Giver kun 2 stjerner fordi gullasch suppen faktisk smager godt… men at få kun 1 stykke kød burde ikke være ok til en suppe til 45 kr. ?

Køber ofte mou supper, og plejer at være godt tilfredse med dem. Men denne gang har jeg været nød til at kassere en kartoffel- porre suppe købt i Føtex med holdbarheds dato til d. 17/1 - 2027. Efter... Näytä lisää

Vi smagte tom Jum suppen, det var dog en fejl, suppen var tyk og klisteret, næsten uden smag, det smagte næsten som copnudles ( de helt billige ) det var en meget skuffende oplevelse, det vil vi i... Näytä lisää

1,6

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Asparssuppe

Asparssupe med mange seje asparges lige til at smide ud ,køber det aldrig mere

9. marraskuuta 2024

MOU Gullash suppe er ganske forfærdelig…

MOU Gullash suppe er ganske forfærdelig og til den pris
Man har holdt nogle stykker Gullash-kød hen over gryden, da man lavede suppen og så er der faldet et par stykker eller 5 stykker gullash ned i suppen.
Købte desværre 2 - men - køber det aldrig mere - et virkelig ringe produkt til en sindsyg pris

18. lokakuuta 2024

Klamt mørkt kød i mou "kylling" karrysuppe

De er begyndt at bruge noget klamt mørkt kød der smager forfærdeligt i deres mou karrysuppe, som angiveligt skulle være kylling (det er det 100% sikkert ikke - mit gæt er hestekød). De sidste 3 gange jeg har købt det, har det været tilfældet. Tidligere har jeg ellers elsket mou karrysuppe, men det her skod produkt køber jeg squ ikke igen.

4. kesäkuuta 2024

Mou Asparges suppe er en meget dårlig oplevelse

Beskrivelsen af jeres “Mou Aspargessuppe er en blød flødelegeret suppe med fyld af fine hvide asparges” - Det et en lodret løgn, suppen har aldrig været flødelegeret og det i kaldet fine hvide asparges er træagtige kan bestemt ikke spises. Asparges suppen er blevet meget dårlig og ikke pengene vær.

8. toukokuuta 2024

Har altid kun spist suppe fra Mou

Har altid kun spist suppe fra Mou, men føj jeres kødboller er lige til skraldespanden, bliver grynet i munden kødboller laves på ren oksekød jeres er 50 % gris. Ikke pengene værd det er en OMMER

6. toukokuuta 2024

Godt nok nogle vilde priser

Godt nok nogle vilde priser! 40 kr.! 😱for 500-1000g suppeboller i det lokale supermarkeds tilbudsavis og 1 l. suppe på TILBUD til 28,- lå typisk på 18-20 kr. på tilbud før inflationen - men hey, nu er inflationen altså faldet, så få lige reguleret jeres priser lidt ned, tak.
Bliver ihvertfald ikke produkter fra Mou der lander i min indkøbskurv.

17. lokakuuta 2023

Skamfuld smagsløs suppe

Min mand ville mig det godt her til aften, har grundet mavepine ikke lyst til andet end en suppe.
Men det blev en enorm skuffende oplevelse. Hønsekødssuppen havde absolut NUL smag.. er ellers glad for de andre supper jeg tidligere har smagt, men denne her var kønsløs. DET KAN I IKKE VÆRE BEKENDT.

10. lokakuuta 2023

Minestrone suppe uden smag

Minestrone suppe uden smag

Smagte som dåsetomat … totalt flad smag. Der står at suppen er cremet, men det var ikke tilfældet. Sidste gang jeg bruger så mange penge på et så ringe produkt.

Spild af penge.

15. helmikuuta 2023

Suppen Jordskokkesuppe beskrives som…

Suppen Jordskokkesuppe beskrives som cremet. Det passer IKKE den er som vand!! Smagen er overhovedet ikke fremme. Igen som vand! Har kommet 2 hønseboullion og piskefløde samt salt og peber i! Kan da ikke være rigtigt? Skal have gæster til middag… hvad gør man? Smider den ud? Jeg forventer ikke noget svar fra Mou!!! Ringe, jeg som troede det var det bedste, prisen taget i betragtning!

26. tammikuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili