Mobilier.ro Arvostelua

711
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Am comandat mobilier și, deși livrarea a întârziat câteva zile față de termenul estimat, am fost ținută la curent cu stadiul comenzii. Mobila a ajuns bine ambalată, fără defecte, iar calitatea este fo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Cred ca ieșeam mai bine c-o mobilă de la IKEA. Calitatea lasă de dorit, unele găuri unde intrau cepurile de lemn (2 dintre ele) nu au fost suficient de adânci și când am încercat să forțez un pic ca s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We purchased a TV unit for our living room from several months ago and we are still extremely happy with it. The furniture was exactly as described and fully met our expectations in terms of q... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Lastenhuonekaluliike

Yrityksen kirjoittama

Alege mobilier online cu ușurință la Mobilier.ro. Suntem un magazin online de încredere care oferă o selecție largă de mobilier pentru fiecare cameră din casa ta. De la stiluri clasice la stiluri moderne, avem opțiuni pentru fiecare spațiu, indiferent dacă ești în căutarea unei canapele confortabile, a unui birou practic sau a unui dulap de hol. Bucură-te de livrare rapidă, de un serviciu atent pentru clienți și de o experiență de cumpărături perfectă. Găsește tot ce ai nevoie pentru casa de vis pe Mobilier.ro.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(711)

656 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bună ziua, Viviana!
Vă mulțumim pentru feedback. Ne bucurăm enorm să știm că sunteți atât de mulțumită de piesele alese pentru living și dormitor, dar și de designul, calitatea și funcționalitatea lor.
Să vă bucurați cu drag și vă mai așteptăm oricând cu mare drag pe Mobilier.ro!

Saanut 5/5 tähteä

Un produs calitativ si practic

Timpul de procesare al comenzii destul de mare 15-17zile, dar a meritat. Extrem de calitative produsele, bine ambalate si ușor de montat. Curierul foarte amabil si serios. O experiență care face cinste comerțului online.

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro

Bună ziua, Diana! Vă mulțumim pentru feedback. Ne bucurăm că produsele noastre au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră în ceea ce privește calitatea, ambalarea și ușurința la montaj.

Vă mulțumim totodată pentru înțelegere și răbdare în ceea ce privește timpul de procesare.
Să vă bucurați cu drag de achiziție!

Experienta placuta, calitate top

A fost o experienta buna, s-a respectat termenul de livrare, livrarea s-a facut pana in casa, mobila arata bine, nu are defecte, culoarea e cea prezentata pe site, iar calitatea mobilei este foarte buna. Usile se gliseaza usor, singurul minus fiind faptul ca daca nu pui separat un opritor se pot trânti usor. Per total a fost o experienta de nota 10.

Bună ziua, Andreea!
Vă mulțumim pentru această recenzie detaliată și pentru nota 10! Ne bucurăm enorm că totul a fost la înălțimea așteptărilor , de la respectarea termenului de livrare și manipularea până în locuință, până la aspectul, culoarea și calitatea mobilierului.

Referitor la mențiunea dumneavoastră legată de glisarea ușilor, feedback-ul dvs. este foarte valoros. Vă mulțumim încă o dată că ați ales Mobilier.ro și vă dorim să vă bucurați cu drag de noua piesă de mobilier!

Saanut 1/5 tähteä

Bună ziua!
Vă mulțumim pentru feedback și regretăm dacă a existat o neînțelegere privind modalitatea de livrare a produselor.
Dorim să menționăm faptul că, livrarea standard se efectuează până la calea de acces auto (în fața blocului sau a casei).

Serviciul de livrare până în interiorul locuinței (la etaj) este un serviciu opțional, care implică o taxă suplimentară și trebuie selectat în momentul plasării comenzii sau ulterior, până la momentul livrării. În cazul comenzii dumneavoastră, această opțiune nu a fost adăugată.

Ne pare rău pentru disconfortul creat și sperăm că, dincolo de acest aspect logistic, sunteți mulțumit de calitatea mobilierului achiziționat. Dacă vă putem ajuta cu alte detalii, rămânem la dispoziție.

Saanut 5/5 tähteä

Mobilă a fost exact ca în poză

Mobilă a fost exact ca în poză . Sunt foarte mulțumită de livrare și de calitatea dulapului.

28. toukokuuta 2026

Bună ziua, Luminița!
Vă mulțumim pentru aprecierea și încrederea acordată. Ne bucurăm să aflăm că produsul a corespuns așteptărilor dumneavoastră și că sunteți mulțumită atât de calitatea dulapului, cât și de serviciile de livrare.
Vă mai așteptăm cu drag și pe viitor!

Super OK!

Produs de calitate, transport in regula!

25. toukokuuta 2026

Bună ziua,
Vă mulțumim pentru feedbackul dumneavoastră. Ne bucurăm să aflăm că sunteți mulțumit de calitatea produsului și că livrarea s-a desfășurat în condiții bune. Apreciem încrederea acordată și vă mulțumim pentru alegerea făcută.
Vă mai așteptăm cu drag!

Quality and delicery service

Quality and deliceey service

27. toukokuuta 2026

Hello,
Thank you for your positive feedback. We truly appreciate your kind words regarding the quality of our products and our delivery service. Customer satisfaction is very important to us, and we are pleased to hear that your experience met your expectations.
We look forward to serving you again.

Comoda este OK

Comoda este OK, doar la un colț este puțin lovit palul. Cat despre montaj, este multă muncă și nimic nu este numerotat

27. toukokuuta 2026

Bună ziua!
Vă mulțumim pentru că ne-ați semnalat aceste aspecte și ne cerem scuze.
V-am trimis o solicitare pe e-mail pentru a obține imagini cu partea avariata cu scopul de a reveni cu o soluție în cazul de fată.
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Saanut 4/5 tähteä

Polițele au un sistem foarte prost de montare care cedează usor

Interacțiunea cu personalul este foarte buna si sistemul de urmărire al comenzilor este bun.Recomand sa achiziționați si transportul pana in casa

Bună ziua, Traian!
Vă mulțumim pentru aprecierea acordată.
Ne bucurăm să aflăm că ați avut o experiență plăcută atât în ceea ce privește comunicarea cu echipa noastră, cât și utilizarea sistemului de urmărire a comenzii. Ne dorim să oferim fiecărui client servicii prompte, clare și eficiente, iar feedbackul dumneavoastră ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.
Vă mulțumim pentru încredere și vă mai așteptăm cu drag!

Foarte multumita!

Foarte multumita!
Produsul comandat a fost conform cu informatiile de pe site. Am avut parte si de o comunicare eficienta cu echipa mobilier.ro, au fost intelegatori si m-au tinut la curent cu statusul comenzii.

Bună ziua, Mădălina!
Vă mulțumim pentru feedbackul oferit și pentru încrederea acordată. Ne bucurăm să aflăm că produsul comandat a corespuns așteptărilor dumneavoastră și apreciem faptul că ați remarcat comunicarea eficientă cu echipa noastră.
Vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Mulțumită de achiziție

Sunt mulțumită de produsul achiziționat. Îmi acoperă necesitatea de depozitare , se inadreaza bine în spațiul pe care îl am în baie. Se montează ușor.
Coletul a fost fără defecte și a sosit în timp.

Bună ziua, Emilia!
Vă mulțumim sincer pentru recenzia dumneavoastră și pentru aprecierea acordată. Ne bucurăm să știm că produsul răspunde așteptărilor dumneavoastră, că se potrivește perfect în spațiul disponibil și că procesul de montaj a fost unul simplu și rapid.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim să îl folosiți cu plăcere!

Saanut 5/5 tähteä

Calitatea produsului este foarte…

Calitatea produsului este foarte buna,raportat la preț.

25. toukokuuta 2026

Bună ziua, Rodica!
Vă mulțumim pentru apreciere și pentru feedbackul oferit. Ne bucurăm să aflăm că apreciați calitatea produsului și că acesta corespunde așteptărilor dumneavoastră în raport cu prețul.
Vă mulțumim pentru încredere și vă mai așteptăm cu drag!

Mobilă de dormitor

Totul a decurs perfect, livrarea a fost făcută la data stabilită, mobilier de calitate, nu am întâmpinat probleme la montaj.

11. toukokuuta 2026

Bună ziua, Cristian!
Vă mulțumim pentru feedbackul dumneavoastră și pentru aprecierea acordată. Ne bucurăm să aflăm că totul a decurs perfect, că livrarea a fost realizată la data stabilită și că sunteți mulțumit de calitatea mobilierului.
Mulțumim pentru încredere și vă mai așteptăm cu drag!

Good quality product

Hello, Aniko!
Thank you for your review. We are happy to hear that the product quality met your expectations.
We hope you thoroughly enjoy your new furniture, and we look forward to welcoming you back to Mobilier.ro anytime!

Recomand cu încredere.

Bună ziua, Luminita!
Vă mulțumim pentru încredere și pentru recomandare. Ne bucurăm să știm că ați avut o experiență excelentă cu noi și că sunteți mulțumită.
Vă mai așteptăm oricând cu drag pe Mobilier.ro!

Saanut 5/5 tähteä

Very good for product quality and…

Very good for product quality and delivery service.

20. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Mobilier.ro

Hello, Andrei! Thank you for your review. We are happy to hear that both the product quality and our delivery service met your expectations.

Saanut 3/5 tähteä

Produsul este de proasta calitate

Produsul este de proasta calitate. Nu am primit nici o instiintare din partea vanzatorului , referitor la procesul de livrare. Doar ca comanda este procesata.

Bună ziua!
Vă mulțumim pentru feedback și regretăm că experiența dumneavoastră nu a fost complet conform așteptărilor.
Pentru a clarifica aspectele menționate, dorim să vă oferim câteva detalii din istoricul comenzii dumneavoastră.
Sistemul nostru trimite notificări automate în fiecare etapă. La plasarea comenzii, v-am transmis pe e-mail confirmarea cu termenul aproximativ de livrare. De asemenea, cu o zi înainte de livrare, v-am trimis o informare prin SMS, pe care ați confirmat-o înainte ca produsul să fie încarcat.

Privind calitatea produsului, ne-ar ajuta foarte mult să ne oferiți mai multe detalii specifice.
Vă rugăm să ne contactați direct pe e-mail, info@mobilier.ro sau telefonic 0312 295 893, pentru a ne oferi mai multe detalii despre produs, astfel încât să găsim o soluție potrivită.

Câteva zile a intarziat

E frumoasa comoda dar am primit-o cu o zgârietură la colțul blatului și cu câteva zile întârziere față de termenul estimat pe site, ceea ce este destul de nepotrivit pentru o firma care se vrea serioasă. Cumpărătorul are timp să creadă că a fost vreo țeapă. De asta nu e ok. Mai bine extindeți timpul estimativ de livrare pe site.
Update: după acest mesaj am fost contactată de firmă care s-a oferit pe baza garanției fie sa îmi schimbe blatul, fie sa îmi facă discount de 250 lei. Am ales discountul care a venit a doua zi lucrătoare. Am fost plăcut surprinsă, nu am mai întâlnit așa firma serioasa, sincer. Nici nu mi-au cerut să las vreun rewiu după experiența .
Comandați cu încredere.

Bună ziua!
Vă mulțumim pentru că ne-ați semnalat aceste aspecte și ne cerem scuze pentru experiența neplăcută.
V-am trimis o solicitare pe e-mail pentru a obține imagini cu blatul zgâriat, cu scopul de a reveni cu o soluție în cazul de fată.
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

A fost ok recomand

Bună ziua, Bogdan!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru recomandare. Ne bucurăm mult că totul a fost în regulă cu comanda dumneavoastră și că ați avut o experiență pozitivă.
Vă mai așteptăm oricând pe Mobilier.ro!

Produse de calitate

Produse de calitate. Personal amabil și eficient. Condiții de plată avantajoase.

Bună ziua, Anca!
Vă mulțumim pentru recenzie și pentru cuvintele la adresa echipei și produselor noastre. Ne bucurăm mult că ați apreciat amabilitatea colegilor noștri, dar și flexibilitatea oferită prin condițiile de plată.
Să vă bucurați cu drag de produsele achiziționate și vă mai așteptăm oricând cu drag pe Mobilier.ro

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin