Motointegrator.se Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Everything was great, product matched description 100% and delivery was swift and right up to my doorstep. Also there was included great instructions on how to mount the product. Would absolute... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

It feels good overall, everything except price for delivery! What UPS have to do inside EU borders is hard to understand!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, reservdelar till lamporna typ lamphållare till olika bak och framljus till olika bilar. mvh Michael

High quality fit perfectly on my Jeep cherokee limited kl 2019

1. Auton varaosaliike
  2. Autotarvikkeiden tukkumyynti
  3. Autonosien myynti
  4. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Letar du efter reservdelar? Är kvalitet, förmånliga priser och omfattande service viktiga för dig? Då har du kommit rätt!

Motointegrator.se – din partner för bildelar!

Yrityksen kirjoittama

Värdesätter du hög kvalitet, bra priser och förstklassig service? Då är Motointegrator rätt val för dig. Låt oss guida dig och hitta enkelt de delar du behöver i vår butik. Oavsett om du letar efter nya däck till din bil, behöver ett nytt chassi eller vill beställa biltillbehör online, hittar du bilreservdelar för alla vanliga europeiska, amerikanska och asiatiska bilmärken hos Motointegrator. Vårt sortiment innehåller produkter från ledande tillverkare som Bosch, Sachs, Valeo, LuK, ATE, Monroe, febi, TRW, Denso, Nissens och många fler. Vi utmärker oss med stor professionalitet och ett utmärkt pris-prestandaförhållande i våra erbjudanden.

Erinomainen

18. elokuuta 2025

Stort tack! Du är varmt välkommen tillbaka. - Astrid

Saanut 3/5 tähteä

Transporten tog lång tid

Transporten tog lång tid, var på väg att avboka beställningen

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack för din feedback. Vi beklagar att transporten tog längre tid än förväntat. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra leveranstider och hoppas att din nästa beställning kommer fram snabbare. - Astrid

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris och snabb leverans

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något mer! -Astrid

STABILT PRISVÄRT

Toppen säljare. Bra kommunikation och skickade varan väldigt snabbt

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Vi är glada att du är nöjd med kommunikationen och den snabba leveransen. Alltid kul att höra – varmt välkommen åter! -Astrid

Saanut 5/5 tähteä

Bra priser och snabb frakt.

Bra priser och snabb frakt.
Frakten kan bli lite dyr men med vissa delar så lönar det sig.

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack så mycket för din recension. Vi försöker alltid leverera så snabbt som möjligt, så kul att du märkte det! Välkommen åter! -Astrid

Good price

Good price and delivery time

9. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Thank you! Glad you’re happy with the price and delivery time! You're always welcome back! - Astrid

Sehr gut und schnell

Sehr gut und schnell

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass alles in Ordnung war. Bis zum nächsten Mal! -Astrid

Saanut 5/5 tähteä

Everything was fast and easy

Everything was fast and easy. The delivery went exactly as it was planned.

4. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Thank you so much for your kind feedback! We're thrilled to hear that everything went smoothly and met your expectations. We appreciate your support! - Astrid

Saanut 4/5 tähteä

Alles war gut

Alles war gut

23. toukokuuta 2025

Snabb leverans,,,,

Snabb leverans,,,,, men ubs levererade till fel adress så jag har haft problem att få mitt paket

26. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att UPS levererade till fel adress och att det har orsakat problem för dig. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du fortfarande behöver hjälp med ditt paket! -Astrid

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin