Avråder kraftigt från att beställa något från Möbeloutleten. Beställde en vara med 3 veckors leveranstid och har fortfarande inte fått den efter 11-12 veckor. Får ingen information från kundtjänst uta... Näytä lisää
Bra priser men märklig service. Beställde 3 st vägghyllor i metall. Paketet som kom var trasigt och alla tre hyllorna i paketet hade blivit sneda. Jag skickade bilder och förklarade felen. Fick svar a... Näytä lisää
Företaget visar inte alla fel och märken som möblerna har förrän man köpt det. Då fick man ett sms med bilder på alla skavmärken och annat som bordet hade, vilket inte framgick från början. Falsk mar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min mamma har vid två tillfällen handlat möbler där. Första gången gick väldigt smidigt. Andra gången hade vi lite bekymmer med soffan då det skulle göras nya hål. Vi var lite rädda att träet akulle... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Möbeloutleten är en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi säljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.
per albin hanssons väg 40, 21124, Malmö, Ruotsi
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Undvik detta företag.
Undvik detta företag.
Efter nästan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen är mycket bristfällig och ansvaret verkar helt saknas.
Dessutom får man inte ångra sitt köp, då företaget inte accepterar det, vilket är mycket problematiskt ur kundperspektiv.
Att behöva vänta ett halvår utan leverans är helt oacceptabelt. Min upplevelse är att detta företag inte tar sina kunder på allvar.
Jag rekommenderar starkt att man väljer en annan leverantör.

Väldigt snygga fåtöljer/recliner.
Väldigt snygga fåtöljer/recliner och bra kvalitet. Snabb leverans, det tog 5 bara fem dagar att få dem. Vi är mycket nöjda med det hela.

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
Inget bra ni skickade fel möbel som var…
Inget bra ni skickade fel möbel som var billigare. Har skickat fler meddelande till er utan respons. Har inget bra att säga om er. Ni svarar inte i telefon, ber att lämna meddelande, jag gör det, ni ringer inte tillbaka, svarar ej på skriftliga meddelande. Mvh siv

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
Vi beställde en soffa för ca 2 månader…
Vi beställde en soffa för ca 2 månader sen även fast att det stod 1-2 veckors leveranstid så har soffan fortfarande inte levererats. Jag mailade de och fick i respons att det skulle ta 6-10 veckor. Det har gått mer än 10 veckor och vi har fortfarande inte fått ett meddelande när soffan ska skickas. Jättedåligt!
Dyr retur
Gör inte affär med detta företag. Utöver en extremt dyr retur historia på 1400:-!!
Retur på 1000:- och 395:- för frakt åker köparen på. Den sistnämnda summan informerar dem inte om. Varorna kom efter 2 veckor. Då det var ångrat köp försök te jag göra en retur. Företaget gick knappt att nå.

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
Väldigt smidigt och otroligt trevligt…
Väldigt smidigt och otroligt trevligt bemötande av personalen dessutom bra priser och bra kvalitet

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
Efter en månad sedan jag beställde har…
Efter en månad sedan jag beställde har jag fortfarande inte fått något leveransbesked.

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
The product was super nice but the…
The product was super nice but the delivery time was long.

Fick inte som jag har väntat
Fick inte som jag har väntat
Masa fläkor och luktar så illa

Impeccable!
Great prices, impeccable customer service and flawless and accommodating delivery! Highly recommend and will use again when adding to my furniture!

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
Bra och prisvärda varor samt snabb…
Bra och prisvärda varor samt snabb leverans , lite för dyr frakt

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
Beställde två kuddfodral.Behöver komma…
Beställde två kuddfodral.Behöver komma i kontakt med företaget.Tyvärr så är det helt omöjligt de svarar inte på telefon eller mail.

Väldigt snabb leverans till Sthlm
Väldigt snabb leverans till Sthlm, har beställt en soffa den kom 2 dagar efter, speglarna kom efter 4 arbetsdagar. Utmärkt förpackning, DHL chauffören va väldigt trevlig, troligtvis så gör ja flera beställningar i framtiden.
Svåra att nå och lång leveranstid
Beställde 4 st stolar. Fina men tog flera veckor att få levererade men dom dök upp. Leveranstiden på hemsidan överensstämmer inte (där var det tal om dagar och inte veckor). Ringde flertalet gånger men utan svar, däremot så fick jag svar via mejl.

Vastaus yritykseltä Möbeloutleten
Det var fel på skruvarna till en utav…
Det var fel på skruvarna till en utav stolarna jag fick hem, dåligt med svar från Customer service och man kommer inte längre fram på telefonnummret. Nu har det gått flera veckor utan att jag fått hjälp med ersättningsdelar eller återbetalning. Väldigt dålig kundservice. Skulle kollat mer noggrant på recensionerna innan jag beställde då det verkar vara rätt många som upplevt samma dåliga service.