Skam sida
Skam sida, köpte men fick inte mina varor samt inga svar på mejl eller chatt heller. Köp ej!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Jag beställde stolar för nästan 8000 kr. De annullerade beställningen och fick jag aldrig tillbaks mina pengar. Ingen som svarar mina mejl. Det är riktigt dåligt och jag vet inte hur jag ska ta mina pengar tillbaka. Jag har betalt via mitt bankkort.
Scam företag.
Svarade först på en förfrågan via email, men sen fick jag ett mail att min beställning hade annulerats 'på min begäran'.
Tack och lov att jag valde att betala via Klarna men Klarna borde bryta allt samarbete med skumrask-bedragare som dessa när de väl fått nys om tillvägagångssättet. Klarna urholkar mitt förtroende för dem genom att fortsätta erbjuda dessa bedragare 'beskydd'. Klarna har nu pausat min betalning och kommer undersöka företaget om 3 veckor vilket känns jättebra. Heja Klarna!
Som alla andra recensioner så beställde jag början av juli och mejlat dom utan några svar! Väldigt dåligt! Gå vidare via klarna och anmäl så slipper ni betala något ni inte fått
Skam sida, köpte men fick inte mina varor samt inga svar
Skam, denna hemsida är skam. Jag har beställt sedan den 16/7 men har inte fått något. Även när man kontaktar de så svarar de inte. Till sist visade det sig att det är ett skam företag.
Oszuści!!! Nie zamawiajcie na tej stronie. Zamówienie złożone na początku czerwca, oczywiście z góry opłacone. Nigdy nie dotarło. Brak kontaktu, fałszywy link do śledzenia przesyłki. Nie dajcie sie zwieźć okazyjnym cenom.
Katastrof! Beställde en TV-bänk som jag aldrig fick! Hört av mig till dom både via deras ”24/7 snabba live chatt” i hemsidan samt via mejl utan någon framgång alls. SCAM!
Opłacony produkt nigdy nie został wysłany. Oszustwo!
Zamówiłam dwa wysokie krzesła początkiem czerwca. Przesłali link do śledzenia paczki, jak się okazało nienależący do mojego zamówienia. Poczta Polska napisała, żeby się kontaktować ze sprzedawcą, ale nigdzie nie odpowiadają. Ponad 600 zł stracone na oszustów. Nie polecam!
Zamówiłem krzesła, brak jakiejkolwiek komunikacji, brak realizacji zamówienia, zwykłe oszustwo
FAKE! Företaget jag blev lurad av (Nova-huset) har nu bytt hemsida och försöker lura kunder. Samma produkter till precis samma pris gör att jag vet att det är samma ”företag” som luras. Beställde en fin stor bågformad spegel men hem kom strumpor med en returadress tipp Honkong. Man luras in i en falsk trygghet när de har klarna som betalalternativ. De annulerar ordern och sedan säger de att man kan fullfölja den genom en banköverföring till företaget för att kunna behålla det rabatterade priset. Tur jag fick hjälp av Klarna