Motointegrator.be Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Altijd de juiste artikelen ontvangen die ik besteld heb, en een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. zeker een aanrader!!! Bezorging via UPS is rampzalig, chauffeur stopt in de straat, kijkt in z... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

beste De bestelling ging heel vlot en gemakkelijk. Een set remblokken was verkeerd verstuurd waar ik onmiddellijk contact heb opgenomen en de remblokken zonder probleem kon omwisselen. Daarvoor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Degelijke info ivm levertijd die langer werd dan verwacht. Ze hebben nog gezocht naar een alternatief, dat was er niet, dus kreeg ik de keus, geld terug of akkoord met de nieuwe levertijd. Duidelij... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike
  2. Autotarvikkeiden tukkumyynti
  3. Autonosien myynti
  4. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Bent u op zoek naar onderdelen? Hecht u waarde aan kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u aan het juiste adres!

Motointegrator.be - Uw partner als het om auto-onderdelen gaat!

Yrityksen kirjoittama

Hecht u waarde aan hoge kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u bij Motointegrator aan het juiste adres. Laat u door ons adviseren en vind in onze winkel gemakkelijk precies de onderdelen die u nodig hebt. Of u nu op zoek bent naar nieuwe banden voor uw auto, een nieuwe ophanging nodig heeft of auto-accessoires online wilt bestellen - bij Motointegrator vindt u auto-onderdelen voor alle populaire automerken uit Europa, de VS en Azië. Ons assortiment omvat producten van toonaangevende fabrikanten zoals Bosch, Sachs, Valeo, LuK, ATE, Monroe, febi, TRW, Denso, Nissens en nog veel meer. Wij onderscheiden ons door professionalisme en een zeer goede prijs-prestatieverhouding van onze aanbiedingen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

285 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Info voor de inpak dienst

Info voor de inpak dienst ; Gelieve de zwaardere stukken onderaan de doos te leggen , zo beschadigen zij geen verpakkingen en onderdelen die eronder liggen. En / Of er een laag versneden karton tussen leggen. Dank bij voorbaat.

7. syyskuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw duidelijke en waardevolle feedback!

Uw tip over het plaatsen van zwaardere onderdelen onderaan de doos en het gebruik van een laag versneden karton ertussen is zeer nuttig. Op die manier kunnen lichtere verpakkingen en onderdelen beter worden beschermd tijdens het transport.

We geven uw suggestie zeker door aan onze inpakafdeling. Bedankt voor het meedenken en voor uw vertrouwen!

Saanut 1/5 tähteä

De verpakking van 1 van de…

De verpakking van 1 van de ruitenwissers Valeo V28 was open. De klip die ik nodig heb om de wisser te bevestigen zat er niet meer bij.

7. syyskuuta 2026

Beste klant,

Neemt u alstublieft contact op met de klantenservice. Zij zullen u vriendelijk en competent verder helpen, want dat u deze ervaring met ons heeft gehad is zeer spijtig. Mijn excuses daarvoor.

Huile 2 t à prix compétitif

Prix intéressant, reçu assez rapidement mais info de livraison plutôt floues

3. syyskuuta 2026

Cher client,

Merci beaucoup pour votre avis !

Nous sommes ravis que vous ayez apprécié notre prix compétitif et que votre commande ait été livrée assez rapidement. Nous sommes toutefois désolés que les informations concernant la livraison aient manqué de clarté. Nous comprenons qu'un suivi précis et des informations claires sont importants.

Nous prenons votre remarque en compte afin d'améliorer notre communication concernant les livraisons.

Doğru ürün

Doğru ürün, iyi paketlenmiş olarak zamanında geldi.

3. syyskuuta 2026

Sayın Müşterimiz,

Olumlu değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz!

Siparişinizin doğru ürün olarak, iyi paketlenmiş ve zamanında ulaşmış olmasından memnuniyet duyduk. Memnuniyetiniz bizim için çok değerli.

Güveniniz için teşekkür eder, sizi tekrar mağazamızda görmekten mutluluk duyarız!

Saygılarımızla,

Saanut 3/5 tähteä

Levering was correct, kortingbon niet kunnen gebruiken

Levering was correct, de reden van mijn lagere quotering is gewoon, ik kreeg een kortingbon, maar kon hem niet ingeven op mijn bestelling, jammer

26. elokuuta 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en uw feedback.

Fijn om te horen dat de levering correct is verlopen. Jammer dat u de ontvangen kortingsbon niet kon gebruiken bij uw bestelling. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u erop rekent de korting te kunnen toepassen. En nu ben ik zo benieuwd welke kortingscode dat dan is geweest. Dan had ik, of de klantenservice dat zeker kunnen verhelpen. Het zou eventueel ook te maken kunnen hebben gehad met het intypen van kleine letters in plaats van grote letters. Maar ja, dat is mosterd na de maaltijd. Overigens kunt u altijd die kortingsbon bij de volgende bestelling gebruiken. Ik zie in mijn overzicht geen flyers die inactief zijn. Dus deze keer moet het lukken.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Everything correct

Everything correct, good seller

26. elokuuta 2026

Dear customer,

Thank you very much for your positive review!

We’re pleased to hear that everything went smoothly and that you consider us a good seller. We truly appreciate your trust and support.

We look forward to serving you again!

Kind regards,

31. elokuuta 2026

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw ervaring met Motointegrator. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet, Susanne

Goede prijs en vlotte verzending

Goede prijs en vlotte verzending

31. elokuuta 2026

Met vriendelijke groet, Susanne

Parfait

Parfait, commande conforme.
J'ai pas trouvé moins cher

27. elokuuta 2026

Cher client,

Merci beaucoup pour votre excellente évaluation !

Nous sommes ravis de savoir que votre commande était conforme à vos attentes et que vous avez apprécié nos prix. C’est un plaisir de savoir que vous n’avez pas trouvé moins cher ailleurs.

Je recommande ! !!

J'ai achete des pieces de suspension et des plaquettes de frain a un super prix . Le plus bas du marché. Toutes les piéces nien emballées. Cependant 2 points 2 points a améliorer. Le premier le réferencement n'est pas au top. J'ai du employe un autre site pour trouver mes pieces alors que j'avais la bonne référence audi. Deuxième point changer de fournisseur pour la livraison. Mon premier colis est parti le premier jour de la commande et n'est arrive que 7 jours plus tard à cause d'Ups quil'avait bloqué à 200 km de chez moi le deuxième colis est parti 4 jours plus tard car il etait manquant et est arrive 2 jpurs plus tard soit 3 jours avant le premier. Je recommande ce site pièces de qualité à un super prix.

27. elokuuta 2026

Cher client,

Merci beaucoup pour votre avis détaillé et pour votre recommandation !

Nous sommes ravis de savoir que vous êtes satisfait de la qualité des pièces de suspension et des plaquettes de frein, de leur emballage ainsi que de nos prix compétitifs.

Nous sommes en revanche désolés pour les difficultés rencontrées lors de la recherche des pièces sur notre site et surtout pour les délais de livraison. Il est effectivement regrettable que votre premier colis ait été bloqué par UPS pendant plusieurs jours, tandis que le second colis, expédié plus tard, soit arrivé avant le premier.

Vos remarques concernant le référencement des pièces et la qualité du service de livraison sont très précieuses. Nous les prenons au sérieux et les transmettons aux équipes concernées afin d'améliorer ces points.

Merci encore pour votre confiance et votre recommandation. Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau dans de meilleures conditions !

Aan te raden !

Correcte afhandeling van de aankoop ! Zeker voor herhaling vatbaar .

Je recommande

Top, rapide et efficace

Cher client,

Merci beaucoup pour votre avis positif et votre recommandation !

Nous sommes ravis que vous soyez satisfait de la rapidité et de l'efficacité de notre service.

Verschil tussen de Franse en Nederlandse site

Goede morgen,

ik ben erg blij van de bestelling, de verzend- en ontvangsttijd. Vreemd genoeg kon ik de Modul 600 remvloeistof niet vinden op de website in het Frans maar in het Nederlands. Verder ging alles goed.
Bedankt
Groetjes

Beste klant,

Dank voor uw feedback, dit heeft mij erg geholpen. Ik zal meteen het assortiment voor de franstalige site aanpassen. Ik ben blij dat u tevreden bent met de bestelling en de verzend- en ontvangsttijd.

Ik hoop u snel weer terug te zien.

Saanut 1/5 tähteä

Niet vertrouwen 1 maand voor mijn…

Niet vertrouwen 1 maand voor mijn bestelling en nog niet had

Beste klant,

Neemt u alstublieft contact op met de klantenservcice. Om mij onduidelijke redenen is uw pakje af te halen bij een pakstation. De klantenservice zal u beter te woord kunnen staan. 078 48 1231

Susanne

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin