Giver kun 2 stjerner fordi gullasch suppen faktisk smager godt… men at få kun 1 stykke kød burde ikke være ok til en suppe til 45 kr. ?

Køber ofte mou supper, og plejer at være godt tilfredse med dem. Men denne gang har jeg været nød til at kassere en kartoffel- porre suppe købt i Føtex med holdbarheds dato til d. 17/1 - 2027. Efter... Näytä lisää

Godt nok nogle vilde priser! 40 kr.! 😱for 500-1000g suppeboller i det lokale supermarkeds tilbudsavis og 1 l. suppe på TILBUD til 28,- lå typisk på 18-20 kr. på tilbud før inflationen - men hey, nu... Näytä lisää

1,6

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Hold da op

Hold da op ! Hønsekød suppen, ingen smag overhovedet. Gamle grønt opkogt på boulion..
MOU i må selv passe på jeres forretning...

27. joulukuuta 2022

Altid gode supper fra Mou

Jeg forstår ikke at der ikke er flere gode anmeldelser herinde? Jeg køber altid Mou supper, veksler mellem, asparges, karry, Gullasch. Jeg elsker dem og har altid nydt dem. Deres kødboller er også bedre end andre mærker. (-:

29. marraskuuta 2022

Vi har prøvet alle Mou-supper den…

Vi har prøvet alle Mou-supper den seneste måned. Vi er ret begejstrede. De har en god smag og god konsistens. De ekstra ingredienser(kylling, grønt mm) er et fint touch selvom vi del altid toppet supper e op med kylling, kødboller, gulerødder, asparges mm. Vores bedste anbefaling.

15. marraskuuta 2022

Vi smagte tom Jum suppen

Vi smagte tom Jum suppen, det var dog en fejl, suppen var tyk og klisteret, næsten uden smag, det smagte næsten som copnudles ( de helt billige ) det var en meget skuffende oplevelse, det vil vi i den grad IKKE anbefale, puh ha
Den anførte smag af bla citrongræs og den påståede friskhed var totalt overdøvet af en ubestemmelig krydderi blanding tilsat vand i rigelige mængder
Slet slet ikke godt.
Total nul stjerner oplevelse!!!!!!!🥶😵‍💫

12. marraskuuta 2022

Jeg har fået Mou suppe med kød-og…

Jeg har fået Mou suppe med kød-og melboller til aftensmad.
Prod.nummer 131259.
Suppen var så oversaltet at den aldrig burde have været på markedet.
Det er en stor skuffelse at få sådan et produkt.
Jeg er tidligere mejerist og en trænet ostedommer.

12. huhtikuuta 2022

Én stjerne fordi man ikke kan give nul…

Én stjerne fordi man ikke kan give nul ...

Jeg for første gang i mit liv (og sidste) spist en suppe fra Mou. Gullaschsuppen ikke bare lugter af fordærvet dåsemad til dyr det smager også helt ubeskriveligt dårligt.
Jeg forsøgte at tilføje diverse ingredienser for at tage den grimme smag.
Nu er det hældt i toilettet.

20. helmikuuta 2022

I dag har vi fået oksekødssuppe

I dag har vi fået oksekødssuppe, prøvet hønse/oksekødssuppe før, de smager ikke af hvad de er, bouillon terning med lidt gulerødder, ærgerligt, når man elsker suppe æv æv, men slut nu med Mou supper.

9. marraskuuta 2021

SEJE ASPARGES

Hvordan kan det være, at I ikke bruger en asparges kvalitet, som kan tygges.
Når vi selv supplerer med egne asparges, skal vi altid spytte jeres ud, da de ALLE er alt for seje.- Og vi kan godt kende forskel på jeres og vores.
Det er synd, for smagen på suppen er god.

7. marraskuuta 2021

AFSKAFFELSE AF UTILFREDSE KUNDER !!!

Når / hvis man får et utilfredsstillende produkt fra MOU, så nytter det INTET at klage, fordi man har fået pålagt af moderselskabet Danish Crown, at ALLE produktklager skal afvises, BLANKT.
Dette påstås fra MOU ansat. At al kommunikation vedr klage, afvises blankt med at der må være tale "forkerte forventninger" til et produkt. OGSÅ selvom der er tale om; Bensplinter, manglende ingredienser eller konsistens.
DET ER KUN DIG OG MIG DER ER OVARIE FORSTYRREDE - MOU kan ikke lave nogen fejl!!! Det er det fremgår krystalklart af deres patetiske undskyldninger.

Hvis man ser bare en lille smule historisk på deres kvalitets meritter, så viser deres "track-record" alle former for plat og hustlerier.

O tempora o mores

p.s. Og spar os for jeres jeremiade "svar" af udenomssnak - tåbelige og intetsigende pøbel forsikringer.

11. maaliskuuta 2021

Mou Minestrone ER elendig !!

MOU MINESTRONE ER SIMPELTHEN ELENDIG. Man KAN IKKE kommer RØGET paprika i retten. Hvad skal det forestille??? Giver en elendig smag!!
TIL MOU - slå op på ALLE minestrone suppeopskrifter, der er IKKE røget paprika i nogen. Ej heller de italienske.
Se under klassiske MINESTRONE supper og lær det!

11. tammikuuta 2021

vedr. Mou supper.

hvorfor laver man pludselig Mou suppe pakkerne i 700gr og ikke i 1000gr som før ikke nok med det så er smagen også blevet dårligere tror ikke det er den måde man holder på kunderne!!

8. marraskuuta 2020

Uspiselig Mou aspargessuppe.

Jeg har med stor nydelse spist Mou supper i mange år, men..........
aspargessuppen med små kødboller og små stykker grøn asparges (næsten usynlige) ligner opkast når man hælder den ud af posen, ydermere smager den afskyeligt. Jeg blev helt dårlig og kasserede det meste. det er bestemt ikke en fordel at suppen er spicet op med persillerod og pastinak. Føj for pokker, jeg er stoppet med at købe Mou suppe, og jeg har ellers aldrig været kræsen, men denne suppe er lige til at blive vænnet fra
på. Det er helt klart en Ommer.

24. lokakuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili