Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag. Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍

God oplevelse at handle hos modernHOUSE Mirjam tager telefonen når vi ringer og er hjælpsom med vejledning og ringer tilbage og sender løbende mails om hvornår varen kommer. Varen kom før aftalt... Näytä lisää

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija
  2. Sisustusliike

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig og korrekt levering

11. joulukuuta 2023

Hej Gitte,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at hører du har været tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Du ønskes en rigtig god dag og glædelig jul.

Hurtig levering god service

4. joulukuuta 2023

Hej Lone,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig ordrehåndtering, og godt sortiment. Kæmpe anbefaling herfra.

1. joulukuuta 2023

Hej Frederik,
Tak for din 5-stjernet anmeldelse og anbefaling. Det glæder mig meget at læse. Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

God dag og glædelig jul.
Mirjam

Firma med gode varer og fornuftige…

Firma med gode varer og fornuftige priser
God betjening 👍

4. joulukuuta 2023

Hej Bente,
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du er tilfreds med din købs-oplevelse hos os. :-)

Gode kvalitetsprodukter og…

Gode kvalitetsprodukter og leveringtiden fornuftig

1. joulukuuta 2023

Hej Tom,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at læse du har været tilfreds med at handle hos os.

30. marraskuuta 2023

Hej Anne,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med vores hurtige levering. Noget vi forsøger efter bedste evne.

Hurtig og god service 🙂

28. marraskuuta 2023

Hej Gitte,
Mange tak for din meget fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os og har oplevet god service. :-)

Hurtig levering

Hurtig levering. Fik desværre kun brug for den ene plakat,men fin service da den skulle returneres,nu og forståelig anvisning hvad men skulle gør Tak Handler der gerne en anden gang

26. marraskuuta 2023

Hej Mona,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at læse du har været tilfreds med vores hurtige levering og kundeservice ved behov for returnering! :-)

Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

Mvh. Mirjam

God oplevelse 🙂Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille, hurtig respons på bestilling + hurtig levering👍

1. marraskuuta 2023

Hej Lillian,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig meget at læse du har haft en god købs-oplevelse hos os.

Intet at udsætte på Modernhouse.dk 👌🏻

Intet at udsætte på Modernhouse.dk 👌🏻. Bestilte og 2 dage efter modtog jeg det bestilte 👍🏻

29. lokakuuta 2023

Hej Yvonne,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os. :-)

Hurtig levering.
Det bestilte lever op til forventning.

6. lokakuuta 2023

Hej Inger,
Tak for din 5 stjernet anmeldelse, hvor er det dejligt at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os.

Mvh. Mirjam

Super god og venlig kundeservice

Super god og venlig kundeservice, jeg fik fat i Mirjam som hjalp mig med at få en vare hjem. Selvom den var udsolgt i shoppen, og jeg fik enda en opfølgnings mail da hun havde opdaget en fejl.
Jeg fik tilmed varen super hurtigt.

Det er en af de bedste kunde oplevelser jeg har haft med en webshop i lang tid.

18. lokakuuta 2023

Hej Kevin,
Mange tak for din meget fine 5-stjernet anmeldelse. Det er altid dejligt at modtage så fine ord. :-)

Du er selvfølgelig altid velkommen hos os en anden gang.

Du ønskes en rigtig god dag.
Mirjam

Fin og hurtig behandling af ordre

Fin og hurtig behandling af ordre. Ville dog have været skønt med fri bytteret. Ville gerne bytte min vare til en anden størrrelse. Men det gør jeg ikke pga returporto.

19. lokakuuta 2023

Kære Mette,

Først og fremmest, tak for din positive feedback om vores hurtige ordrebehandling. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med denne del af din shoppingoplevelse.

Vi forstår, at ønsket om gratis returporto er vigtigt, især når det drejer sig om at ændre størrelsen på en vare. Vi har dog valgt ikke at tilbyde gratis retur for at kunne opretholde konkurrencedygtige priser på vores produkter.

Vi beklager eventuelle gener dette medfører. Vi opfordrer dog til at vores kunder tjekker beskrivelserne af produkterne omhyggeligt, inden de bestiller, for at undgå behovet for returnering.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil fortsætte med at arbejde på at forbedre vores service, så vidt det er muligt. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er vores kundesupport altid klar til at hjælpe dig.

Tak for din støtte, og vi håber, at du vil overveje os til dine fremtidige indkøb.

Med venlig hilsen,

Fantastisk hurtig service

Fantastisk hurtig service.
Bestilte min pakke om søndagen og den blev allerede sendt afsted mandag formiddag.
Jeg sparede endda en del penge ved at købe den hos modernhouse og ikke køre ud til en fysisk butik.
Det er ikke sidste gang jeg shopper her.

1. lokakuuta 2023

Hej Nanna,
Mange tak for din meget fine anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med din købs-oplevelse og hurtige levering. :-) Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

Mvh. Mirjam

Ekstrem hurtig levering og endnu…

Ekstrem hurtig levering og endnu hurtigere svar når man kontakter dem. Er super tilfreds 🤗

5. lokakuuta 2023

Hej Christina,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. :-) Hvor er det dejligt at læse du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Mirjam

Jeg er skuffet over at gaven blev…

God kundeservice gør at jeg gerne bruger Modernhouse igen 🙂

4. lokakuuta 2023

Hej Ruth,
Tak for din feedback og anmeldelse. Jeg kan sagtens sætte mig ind i din situation, jeg vil dog anbefale at du en anden gang retter henvendelse, da special ordre som denne kan være svære at håndtere i en travl hverdag. Derudover vil en henvendelse også sikre at gaven bliver leveret som du ønsker det.

Jeg ved dog at gaven blev leveret indpakket uden følgeseddel, og at parret er informeret om at gaven kom fra dig.

Du ønskes en rigtig god dag.
Mvh. Mirjam

Super hurtig ekspedition....bestilte en…

Super hurtig ekspedition....bestilte en formiddag og kunne pakken dagen efter i pakkeshop.

28. syyskuuta 2023

Hej Pia,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. Det glæder mig at høre du har været tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Mvh. Mirjam

Fuldt ud tilfreds med varen og den…

Fuldt ud tilfreds med varen og den hurtige levering

28. syyskuuta 2023

Hej Helle,
Mange tak for din fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du er tilfreds med den købte varer og vores hurtige levering.