Möbeloutleten Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Avråder kraftigt från att beställa något från Möbeloutleten. Beställde en vara med 3 veckors leveranstid och har fortfarande inte fått den efter 11-12 veckor. Får ingen information från kundtjänst uta... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Bra priser men märklig service. Beställde 3 st vägghyllor i metall. Paketet som kom var trasigt och alla tre hyllorna i paketet hade blivit sneda. Jag skickade bilder och förklarade felen. Fick svar a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Företaget visar inte alla fel och märken som möblerna har förrän man köpt det. Då fick man ett sms med bilder på alla skavmärken och annat som bordet hade, vilket inte framgick från början. Falsk mar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Olohuonekalusteiden myynti

Yrityksen kirjoittama

Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.

Keskitasoinen

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Lång leveranstid

Längre leveranstider än vad som står på hemsidan, det tog 10 dagar. Fick inget meddelande om att det skulle ta längre tid vilket ställde till det rejält för oss.

28. marraskuuta 2024

Hej Anna,

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att leveranstiden var längre än förväntat och att du inte fick någon uppdatering om förseningen. Våra beräknade leveranstider är 2-5 arbetsdagar, och vi förstår att det blev besvärligt när leveransen tog längre tid.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kommunikation och leveranstider för att undvika sådana situationer i framtiden. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre.

Jehad, Möbeloutleten

Saanut 2/5 tähteä

“Missing Parts and Poor Customer Service

I ordered a chair from this store, but it arrived without screws. The package was half-open on one end, where the screws likely fell out. I contacted their customer service immediately, but I have yet to receive a response. In the end, I had to buy my own screws to assemble the chair. Very disappointing experience.

14. marraskuuta 2024

Hi Karen!

We apologize for the problems you have experienced with your order. That is certainly not the standard we strive for. We appreciate that you took the time to contact our customer service and are sorry that you have not yet received a response. Our team will look into this immediately and ensure you get the support you need.

We would like to reimburse you for the cost of the screws you had to purchase and make sure that similar problems do not happen again. Our costumer service will contact you by mail so we can resolve this quickly for you.

Thanks for bringing this to our attention. We appreciate your patience!

Kind regards,
Jehad, Möbeloutleten

Saanut 4/5 tähteä

Stolarna stämde överens med bild och…

Stolarna stämde överens med bild och text. Tog dock längre tid att få varorna än jag trodde. Först när jag frågade efter de som agerade, men då gick det fort!
Kan tänka mig att handla från de igen!

29. lokakuuta 2024

Hej Catarina!

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback!

Vi uppskattar det verkligen och kommer att arbeta för att bli ännu mer effektiva. Det är fantastiskt att höra att du är nöjd!

Önskar dig en fin vecka!

Saanut 5/5 tähteä

Jehad är mycket BRA att handla med

Jehad är mycket BRA att handla med. Varorna var perfekta!!

23. syyskuuta 2024

Hej Carina!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Glada att höra att du är nöjd!

Ha det fint!

Bra service

Bra pris och väldigt hjälpsam personal!

11. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten

Tack så mycket Buluthan för ditt fina omdöme!

Det glädjer oss att höra!

Jehad Abdulrahim

Snabb respons

Snabb respons, hjälpsam.

1. heinäkuuta 2024

Hej Jonas!

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Jehad På Möbeloutleten

Dessa kan man lita på

Under 2 veckors leveranstid på mattan jag beställde, kom väl förpackad och var bättre än jag hoppats på.

12. huhtikuuta 2024

Hej Fleix!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra detta!

Jehad på Möbeloutelten

Trustworthy company

Easy order, good price and delivery.

19. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten

Thank you Pernilla for your nice review! We are glad to hear!

Nice weekend!

Jättenöjd!

16. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten

Tack så mycket Christine för din vänlighet och fina omdöme! Det motiverar oss att göra bättre!

Ingen leverans

Ingen leverans! Ingen återkoppling

8. tammikuuta 2024

Hej Marina!

Beklagar att det inte gick smidigt och snabbt!

Hoppas du var nöjd med lösningen och varan var som förväntat!

Saanut 4/5 tähteä

Otydlig info, men det slutade helt okej

Otydlig info om vad det egentligen är man köper. Felaktig lagerstatus vilket resulterade i lång leveranstid. När stolarna väl levererades var de inte i förväntat skick, men de var mycket tillmötesgående och löste affären bra ändå till slut.

13. joulukuuta 2023

Hej Anna!

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tar dig tiden och lägger omdöme! Det hjälper båda oss att utvecklas och andra!

Beklagar att det inte gick som förväntat! Vi kommer att jobba på att det inte händer igen!

Önskar dig en fin måndag!

Lätt att handla

Lätt att handla, svarade på frågor via mail inom rimlig tid, varorna var i fint skick

5. tammikuuta 2024

Hej Tommy!

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Det motiverar oss att göra bättre!

Saanut 5/5 tähteä

Wow, är så nöjd med mitt bord, servicen och priset!

Snygga möbler/inredning till hemmet, blandade stilar. Finns definitivt något för alla! Köpte ett bord av träslaget furu och jag är sååå nöjd! Sen är killarna som jobbar på Möbeloutlet mycket professionella och erbjuder högsta servicen! Och sist men inte minst, kanonpriser!!!

2. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten

Tack så mycket för de fina orden! Det motiverar oss att göra bättre!

Tack för att du tar dig tiden och ger oss omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin söndag!

Saanut 5/5 tähteä

Bra kvalité på möbler och bra…

Bra kvalité på möbler och bra service,snabb leverans

1. marraskuuta 2023

Hej Tanja!

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Önskar dig en trevlig torsdag!

Pålitligt företag

Pålitligt företag. Smidig affär. Så nöjd över det vackra bordet!

21. syyskuuta 2023

Hej Karolina!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att gillade bordet!

Jehad Abdulrahim

I love this place

I love this place, super nice service, great furniture & great prices.

29. elokuuta 2023

Hi Sofia!

Thank you very much for your nice review! It motivates us to do better!

I wish you a continued lovely week!

Regards,
Jehad at Möbeloutleten

Saanut 3/5 tähteä

Fick 4 stolar där en var i en annan…

Fick 4 stolar där en var i en annan nyans och en annan lägre och annan form. Skickade tillbaks dem med hjälp av en medarbetare i butiken som var till stor hjälp.

27. heinäkuuta 2023

Hej Camilla!

Tack för ditt omdöme! Beklagar din upplevelse! Vi ska säga till att detta inte upprepas!

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Vi har skickat en rabattkod till din mejl som en liten kompensation!

Jehad på Möbeloutleten

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin