszy raz polecam kazdemu!!

Vastaus yritykseltä mResell.pl
laptop dotarł do waszego punktu w dwa dni (to na plus), kolejne 2 dni zanim laptop trafia do sprawdzenia (tutaj ok ), po komunikacie na stronie ze laptop jest testowany mija kolejne 2dni (nie wiem co można testować w laptopie 2 dni).
i tutaj pojawia się problem ponieważ po dniu dostałem maila że wszystko w porządku i mam oczekiwać zaksięgowania gotówki w ciągu 1-2 dni (mamy wtorek) - w piątek nie wytrzymałem i kontaktuje się przez czat na stornie co się dzieje że gotówki dalej nie mam, Pan poinformował mnie że wystawił zapytanie do działu księgowego i zostanę poinformowany co i jak, mija weekend, poniedziałek i cisza na szczęście gotówka dotarła we wtorek , ale żadnego wyjaśnienia do dziś nie dostałem całkowicie olanie klienta.

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Sprzet zgodny z opisem, transport 2-3 dni, wszystko super zapakowane. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz :) Polecam!

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Dopiero co otrzymalam telefon. Doslownie kilknascie minut temu. Jest to Iphone 11 Pro 256GB w stanie 5/5 i rzeczywiscie jak narazie stan oceniam na 5/5. Na ekarnie nie dopatrzylam sie pod swiatlo zadnych rys, telefon zgodnie z opisem ze stanem baterii 95%. Poinformowano mnie ze nigdy nie byl odnawiany wiec mam nadzieje ze rzczywiscie w srodku wszystkie czesci oryginalne. W zestawie kabel i transofrmatorek do gniazdka nowki sztuki oryginalne zapakowane fabrycznie. Jak narazie polecam! Jesli cos sie okaze felerne na pewno wroce i zaktualizuje recenzje!

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Telefon 13PRO, który zakupiłam jest w stanie idealnym. Bardzo szybka przesyłka oraz dostarczenie faktury. Polecam

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Wszystko w porządku. Wysłałem sprzęt i dostałem dokładnie tyle ile zadeklarowali. POLECAM !

Vastaus yritykseltä mResell.pl
Super! Kupiłam macbooka air, paczka przyszła ekspresowo, sprzęt w stanie idealnym (tak, jak opisywany był na stronie). To mój pierwszy zakup używanego sprzętu Apple z nieznanego mi dotąd źródła i naprawdę polecam! :))