Over het algemeen gaat de bezorging best goed. Na 4 jaar en honderden pakketten is er (helaas) 1 kwijtgeraakt, dat is vervelend maar het meeste komt (soms wel wat traag) op de goede plek. Wel is het a... Näytä lisää
Bezorgpoging gedaan die mislukt is. Terwijl we met 4 personen de hele dag thuis waren. Nu moet ik het pakket opnieuw laten versturen en komt er 3,90 euro extra kosten bij... mooi verdienmodel...... Näytä lisää
Ik verstuurde een aantal pakketten en kreeg vervolgens vragen van klanten of ik ze wel had verzonden. Ik ging naar MR Relay en de pakketten lagen daar nog steeds in tassen. Ze vertelden me zelfs dat z... Näytä lisää
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik het gedaan. Mijn pakket was afgeleverd bij een MR punt, toen ik de dag erna kwam om het pakket op te halen gaf de meneer aan dat hij alle pakketten mee terug... Näytä lisää
Pakketje zijn ze kwijt
Pakketje zijn ze kwijt, vanaf t moment dat t bij ze binnen kwam. Als je ze mailt gaan ze een "onderzoek" doen en vervolgens hoor je niets. Als je ze dan weer benaderd vragen ze je om geduld te hebben daar t 30!!!! dagen kan duren daar onderzoek moeten doen en ze beelden moeten uitkijken. Dit pakketje komt natuurlijk nooit meer aan...waardeloos
Eigenlijk weinig te klagen tot nog toe
Ik gebruik Mondialrelay vooral voor verzending en ontvangst via Vinted. Nadeel is het zelf printen van je etiket en dat de pakketpunten verder weg liggen. Gisteren bericht dat het gekozen pakketpunt voorlopig niet beschikbaar is, maar ik kon de website omzetten naar het Nederlands en eenvoudig een ander punt kiezen. Andere pakketten zijn vooralsnog altijd netjes verzonden en aangekomen.
Pakket beschadigd door bezorgdienst
Ik heb een pop verkocht via Vinted. De verzending gebeurde via Mondial Relay. Ik heb het pakket goed ingepakt met bubbeltjesplastic en krantenproppen. De koper stuurde een foto door met dat het beschadigd is aangekomen. Aangezien ik het goed heb ingepakt is het door jullie bedrijf gebeurt tijdens versturen. Nu heeft Vinted de koper in het gelijk gesteld en ben ik mijn pop kwijt en ben €130 euro misgelopen.
Je kiest een afleverpunt en ze gooien…
Je kiest een afleverpunt en ze gooien het zonder pardon 6 kilometer verder ergens af. Kansloos.
Slecht
Pakket ter waarde van 450 euro werd eerst bezorgd op het verkeerde afhaalpunt. Paar dagen later werd het alsnog op het juiste pakketpunt bezorgd. Het pakket was geopend, de doos gescheurd en daarna half dichtgeplakt. Waardevolle en breekbare spullen dus nooit meer met Mondial Relay versturen.
Heel slecht ervaring
Heel slecht ervaring. Pakketjes worden gestuurd naar verkeerde afhaalpunten die aan de andere kant van de stad zitten. Twee punten zitten in winkeltjes van eenmanszaak. Indien de enige medewerker van dat winkeltje op vakantie of ziek is, dan wordt zijn post niet door andere vestigingen opgevangen. Ik wachtte dus 2 weken en moest meerdere keren naar het afhaalpunt halfuur fietsen door regen en kou, om te checken of het vandaag eindelijk open is. Geen update info op internet beschikbaar. Ik ga geen bestelling meer doen op Vinted als de enige keuze deze no-name-post firma is.
Slechtste vervoerder die ik ken!
Hoe dan? Een schaal verpakt in bubbelfolie, gehele doos volledig opgevuld en de schaal “klem” gezet met opvulmateriaal. En toch komt de schaal niet een klein beetje gebroken, maar heel heel erg gebroken aan?!? Is overigens niet de eerste keer! Met andere vervoerders dit probleem nog nooit gehad! En ik verstuur wat pakketten per maand. Een dikke nul en nooit geen pakket meer via Mondial Relay 😡
Geen digitaal verzendbewijs
Zo ouderwets dat je nog steeds een papieren label zelf moet uitprinten en op je pakket plakken. Typisch Frans bedrijf dat weer eens 10 jaar achter loopt.
Ze nemen de pakje van Veepee niet aan,
Ze nemen de pakje van Veepee niet aan,
Betaald voor een pakket die niet bestaat
Betaald voor een pakket die niet bestaat. I received a message from Mondial Relay - Customer Service stating that a package would be delivered to my address, but no one was home.
In any case, I logged in through their website, registered, and paid €3.90 for the transfer of my package to a store near me. I received a pickup code from Mondial Relay. I was able to track my package using this code. Now, when I try to check where my package is, I get a message saying that there is no package for this code.
Teleurstellend,
Teleurstellend,
Afhaalpunten niet in de buurt.
Maar 5 dagen de tijd.
Geen service.
Vreselijke ervaring
Vreselijke ervaring.
Pakket was 23 januari bezorgd op het pakketpunt. Ik kreeg een mail dat ik nog 5 dagen had hem op te pikken. Ik dus met de fiets door weer en wind op de 27e naar de betreffende winkel. Medewerker sprak geen Nederlands maar wist me duidelijk te maken dat mijn pakket die ochtend retour was gegaan naar Italië.
Ik vind het onbegrijpelijk dat ze random pakketten na enkele dagen besluiten terug te sturen + mij daar geen bericht van geven.
Kreeg nog wel een klantenservice meisje van Mondial aan de lijn maar afgezien van ‘een onderzoek instellen’ kon ze niks doen. Dat onderzoek hield overigens in dat ik bericht kreeg dat pakket retour was gegaan. Ja, zo ver was ik.
Pakket kwijt
Pakket zou klaarliggen bij het afhaalpunt, ik naar het afhaalpunt, geen pakket! Mondial Relay bellen, moest een onderzoek van 3 dagen gestart worden, waarna toch bleek dat Mondial Relay het pakket kwijt heeft gemaakt. Service is heel ver te zoeken bij dit bedrijf. Asociale klantenservicemedewerkers heb je ook niets aan!
Wat een slecht bedrijf is dit
Wat een slecht bedrijf is dit. Geven aan dat het adres niet klopt terwijl het uiteraard gewoon klopt. Nu moet ik betalen om het alsnog te laten bezorgen. Dit riekt naar oplichting. BOL.com werkt hier mee samen. Advies voor BOL, STOP MET DEZE SAMENWERKING. Wat een afgang is dit bedrijf zeg. Hier niet mee in zee gaan.
Bijna 2 uur reistijd om pakketje op te halen
Zoveelste levering van een pakketje via Vinted wordt in een ander dorp afgeleverd. Als je geen auto tot je beschikking hebt kost het je makkelijk anderhalf uur meer op de fiets, en als ze belt kan er geen sorry vanaf. Het ‘systeem heeft dat besloten’. Vermijd ze als je ook maar één alternatief hebt
Prima!
Ik vind de meeste pakketjes prima aankomen en ook best snel. Daarnaast zijn ze heel makkelijk telefonisch bereikbaar zonder lange wachttijd aan de telefoon
Slechter dan dit bestaat niet
Slechter dan dit bestaat niet. Het is dat je een ster moet geven anders kan je geen review plaatsen.
Maar hun kiezen er voor mijn pakket te leveren op een ander pakket punt dan gekozen kon het pas vandaag ophalen door de openingstijden. Gisteren mail gehad u heeft nog 1 dag om het op te halen. Maar punt heeft al terug gestuurd. Bij mondial hoef je niet aan te kloppen want de telefonische HD zegt ja ik kan niet helpen. Niet voor reden vatbaar alleen ja ik kan je niet helpen. Heb de medewerker haarfijn uitgelegd dat ze hun call center net zo goed kunnen sluiten als ze toch geen hulp bieden
Levering via afhaalpunt gaat perfect.
Levering via afhaalpunt gaat perfect..
De rest koeriers kan je vergeten
'Pakketje niet kunnen leveren'
'Pakketje niet kunnen leveren', volgens dit bedrijf. Ik was thuis, maar niemand heeft gebeld! Nu moet ik het opnieuw laten bezorgen. Kan op veel manieren, maar bij pick-up points staat alleen adres. Thuis opnieuw leveren dus, voor 3,90!! Te betalen met creditcard. Ik heb helemaal geen creditcard. Dus ik ben mijn pakket kwijt... Pfff. Zo slecht geregeld.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.