Tuincentrumgigant Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

Alle potgrond, bemesting, zaadjes enz. voor in de tuin!

Hyvä

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Kerstboom 150cm -175cm(gekweekt in pot)…

Kerstboom 150cm -175cm(gekweekt in pot) besteld. Mooie volle boom! Gratis thuisbezorgd!!! Een paar dagen laten acclimatiseren in de schuur en hij staat prachtig versierd in de huiskamer.. Heel erg tevreden!!!

22. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle bezorging met extra service

Mijn kerstboom werd snel bezorgd en de bezorger belde zelfs 20 minuten van te vooren. Ik ben ook slecht te been en de bezorger heeft de kerstboom voor mij in de garage gelegd. Ik bestel hier dus zeker volgend jaar weer mijn kerstboom

15. marraskuuta 2025

Product niet ontvangen

Mail ontvangen dat mijn bestelling op 19 mei is verzonden, bleek echter niet zo te zijn. Wel een mail ontvangen met verzoek om een review te schrijven.
Bestelling afgezegd en product ergens anders gekocht.

28. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

nooit geleverd en geen enkele reactie op vragen

via bol.com een artikel besteld. na 14 dagen nog niets ontvangen. contact opgezocht met het bedrijf maar geen enkele reactie gekregen. later via bol.com alleen maar een bericht dat het bedrag teruggeboekt wordt. vanuit tuincentrumgigant geen enkel bericht op dat moment. pas dagen later 1 mailtje dat het bedrag teruggestort is. geen enkele rede en/of excuses waarom het bestelde artikel niet geleverd zou worden.

12. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Paar keer telefonisch contact gehad…

Paar keer telefonisch contact gehad 0610068808 van dit bedrijf keurig netjes te woorden gestaan en uitleg gekregen , maandag 7 october een Picea Omorika in pot besteld , vandaag donderdag 10 october een prachtige Picea Omorika ontvangen ,wetende. hoe moeilijk en lastig dit te vervoeren is petje af hoe dit aankwam , heb het advies van behandelen opgevolgd en dit gaat zeker een boom worden waar ik heel blij mee ben , mocht ik nog plannen hebben voor meer ga ik zeker bij deze zaak kopen

10. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Probleem met leveren volgens afspraak

Kerstboom besteld via Bol.com. Levering op maandag aangegeven bij bestelling. Vrijdag ervoor belt een chauffeur. We zijn in 12 minuten bij u. Wij zijn niet thuis. Of de boom dan voor de deur afgeleverd kan worden. (Midden in een stad??) Dan komen we maandag zoals afgesproken. Maandag geen boom. Bel naar het bedrijf. Nee. Vandaag zijn we niet in de buurt. Even kijken bij de planning wanneer het dan wordt. Altijd goede ervaringen met bol.com maar dit is niet goed.

11. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin