Har handlet hos Møbelhuset og Hans-Jørgen igennem en menneskealder og denne gang skulle vi bruge en sofa og var igen forbi, og de har et stort udvalg, yder en god og ærlig rådgivning og kan levere... Näytä lisää
Skal du købe møbler - så skal du ALTID besøge Hans Jørgen hos Møbelhuset i Silkeborg. Her går de virkelig langt for at hjælpe kunderne. Man får virkelig god vejledning og gode råd i hele processen.... Näytä lisää
Vi har igennem mange år været kunder i Møbelhuset. Altid super service med plads til grin. ( Hans Jørgen )😆 Om vi har skulle have møblerne leveret i Herning eller Svendborg, så er det samme fant... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vi har netop købt lænestol og reoler…
Vi har netop købt lænestol og reoler hos Møbelhuset i Silkeborg, og endnu en gang imødekommer de os med super service fra start til slut. Altid en god oplevelse at handle hos dem.
Piet Hein B619
Købte et Piet Hein-bord med udtræk til en god pris hos Møbelhuset Silkeborg.
De kørte fra Silkeborg kl. 6 for at levere og opsætte bordet hos mig på Sjælland kl. 9 i dag.
Helt igennem mageløs service.
De hjalp endda også med at demontere det gamle bord.
For mig er det god service
For mig er det god service, at når jeg er i tvivl om en farve på en hynde, at jeg så kan ringe op og en sød kundeservice medarbejder sender mig billeder i dagslys af de 2 jeg var i tvivl om.
Ovenud god service kan betyde salg👍🇩🇰
Vi er en lille familie, der i en COVID19 var ude for at se på en hjørnesofa.
Vi har også forbi Møbelhuset Silkeborg flere gange. Hver gang blev vi mødt at ovenud god
service og svar på alle spørgsmål.
Derfor kunne vi ikke finde på at købe sofa på nettet. Efter mange opmålinger har vi nu købt en hjørnesofa hos Møbelhuset Silkeborg.
Næste gang vi skal have møbler, vil med garanti køre direkte til butikken😀
Vi føler os virkelig godt behandlet familien Frandsen Silkeborg👍🇩🇰
Super kundeoplevelse hver eneste gang
Super kundeoplevelse hver eneste gang, kan helt klart anbefales :-)
Kan anbefaledes!
Har handlet der mange gange, er super tilfreds med kvalitet og pris men det vigtigste er, den ekstremt gode service man får.
Super fin butik med alletiders serviceå
Super fin butik med alletiders service! (Hver eneste gang) havde været forbi butikken 3-4 gange for at prøve lidt forskellige lænestole og hver gang var servicen sublim selvom jeg havde meldt ud at jeg intet skulle købe. Efter den fine service valgte jeg alligevel butikken på trods af at jeg bor på Sjælland. De leverede til døren uden beregning og nu pynter min ocuslus lænestol med skammel i stuen. Næste gang jeg skal have et nyt møbel bliver det uden tvivl fra møbelhuset Silkeborg!
Super god betjening
Super god betjening. Stort udvalg, god vejledning og hurtig levering. Kan kun varmt anbefale Møbelhuset Silkeborg.
De er altid flinke og smilende
De er altid flinke og smilende, og så ved de, hvad de taler om. De leverer også uden ekstra omkostninger, selvom man bor i København.
God og venlig service!
En rigtig god oplevelse at besøge butikken - også selvom vi havde børn med, der gerne ville prøve møblerne. Søde medarbejdere og intet at sætte en finger på. Møblet blev leveret til aftalt tid.
Fantastisk service !
Super kundeservice, gode priser - kan kun anbefales.