Digibok Arvostelua 134

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Saanut 5/5 tähteä

Jag har köpt tre böcker från Digibok, och jag har inte haft några problem alls, tvärtom! Mina böcker kom som de skulle. Och jag har fick snabb och bra hjälp med min sista bok. Den fungerade inte på mi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Katastrof! Lovar att dem ska skicka ut aktiveringskoden inom 24h för en viktig E bok som jag behöver för plugget men svarar inte mig även när jag ringer och mailat dem efter över 72h. Första och sist... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Digibok har rekommenderats till mig av Gleerups som det enda stället som säljer ljudfilerna som hör till Gleerups-sfi-böckerna. Saker och ting i dagens digitaliserade och globaliserade service-sa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Att kunna köpa digital studentlitteratur. Bra för naturen och bra för att anteckna, markera... önskar att det var enklare ihop med gleerups att kunna läsa på en inkpad/läsplatta.

1. Kirjakauppa
  2. Ohjelmistoyritys

Yrityksen kirjoittama

En av Sveriges största nätförsäljare av digitala produkter! Här hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av programvaror, digitala böcker, digitala läromedel, digitala mallar och e-kurser. Vi har avtal med de stora bokförlagen samt är en godkänd Microsoft partner.

3,8

Inte enkelt att hitta sidor boken

Inte enkelt att hitta sidor boken

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Digibok

Vi är ledsna att det är besvärligt för dig!
Vi kan inte se att du varit i kontakt med oss gällande detta.
Hör av dig till oss eller förlagets support så ska vi göra vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Att kunna köpa digital…

12. maaliskuuta 2026

Katastrof

Första och sista gången jag köper något från digibok

9. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Digibok

Du beställde i lördags 7 mars kl. 09:26.
Som framgår på produkten så är leveranstiden ”24 helgfria timmar”.
Lördagar och söndagar är helgdagar, vilket innebär att leveransen sker på måndagen.
Det har skickats mail från förlaget till dig med länk till boken idag, måndag 9 mars, kl. 12:36. Vilket är inom 24 helgfria timmar.
Du mailade oss kl. 9:21 idag, måndag 9 mars. Hur du får det till 72 timmar förstår vi inte riktigt.
Vi har nu besvarat ditt mail, idag 9 mars kl. 13:44, vilket alltså är inom ca. 4,5 timmar.

Dålig service

Dålig service. Står dom ska vara tillgängliga på telefonen men det var dom inte. Och dåligt bemötande på mail.

22. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Digibok

Du ville ångra ditt köp. Vi svarade då dig så här på mail:
"Hej,
Tyvärr så gäller inte ångerrätten på digitala böcker.
Det står i köpvillkoren som du godkände när du beställde.
Vi beklagar men kan inte hjälpa dig med ett återköp."
Vi vill påpeka att dåligt bemötande inte är det samma som att kunden inte får som kunden vill.

Kanon

Bra och passar bra för mina studier samt är lätt att beställa på nätet.

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Digibok

Den 27/11 skickades mail från oss och förlaget till dig med info om åtkomst till din bok.
Det händer att dessa mail hamnar i skräpposten/spamfiltret, så du kan behöva titta där också.
Vi gjorde en omleverans den 19/12 och skickade även ett separat mail till dig med information.
Vi kan inte se att du hört av dig till oss, varken via mail eller telefon.
Det allra bästa är att höra av sig direkt till oss, då kan vi på snabbast och bästa möjliga sätt hjälpa till.

Saanut 3/5 tähteä

Helt okej

Helt okej service, kunde varit klarare instruktioner från deras sida gällande hur man går tillväga för att få tillgång till sin bok, samtidigt som det inte borde vara så komplicerat, men har tillgång till boken jag köpt iallafall

13. marraskuuta 2025

Väldigt nöjd!

Fick inlogg till Gleerups innan jag ens fått orderbekräftelse, väldigt nöjd! Snabbt, smidigt och det billigaste alternativet jag hittade☺️

13. marraskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin