Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Näytä lisää
Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Näytä lisää
Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.
Var bra nok.
Enheten jeg fikk lagde knekkelyder
Det er plagsomt.
Nå måtte jeg sende til infocare istedet.
Siden dere gikk konkurs.
e er ikke fornøyd mobil som e har fått forsett har problemmer. har sakt for å
Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket service og kunde behandling.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Jobben var garantijobb på en Samsung telefon.
Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt etter åpningstid.
Etter 2-3 timer hadde de byttet kamera, batteri og også funnet en feil på en sensor som de også byttet.
Det er sjelden man treffer på så dyktige, proffe og imøtekommende folk!
Magne Brennhovd

Vastaus yritykseltä Mobylife
God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte på finn.no etter at Mobylife hadde fikset telefonen...), men som sagt; Mobylife har enestående god service! Anbefales!

Vastaus yritykseltä Mobylife
Jeg mener at de ikke tar feilmeldinger alvårlig og at de ikke hører på kundene tar dåkk på ordet å sender inn på nytt

Vastaus yritykseltä Mobylife
Jeg måtte sende inn 3 ganger før feilen ble rettet.
Nå fungerer fint enheten.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Kjempeflott service og oppfølging i forbindelse med garantireparasjon på en Nokia Mobil. Hyggelig betjening, stor velvilje og fin tilbakemelding med informasjon underveis. Kan ikke bli bedre

Vastaus yritykseltä Mobylife
Hadde forsikring og sendte inn min iPhone 11 med knust skjerm onsdag kveld forrige uke, og mottok allerede ny enhet tirsdag denne uken.
Rask og enkel prosess, veldig fornøyd.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Over all forventning. Fantastisk løsning ang informasjon og status på reparasjon. Telefonen virker 100% etter retur. Enkel kommunikasjon med verkstedet.
Jeg hadde gjerne betalt litt ekstra for å telefonene returnert med bedriftspakke. Det er først når man er uten telefon at man skjønner hvor mye man "savner den"

Vastaus yritykseltä Mobylife
Veldi rask og god service, takk for hjelpen! 👍

Vastaus yritykseltä Mobylife
Meget rask service! Ble returnert i posten dagen etter at varen ble mottatt på verkstedet. :-)

Vastaus yritykseltä Mobylife
Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeldingen og informerte om at det ikke er aktuelt hvis den er vannskadet. Waste of 200 kr. og mye tid.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Når jeg fikk kontakt med dere gikk det raskt og smertefritt, bortsett fra at jeg måtte betale porto 3 ganger a kr 300. før dere fikk registrert dette.