Moker Energie Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste contact tot en met de afronding van de werkzaamheden verliep alles uitstekend. Ze reageren snel, werken professioneel, zijn vriendelijk en beleefd, en hanteren eerlijke prijzen.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De medewerker van Moker Energie belde mij 10 minuten vantevoren dat hij over 10 minuten zou arriveren 10 minuten later belde hij aan. Perfect. Hij legde uit wat hij ging doen en ging gelijk aan he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Er waren nog wat issus bij de aanvraag van ons label. De communicatie via WhatsApp was erg goed zelf s'avonds wordt er gelijk geantwoord. De energie adviseur verwerkte de aanpassingen na telefonis... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Moest zorgvuldig door de meting heen om alle fouten eruit te halen. Daarnaast niet in staat om een fatsoenlijke en correcte meting te doen volgens de NTA.

1. Ympäristöneuvoja

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een familiebedrijf uit Sliedrecht. Wij zijn specialist op het gebied van energielabels voor woningen. Tegen de scherpste prijzen maken wij uw energielabel definitief. Moker Energie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Een goede uitleg bij binnenkomst

Een goede uitleg bij binnenkomst, makkelijk om via de website een afspraak te maken en een redelijke prijs.

19. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank u wel voor uw mooie review over Moker Energie. Fijn om te horen!

Snel en vakkundig

Snel een afspraak ingepland. Duidelijke uitleg, goedkoop en dezelfde dag al mijn energielabel!

9. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat we u naar wens hebben kunnen helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Prima

Vriendelijk en bekwaam,snel geregeld

2. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank voor uw mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Snel en betrouwbaar adres voor je Energielabel!

De afspraak voor een Energielabel was zo gemaakt. En op dezelfde dag van de opname had ik het Energielabel al ontvangen! Snelle en prettige afwikkeling, dus Moker Energie is zeker een betrouwbare aanrader!

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Heel hartelijk dank voor uw mooie review. Geweldig dat u zo tevreden bent over onze service.

Saanut 5/5 tähteä

Prettige man, snel een rapport

Prettige man die langskwam en vakkkundig alles opnam. Ook het rapport was er snel.

2. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank u wel voor uw mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze adviseur en service!

Snelle en goede opname

Snelle en goede opname. Ze konden snel langskomen en ik had dezelfde dag nog de rapportage (Die ik nodig had voor verhuur)

30. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank u wel voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn hoe de afhandeling ging

Heel fijn hoe de afhandeling ging van iets waar je eigenlijk niet op zit te wachten als je het huis van je overleden moeder moet verkopen. Maar de service was heel vlot en makkelijk.

29. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank u wel voor uw review. Fijn dat u, ondanks de omstandigheden, toch een prettige ervaring met ons heeft gehad.

Saanut 5/5 tähteä

Met spoed geholpen, aardige adviseur en snel label. Bedankt!

9. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank voor de mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Vlot en voordelig

Snel gepland, duidelijke communicatie, meedenken, goede prijs

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Bedankt voor uw mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend tevreden over uw medewerker

Uitstekend tevreden over uw medewerker, kwam op tijd en heel nauwkeurig mijn woning bekeken, veel foto’s gemaakt en de uitleg was heel goed. In de avond kreeg ik mijn Energielabel zoals afgesproken per e-mail.

9. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Hartelijk dank voor uw mooie review. Heel fijn dat u tevreden bent over onze medewerker en de service.

Topservice

Supersnelle service en dezelfde dag nog mijn energielabel ontvangen.
Het inplannen van de afspraak ging zeer voorspoedig en omdat ze bij mij in de buurt waren is het na overleg zelfs nog een dag eerder gelukt. Bedankt Len en Morten. Top.

4. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Snel

Snel, vakbekwaam, vriendelijk

5. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank u wel voor de mooie review. Fijn dat u tevreden bent over onze service!

Snel, professioneel en behulpzaam

Snel geholpen door Moker bij het vaststellen van het energielabel. Behulpzame en professionele adviseur.

2. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Hartellijk dank voor de mooie review. Fijn dat u tevreden bent over onze service!

Prettig en snel proces

Er werd duidelijk en snel geschakeld. Kundige adviseur die ons label snel opleverde.

28. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Dank u wel voor de mooie review. Fijn dat u tevreden bent over onze service!

Snel en goed geregeld

Ondanks drukke agenda toch op zeer korte termijn afspraak kunnen maken. Label en rapport werden snel opgeleverd. Adviseur denkt goed mee.

30. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Moker Energie

Hartelijk dank voor de opdracht en de mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin