Skal du købe møbler - så skal du ALTID besøge Hans Jørgen hos Møbelhuset i Silkeborg. Her går de virkelig langt for at hjælpe kunderne. Man får virkelig god vejledning og gode råd i hele processen.... Näytä lisää
Super fin butik med alletiders service! (Hver eneste gang) havde været forbi butikken 3-4 gange for at prøve lidt forskellige lænestole og hver gang var servicen sublim selvom jeg havde meldt ud at je... Näytä lisää
Vi har igennem mange år været kunder i Møbelhuset. Altid super service med plads til grin. ( Hans Jørgen )😆 Om vi har skulle have møblerne leveret i Herning eller Svendborg, så er det samme fant... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Oplevelse i verdensklasse 🏆
Har handlet hos Møbelhuset og Hans-Jørgen igennem en menneskealder og denne gang skulle vi bruge en sofa og var igen forbi, og de har et stort udvalg, yder en god og ærlig rådgivning og kan levere til vores sommerhus nord på selv om vi ikke er til stede ✅.
Kan varmt anbefale Møbelhuset Silkeborg, når du behøver en lidt ekstraordinær oplevelse i møbelbranchen 😊.
Vi har fået en god behandling i…
Vi har fået en god behandling i forbindelse med køb af sofa - den er blevet leveret og båret ind og opstillet på bedste vis - hele vejen i gennem en god kommunikation. I gør noget godt og har en sikker eksistens i den danske møbelbranche - dejligt alternativ til IC, som bare altid lige skal være det dyrere
Vi har nu handlet flere gange med…
Vi har nu handlet flere gange med Hans-Jørgen og hans team, og kører gerne fra Herning til Silkeborg for den kompetente vejledning, de skarpe priser og den fantastiske service.
Køb af bord, stol og lampe
Fra man kommer ind i butikken, mærker man servicen og passionen omkring de mange mange smukke mærker de fører. Fantastisk butik, med sjæl og charme og en unik kundeservice. Jeg har de sidste par gange haft fornøjelsen af Emil, og her mærker man virkelig hvordan han brænder for faget. Så dygtig og så passioneret. Fantastisk butik, som jeg kun på det kraftigste kan anbefale. Tak for jer.
Endnu engang var i helt fantastiske
Endnu engang var i helt fantastiske, lige fra bestilling af vores nye stol til leveringen.
Jeg sender jeg mine bedste anbefalinger, i gør det godt.
Fantastisk handelsoplevelse
Fantastisk service, med kommunikation fra ejeren Hans-Jørgen fra start til slut.
Toppet med fantastisk levering, med hjælp op på tredje sal uden mer. pris eller nogen spørgsmålstegn.
Kan kun anbefale Møbelhuset Silkeborg!!!
Kontaktede fabrikken
Har for ca 10 år siden købt spisebordsstole hos Møbelhuset. Et par stykker var blevet løse i limningen. Møbelhuset tog kontakt til fabrikken, og sørgede for at aflevere og hente stolene på fabrikken.
Super fin service efter så mange siden stolene er købt, så 5 stjerner med mange pile opad
Suveræn service
Vi købte fire stole i deres webshop. I den forbindelse havde vi spørgsmål til leveringen, som de besvarede venligt og hurtigt. Prisen var tilmed god. Næste gang, vi har brug for møbler, går vi til Møbelhuset Silkeborg.
De er et klasse-eksempel på, hvordan kundeservice og købsoplevelse skal være.
Verdens bedste service
Kan på det varmeste give 5 kæmpe store stjerner til denne skønne butik og dens personale.
Super møbelhus
Vi er nye kunder i Møbelhuset Silkeborg og med den super betjening vi fik af Emil kører vi gerne fra Herning til Silkeborg igen for at købe møbler eller brugskunst. Det er simpelt hen en super møbelbutik med et superb udvalg.
Kan kun anbefale Møbelhuset
Vi har igennem mange år været kunder i Møbelhuset.
Altid super service med plads til grin. ( Hans Jørgen )😆
Om vi har skulle have møblerne leveret i Herning eller Svendborg, så er det samme fantastiske service, søde og rare , også selv om noget skal byttes , så tages der hånd om det med et smil😊
Kører gerne fra Herning til Silkeborg .
Britt og Torben
Kæmpe anbefaling herfra.
Fantastisk service
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse hos Møbelhuset Silkeborg.
Vi var så uheldige at vi bestilte et bord fra Fritz Hansen gennem møbelhuset, hvor der desværre var fejl på. Da vi opdagede dette og tog kontakt sørgede møbelhuset for at hjælpe os med at få et nyt. Dette skete flere gange og nu her det endelig på plads og vi har fået bordet uden fejl på. Vi har ikke selv skulle stå med nogle problemer og vi sendte blot billederne af fejlene hvorefter møbelhuset tog hånd om sagen.
Der har været formidabel service og de har været en fantastisk hjælp i hele processen fra møbelhusets side og vi kan derfor ikke andet end at anbefale dem til andre og er sikker på vi selv kommer til at bruge dem igen.
Super service
Det hele.
Vi har gennem mange år været kunder i butikken.
Altid super service med ekstrem høj faglighed i butikken.
Uanset om vi har skulle have møblerne leveret i Silkeborg eller København, så er det samme fantastiske service
Den bedste service
Jeg har efterhånden handlet en del gange hos Møbelhuset Silkeborg. Lige meget om man køber for mange eller få penge, får man ALTID udsøgt service. Altid kompetent personale til at hjælpe.
Mine bedste anbefalinger!
Fantastisk butik - fantastisk betjening!
Fantastisk købsoplevelse med suveræn venlig og kompetent betjening i butikken i går.
Og verdens bedste overraskelse, da de stole vi købte - med forventet levering i løbet af en uges tid - allerede i dag trillede ind i indkørslen 👏
De største anbefalinger herfra!
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening, kvalitets produkter, fair priser.
Brugte deres hjemmeside til køb af 8…
Brugte deres hjemmeside til køb af 8 stole. Blev hurtig kontaktet vedrørende forventet leveringstid. De kom tidligere end forventet og med levering. Rigtig god service hele vejen rundt.
Fantastisk kundeservice
Jeg har brugt Møbelhuset Silkeborg via deres hjemmeside. Jeg har oplevet en meget kundevenlig og serviceminded betjening. Hurtig og venlig betjening både via tlf og email.
Rart at komme i Møbelhuset
Rart at komme i Møbelhuset. Altid super betjening.
Jeg er dybt imponeret - kan kun anbefales
Jeg er dybt imponeret over den fremragende service, stor viden og høj kompetence, som gives til kunderne. Jeg har handlet flere gange siden 2009 og kan kun anbefale denne butik.