Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Näytä lisää
Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otrol... Näytä lisää
Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter at... Näytä lisää
Sendte den, modtog så en e-mail om at de havde fabriksindstillet den, og ikke kunne genskabe problemerne.. Løs højtaler og kraftig ridse eller lign. i skærm (caterpillar S61 - skærmen er dækket af... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.
Tanska
- mobylife.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super hurting og professionel.

Super service.
Da organisationen havde fundet ud af, hvem der stod for reklamation ift. erhvervsaftaler var servicen helt i top.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Fik en defekt ny mobil tilbage
Fik en defekt ny mobil tilbage. Men den blir byttet igen

Vastaus yritykseltä Mobylife
Det gik hurtigt og professionelt.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Det var en fremragende service vi…
Det var en fremragende service vi oplevede.

Vastaus yritykseltä Mobylife
Sletter indhold og er alt for længe om…
Sletter indhold og er alt for længe om reparation. Andre kan gøre det langt bedre

Vastaus yritykseltä Mobylife
Mobylife fik mine ting væk
Mobylife fik mine ting væk! Og ville ikke vedkende det, på trods af at jeg have afsendelse kvittering fra Telia, med dokumentation for indhold. Telia hjalp med at klage over det, men uden held! Pludselig blev det til en privat sag uden om Telia, som ikke ville tage ansvar. Mobylife orienterede Telia om, at jeg kunne indgive en privat klage - da Mobylife ikke mente de havde modtaget de ting der fremgik af styk listen. Sjovt nok, gik reperationen ud på at teste tingene sammen. Så reelt kan jeg have mine tvivl om, om der har været en ordentlig fejlfinding på min mobil.
Enden blev, at jeg gik helt til tops med en klage hos Telia, som gav erstatning efter mange lange seje mails. Det er derfor Telia der har mistet penge til erstatning, da de har været mellemled i denne sag!
Jeg ved ikke hvem der læser denne feedback, eller hvem der tager kritikken til efterretning, men som minimum må der vel være en forsikring ligesom på alle andre forsendelser, med den normale pakkepost?

Super god service!!
Jeg har købt høretelefoner hos Proshop som har afvist min reklamation...
Mobylife har repereret dem inden 2 dage!!!

Very professional
Very professional, customer friendly and fast service.

God og hurtig behandling ⭐⭐⭐⭐⭐
Skulle sende min Huawei P10 til reparation, da den var gået helt i ged med softwaren. Prøvede først at sende den til en lokal reparatør i håbet om at det nemt og hurtigt kunne fikses, men efter halvanden uge fik jeg besked om at efter at have forsøgt med en masse metoder at få den op at køre (med diverse software programmer), konkluderede de at det var chippen i tabletten der var røget. Så jeg prøvede at sende den til garanti-reparatøren for fullrate, Mobylife, sammen med udtalelse fra forrige sted. Var nervøs om hvorvidt de ville mene at garantien var brudt, men efter en uges tid modtog jeg en fungerende tablet, klar til brug efter kort opladning. Det var virkelig dejligt at de ville fikse den og så så hurtigt. Tabletten var købt december sidste år. Har kun ros at give til Mobylife for deres gode service!

Vastaus yritykseltä Mobylife
Telefonkontakt med meget behagelig og…
Telefonkontakt med meget behagelig og hjælpsom medarbejder😊alt er forløbet som det skal. Mobilen blev byttet, den defekte sendt retur og den nye virker upåklageligt😊jeg er glad

Vastaus yritykseltä Mobylife
Anden gang er lykkens gang
Efter en misforståelse blev min mobil repareret og mere til.

Fint service
Fint service, fik min tablet udbedret og retur på et par dage