Am comandat mobilier și, deși livrarea a întârziat câteva zile față de termenul estimat, am fost ținută la curent cu stadiul comenzii. Mobila a ajuns bine ambalată, fără defecte, iar calitatea este fo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Cred ca ieșeam mai bine c-o mobilă de la IKEA. Calitatea lasă de dorit, unele găuri unde intrau cepurile de lemn (2 dintre ele) nu au fost suficient de adânci și când am încercat să forțez un pic ca s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We purchased a TV unit for our living room from several months ago and we are still extremely happy with it. The furniture was exactly as described and fully met our expectations in terms of q... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Am făcut mai multe comenzi la Mobilier.ro de-a lungul timpului și am fost mulțumit de fiecare dată. La cea mai recentă comandă am ales din greșeală două corpuri de mobilier cu dimensiuni prea mar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Ecipă de profesioniști. Livrare la ușa, mobilierul de încadrează perfect în apartament.

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
Am cumparat patul inalt cu depozitare si birou inclus pentru fiica mea de 6 ani si sunt foarte multumita. Livrarea a fost in termenul promis. Am platit livrarea pana in casa iar curierii au fost foarte amabili. Patul este calitativ si solid, nu scartaie, scarile sunt sigure. Montarea a fost mai simpla decat ma asteptam, pachetele au fost numerotate, chiar si placile au numere pe ele, pentru identificare usoara. L-am personalizat un pic cu manere diferite si am montat panouri tapitate pe laterale pentru mai mult confort. Placa ce inchide scarile nu am mai montat-o din ratiuni de spatiu, dar si pentru eliminarea riscului de ne accidenta in marginile ei. Ce imi place foarte mult este si faptul ca are spatiu generos, chiar si dulapul primei trepte are spatiu pe toata latimea patului si am putut depozita acolo chiar si trotineta, rolele, patinele etc. Ca minusuri, e nevoie de protectii la colturi iar rotile biroului nu sunt pivotante si sunt cam dure, nu ruleaza pe covor. Recomand patul si Mobilier.ro mai ales pentru camere mici si cu putin spatiu.

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
coltarul a fost asa cum l-am vazut in pozele prezentate pe site-ul comaniei, usor de asamblat, iar baietii care l-au adus si urcat in apartamentul meu au fost de 10 stele...tare de treaba, comunicativi si priceputi, jos palaria

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
Aspectul mobilierului este premium, calitatea este superioară, echipa foarte serioasă. Recomand cu încredere.

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
Amazing service, good quality. It can use some work with the instructions as they are not very easy to follow or sometimes some pages are missing. Otherwise we are very satisfied!

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
Foarte profi. Atat la telefon cat si fizic, ni s-a vorbit foarte frumos.
Serviciile livrare super ok. Desi, canapeaua achizitionata nu a intrat in lift, au urcat-o pe scari pana la etajul 10 fara nici un comentariu.

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
comunicare eficienta, limp de livrare respectat. Iar livrarea pana in casa a fost tare utila pentru mine. Iar cu montajul patului, cine a mai mai montat mobilier se descurca.

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
Am comandat un coltar care arata bine si e usor de montat.Comanda are un termen deja mare de livrare (17zile lucratoare) care a fost depasit iar coltarul a venit cu un picior rupt, spart.

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
The delivery was ok but the product quality is weak. I would never buy this kind of product at this high price for such inferior quality.
The communication was very good.

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.