Motointegrator.se Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Everything was great, product matched description 100% and delivery was swift and right up to my doorstep. Also there was included great instructions on how to mount the product. Would absolute... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

It feels good overall, everything except price for delivery! What UPS have to do inside EU borders is hard to understand!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, reservdelar till lamporna typ lamphållare till olika bak och framljus till olika bilar. mvh Michael

High quality fit perfectly on my Jeep cherokee limited kl 2019

Yrityksen tiedot

1. Auton varaosaliike
  2. Autotarvikkeiden tukkumyynti
  3. Autonosien myynti
  4. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Letar du efter reservdelar? Är kvalitet, förmånliga priser och omfattande service viktiga för dig? Då har du kommit rätt!

Motointegrator.se – din partner för bildelar!

Yrityksen kirjoittama

Värdesätter du hög kvalitet, bra priser och förstklassig service? Då är Motointegrator rätt val för dig. Låt oss guida dig och hitta enkelt de delar du behöver i vår butik. Oavsett om du letar efter nya däck till din bil, behöver ett nytt chassi eller vill beställa biltillbehör online, hittar du bilreservdelar för alla vanliga europeiska, amerikanska och asiatiska bilmärken hos Motointegrator. Vårt sortiment innehåller produkter från ledande tillverkare som Bosch, Sachs, Valeo, LuK, ATE, Monroe, febi, TRW, Denso, Nissens och många fler. Vi utmärker oss med stor professionalitet och ett utmärkt pris-prestandaförhållande i våra erbjudanden.

Erinomainen

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack för din fina recension, Michael! Vi är glada att du uppskattar den snabba leveransen och vårt utbud av reservdelar. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart! -Astrid

Saanut 4/5 tähteä

UPS for delivery, bad choice!

It feels good overall, everything except price for delivery!
What UPS have to do inside EU borders is hard to understand!

6. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Thank you for your feedback! We're happy to hear that you were satisfied with your order overall. We understand that shipping costs can sometimes be frustrating, and we appreciate you sharing your thoughts. We hope to see you again soon! -Astrid

2. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! -Astrid

Superfast delivery

Superfast delivery, good prices

23. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Thanks for your kind review, it means a lot to us! - Asrtid

Very good

Quick and easy

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Thanks for taking the time to leave a review. Glad to hear you’re happy with our service! -Astrid

Saanut 4/5 tähteä

Det tog för lång tid att få hem det jag…

Det tog för lång tid att få hem det jag hade beställt, så därför tre stjärnor. Men priset var bra.

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och uppskattar din feedback. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra leveranstiderna. Välkommen tillbaka! - Astrid

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt och snabb leverans.

18. toukokuuta 2026

Hej, tack så mycket för ditt fina omdöme! - Astrid

kom fort

kom fort, rätt produkt.

15. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Hej, tack för din recension! Vad roligt att höra att allt kom fram snabbt och att du är nöjd med produkten. Välkommen tillbaka! - Astrid

Saanut 3/5 tähteä

Leveransen tog för lång tid flera…

Leveransen tog för lång tid flera förseningar, det är inte långt mellan Berlin och Trelleborg. Mvh Lennart

14. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack för att du tog dig tid att dela med dig – din synpunkt hjälper oss att arbeta vidare med att förbättra leveransprocessen. Vi hoppas att du trots förseningen är nöjd med produkten.- Astrid

Bra varor bra priser!

Bra varor bra priser!
Men transport med UPS är dåligt alldeles för långsam transport

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Tack för din ärliga feedback!
Vi är glada att höra att du, trots den längre leveranstiden, var nöjd med servicen. Du är varmt välkommen tillbaka!
– Astrid

Saanut 1/5 tähteä

Reklamera skadade produkter vid en leverans, Katastrof!! 1423018601

Beställningsprocessen gick smidigt. Har beställt många gånger från detta företaget allt har gått smidigt tills man ska man reklamera ett flertal produkter för första gången som har skadats vid leveransen. Har gjort en reklamation till företaget de 15/1 och mottagits. Vi är den 26/2 idag och fortfarande har företaget inte hört av sig till mig det har nästan gått över 6 veckor!

Jag kan bara avråda dig från denna reservdelsbilshandlare. Spara dig själv stressen av klagomål och beställ direkt från någon annanstans!

26. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Motointegrator.se

Vi beklagar verkligen att vissa av produkterna skadades under transporten. Vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Våra rådgivare finns även tillgängliga per telefon och talar engelska. Uppge ditt ordernummer så hjälper de dig att lösa ärendet omedelbart.

Med vänliga hälsningar -Astrid

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin