God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte... Näytä lisää
Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Näytä lisää
Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket... Näytä lisää
Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Näytä lisää
Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.
rask og god service. telefonen fungerer nå som den skal

Vastaus yritykseltä Mobylife
Rask og effektiv reperasjon av defekt Nexus 6P batteri. Smertefri levering og tilbakesending via post.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Great service. I used Mobylife through a warranty claim on cdon.com. The fault was repaired and the item returned to my address. Thanks

Vastaus yritykseltä Mobylife
Ringte først å sa hva som hva feil,men fikk ikke noe hjelp da....Jeg fikk hjelp av min kjæresten,til å gjør det jeg måtte for å få sendt mobilen min... Etter det gikk alt iorden!!! Birgit Christensen

Vastaus yritykseltä Mobylife
Sendte inn telefonen min med et krav om å få pengene tilbake grunnet tredje gang med samme feil. Får telefonen tilbake og avslag på kravet. Etter denne opplevelsen kommer jeg til å fraråde venner og bekjente å bruke Mobylife.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Tar litt tid fra henvendelse til action, men når en først er i gang, går det veldig fort og alt på stell!

Vastaus yritykseltä Mobylife
Veldig bra og kjapp service, men fikk ingen lånetelfon.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Mobylife gjorde en rask og god jobb med mobilen fra den kom inn på verkstedet til de sendte den tilbake igjen.
Problemet er at det tok nesten en uke fra jeg leverte mobilen til Teknikmagasinet (om morgenen) til de leverte den til posten. Og da er det ekstra irriterende å få en lånemobil som bare har plass til 2-3 programmer... Ved neste kjøp av mobil kommer jeg nok til å unngå Teknikmagasinet.
Utrolig rask service. Sendte produkter fra meg en mandag, og allerede torsdag samme uke fikk jeg tilbakemelding på at reparasjon var ferdig og produkt sendt i retur. Mottok dette på fredagen, godt jobba!! 🙂

Vastaus yritykseltä Mobylife
Veldig raskt utført arbeid og levering tilbake av Moto G4 Pluss som hadde gått "i lås"

Vastaus yritykseltä Mobylife
Byttet flere komponenter enn forventet. Ingen forsøk på å lure seg unna at problemet gikk på garantien.
Bedre resultat enn forventet.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Fantastisk service , raskt og trygd.
Veldig fornøyd.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Rask service og gode instrukser. Lite å utsette på disse. Eneste var at de kunne hatt tydeligere service-statuser.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Følger ikke instruksjoner til feilsøking og har fått tilbake telefonen med flere fysiske problemer enn når den ble sendt inn. Innpakking ved sending har bare vært en tynn brevpakke så boks til mobil har også blitt ødelagt.