Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag. Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse at handle hos modernHOUSE Mirjam tager telefonen når vi ringer og er hjælpsom med vejledning og ringer tilbage og sender løbende mails om hvornår varen kommer. Varen kom før aftalt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sisustussuunnittelija
  2. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 4/5 tähteä

Kvik levering

4. maaliskuuta 2024

Hej Karin,
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os at høre du har være tilfreds med vores hurtige levering. Vi er nysgerrige på at høre hvad vi kunne gøre endnu bedre for at få den sidste stjerne med?! :-)

Du ønskes en rigtig god dag og påske.
Mvh. Mirjam

Saanut 5/5 tähteä

Den bedste kunderservice jeg har haft i…

Den bedste kunderservice jeg har haft i Danmark. Mirjam sørgede for en fremragende oplevelse - vil helt sikkert vende tilbage!

29. helmikuuta 2024

Kære kunde :-)
Mange tak for din meget fine anmeldelse, det varmer at høre. Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang - hvor jeg gladeligt vil være behjælpelig igen.

Hej Vivi,
Mange tak for din meget fine anmeldelse og 5 stjerner, det glæder mig at høre du har været tilfreds med at handle hos os. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Super lækker hjemme side

Super lækker hjemmeside.
hyggeligt overskuelig.
nemt at bestille.
pakken var pakket godt og sikkert ind.
leveringen var hurtig

28. helmikuuta 2024

Hej Pernille,
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at høre at hele din oplevelse har været god.

Du er selvfølgelige altid velkommen en anden gang.

Hurtig og præcis ekspedition

Hurtig og præcis ekspedition. Fine produkter.

20. helmikuuta 2024

Hej Klaus,
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os at du er tilfreds med din købs-oplevelse hos os. Vi håber at se dig en anden gang.

Hej Mirjam

Hej Mirjam
Tak for god service - gaven kom frem og alt er godt🙏🏻Mange anbefalinger og
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23. helmikuuta 2024

Hej Heidi,
Mange tak for din meget fine anmeldelse og 5 stjerner. ⭐️ Det glæder os at du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os. :-)

Rigtig god dag.

Virkelig god kundeservice!

Jeg bestilte i weekenden 4 eksemplarer af det samme produkt. Flere varianter stod som værende på fjernlager med længere levering. Men var omhyggelig med at sikre at min valgte variant var på lager.

Da ordren gennemføres, går den alligevel i rest. Så jeg skriver og beder om en estimeret leveringstid, og evt. annullering af ordre.

Jeg hører fra kundeservice allerede tidligt mandag morgen. At produktet gik i rest, skyldtes at der kun var 3 eksemplarer på lager. De kan dog bestille det ekstra eksemplar og få det leveret hurtigt - og ligeledes ekspedere hurtigt videre.

Jeg vælger at takke ja og beholde min ordre.

Allerede tirsdag, altså dagen efter, får jeg meddelelse om, at min ordre er på vej. Og tilmed med en sød opfølgende mail fra Mirjam i kundeservice.

De har altså fået bestilt og lynprocesset en ordre hos deres leverandør allerede mandag. Herefter modtaget og ompakket tirsdag - med afsendelse til mig samme dag.

Virkelig god oplevelse - og varm anbefaling af kompetent kundeservicefunktion!

20. helmikuuta 2024

Kære Louise,
Tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse.

Vi beklager oprigtigt for eventuel forvirring, som du har oplevet med din ordre, men det glæder os at høre, at en så hurtig løsning har skabt så stor glæde hos dig. Vi stræber efter at yde den bedst mulige service til vores kunder, derfor er det dejligt at læse når dette også er tilfældet.

Det er fantastisk at høre, at din ordre blev så hurtig behandlet. Vi sætter stor pris på din tillid til os og er glad for at have haft muligheden for at betjene dig. Vi håber at få lov at betjene dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
Mirjam og Team ModernHouse.dk

Flot varer hurtig levering

29. tammikuuta 2024

Hej Jeanette,
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du synes godt om vores sortiment og hurtige levering.

God weekend

Nemt og effektivt

5. helmikuuta 2024

Hej Sanne,
Tak for din meget fine anmeldelse, dejligt at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os :-) Du er altid velkommen en anden gang.

super oplevelse

Rigtig fint produkt, hurtig levering

11. tammikuuta 2024

Hej Edith,

Tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at din oplevelse har været god.

Saanut 5/5 tähteä

Gode priser og hurtig service

Jeg fandt alle produkterne jeg havde været på udkig efter til den bedste pris hos ModernHouse. Leveringstiden var som lovet, og varerne levede op til mine forventninger.

22. tammikuuta 2024

Hej Malene,
Tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os :-)

Saanut 5/5 tähteä

Lækker produkter og super hurtig…

Lækker produkter og super hurtig levering.

17. tammikuuta 2024

Hej Louise,
Tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at læse du er tilfreds med både produkter og vores hurtige levering.

Super

Hurtig levering og gode produkter.

10. tammikuuta 2024

Hej Peter,

Tak for din fine 5 stjernet anmeldelse, det er dejligt at høre, du har været tilfreds med købs-oplevelsen hos os.

God pris

God pris og hurtig levering

17. tammikuuta 2024

Hej Gitte,
Tak for din anmeldelse, det glæder mig at læse at du er tilfreds med din købs-oplevelse hos os.

Rigtig god dag.

Let og hurtigt

Nem og overskuelig webshop og super hurtig levering

6. tammikuuta 2024

Hej Birgitte,
Tak for din meget fine anmeldelse, det er dejligt at læse at din oplevelse hos os har været god.

Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig positiv oplevelse .

Rigtig positiv oplevelse .. venlig hjælp i telefonen .. og super flot vare .. lige som beskrevet på nettet
Jeg er MEGET tilfreds .. hurtigt levering oven i købet

4. tammikuuta 2024

Hej Hanne,
Mange tak for din meget fine anmeldelse, hvor er det dejligt at læse hvor tilfreds du har været med hele oplevelsen.

Du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

Nemt og hurtigt

1. tammikuuta 2024

Hej Alberthe,

Tak for din fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at læse du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os :-)

Super god service

Super god service, hurtig levering og meget venlig personale når man ringer til Modernhouse. Handler helt sikkert der igen og anbefaler også til andre at handle hos jer 😊

28. joulukuuta 2023

Hej Mette,

Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse! Vi stræber altid efter at levere hurtig og venlig assistance.

Vi sætter stor pris på din støtte og anbefaling af vores butik. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved en anden lejlighed!

Julen var på spil

Julen var på spil! Spil bestilt i sidste øjeblik inden jul. Nu kan der spilles juleaften. Tak for hurtig levering.

22. joulukuuta 2023

Hej Peer,
Tak for din meget fine 5-stjernet anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med vores hurtige levering. :-)

Rigtig god dag

Saanut 4/5 tähteä

Hurtigt levering

Hurtigt betjening og levering.
Flotte varer, med fin gravering.

15. joulukuuta 2023

Hej Marita,
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Rigtig god dag og glædelig jul.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin